Dobandire cetatenie italiana
Last Updated: May 02 2014 10:58, Started by
uzzy17
, May 01 2014 09:26
·
0

Posted 01 May 2014 - 09:26

Parintii mei lucreaza in Italia de mai bine de 10 ani, legal cu acte. Din informatiile mele ei pot dobandi cetatenia prin naturalizare, pentru ca sunt de mai bine de 10 ani legal acolo si au loc de munca stabil. Pot pastra ei si cetatenia romana? Daca ei devin cetateni italieni devin si eu ?
Intreb asta pentru ca daca as deveni cetatean italian as castiga mai multe drepturi fata de ce am acum (lucrez pentru compania italiana, dar nu in Italia). |
Posted 01 May 2014 - 09:31

Parca intre tarile membre UE nu mai trebuie sa renunti la o cetatenie cand dobandesti alta.
Mai mult ca sigur ca n-o primesti si tu pana n-ajungi in situatia lor (daca esti major). |
Posted 01 May 2014 - 10:02

Posted 01 May 2014 - 10:09

Intrebarile sunt urmatoarele:
1. Romania accepta dubla cetatenie? Da. 2. Italia accepta dubla cetatenie? Da. 3. Care sunt conditiile pentru obtinerea cetateniei italiene? Vezi http://en.wikipedia....ationality_law. Cred ca e mai simplu si mai sigur sa cauti informatii oficiale decat sa intrebi pe un forum pe care oricine poate spune ce-i trece prin cap. De unde stii ca o sa primesti raspunsuri corecte? |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users