Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mufa TV

PPC Energy

Chefi de la Antena 1 s-au intors ...

Camera conferinta Tenveo tevo-vl12u
 Recomandare rulouri exterioare us...

Telefon performant pe parte audio...

Aspecte legale https://registratu...

Filtru de apa curata apa de miner...
 Unde gasesc borcane mari 5 - litr...

sfat achiziție bicicleta pli...

NVIDIA Shield Programe Romania IP

Se opreste motorul in mers Golf 5
 Probleme cu instalator Casa verde

Linie vinetie mana stanga

Opriri și reporniri dese

Protectie soare/vizuala in interior
 

Schema interfon ELECTRA

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
555 replies to this topic

#523
rastaman

rastaman

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 107
  • Înscris: 28.10.2005
Caut interfon DAC-03  care sa il folosesc ca piese pentru o reparatie ,este cutia de la usa din spatele blocului , nu are butoane , doar fanta pentru cartela .
Interfonul deschide usa din butonul interior ,piuie cand bag cartela dar nu o citeste .
Rog mesaj in privat.
Multumesc !

#524
silcar

silcar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,108
  • Înscris: 21.05.2019

View Post73tomtom, on 28 aprilie 2023 - 22:23, said:

Nu se aude nici la unitarea centrală nici in apartamente.La nici un apartament.Nu face nici apel când apelezi apartamentul
La nici unul din 24
apelează la.o firma de profil sa va verifice rețeaua și echipamentul. Sunt șanse mari să trebuiască să schimbați panoul dat fiind vechimea acestuia!

#525
73tomtom

73tomtom

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 28.04.2023
SILCAR , Am avut o lucrare de reabilitare termică la bloc si s-a lucrat pe casa scă rii...au smintit ceva fire? Cum verific instalația de pe scară ? Ajută-mă te rog dau o palinkă de Zalău !

#526
silcar

silcar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,108
  • Înscris: 21.05.2019
Posibil să aveți magistrale întrerupte. Desfa rețeaua de la etajul doi, scoate magistrala aferentă etajului 3. Sau la ce.etaj ai al.doilea distribuitor. Și vezi daca merge. Daca nu merge, te duci la parter la primul distribuitor, la parter și scoți magistrala către etajul 1. Și vezi daca merge. Daca merge, înseamnă că problema e între etaj 1 și parter. Și masori continuitatea pe magistrala. E de munca :))

Evident faci poza la distribuitor sa ai regula de culori.

#527
rares3968

rares3968

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 246
  • Înscris: 08.01.2022
Eu ma gandesc sa fac niste interfoane compatibile cu posturile de Electra analogic (IA02/01). Distribuitoare cu 74hc595 (8 iesiri), panou central cu microcontroller Atmel, cartele rfid pe 13.56 mhz, si cel mai important, cod de acces. (Si probabil sonerie cu MP3 player)

#528
73tomtom

73tomtom

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 28.04.2023
Mulțumesc SILCAR cum să dau de tine ? Am promis Palinka.

#529
silcar

silcar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,108
  • Înscris: 21.05.2019
Stai liniștit. Nu trebuie sa îmi dai nimic. Sa fii sănătos 😅🍸🍸

#530
silcar

silcar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,108
  • Înscris: 21.05.2019
Macar ai reușit să o rezolvi?

#531
73tomtom

73tomtom

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 28.04.2023
Când ajung acasă.Acu sunt prin Lume. La copii. Poate reușim să vorbim. Oricum,mulțam fain !

#532
silcar

silcar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,108
  • Înscris: 21.05.2019
Have fun!

#533
rares3968

rares3968

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 246
  • Înscris: 08.01.2022
E cam "mort" subiectul, dar stie cineva cati volti are semnalul COMP de pe un interfon IA02?
Pinul AVP (semnal butoane) are 5v pentru vorbit, si 12v pentru deschis.
Dar, pinul COMP (audio) nu cred ca este un semnal audio la nivel de line-out. Cam ce voltaj are de obicei?
Vreau sa fac o automatizare, la care suni la interfon, auzi un MP3 prin difuzor, iar apoi se deschide usa.

#534
bit 61

bit 61

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,567
  • Înscris: 17.09.2005
Attached File  Interfon Electra.jpg   95.91K   26 downloads

Comp are 3 stari:

-Vorbire (difuzorul este folosit ca microfon)
-Ascultare -in starea de asteptare 0 volti
-Ascultare  -cand se injecteaza semnal audio din distribuitorul de apel catre  postul interior.

Tensiunea aplicata (semnal audio) nu trebuie sa depasesca valoarea care ar  duce la arderea difuzorului de 8 ohmi / 0.5W.

#535
rizelgeorgel

rizelgeorgel

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 201
  • Înscris: 28.03.2012
Stie cineva cum pot modifica la un interfon Electra timpul dintre momentul deschiderii usii cu cheia magnetica si momentul in care zavorul se inchide automat? Este nevoie de mai mult timp intre cele 2 momente, căci usa nu apuca sa se inchida, si ea vine peste zavor, astfel incat ramane scara blocului descuiata. Ceva sugestii?

#536
silcar

silcar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,108
  • Înscris: 21.05.2019
Nuca nu e montata corect. Ușă trebuie sa se închidă singura și limba yalei nu trebuie sa tina ușă deschisă. Indcercati cu ceva ulei de mecanisme fine să dați pe limba yalei. De modificat timpul nu se poate că ai nevoie de codul de programare pus de instalator și ceva cunostiinte de programare a panourilor apoi. Cel mai bine apelați la o firma specializata sa va monteze nuca cum trebuie sa rezolvi definitiv problema

#537
studor

studor

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 19.08.2015
Buna ziua.
Avem la bloc interfon Electra PES.A255 si am constatat ca panoul exterior are blocata comanda de deschidere a yalei. Yala se inchide si se deschide la interval de 3-5sec.
Are cineva schema panoului exterior? Comanda este data prin vreun releu si acesta o fi blocat?
Va Multumesc.

#538
silcar

silcar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,108
  • Înscris: 21.05.2019
Face permanent?

#539
quinn

quinn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 107
  • Înscris: 10.05.2005
Va salut!
Stie cineva din ce cauza nu citeste cartela decat daca o tragi foarte repede la un interfon Electra PAM 255.
Am incercat sa curat fantele cititorului,l-am si inlocuit dar inutil.
Multumesc!

#540
silcar

silcar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,108
  • Înscris: 21.05.2019
Dacă face la fel cu toate cartelele optice, e cât se poate de clar că cititorul da semne de oboseala. Sunt echipamente foarte vechi, trebuie sa vă pregătiți de o înlocuire de panou și trecere pe tehnologie actuala (taguri Rfid). Cu alte cuvinte nu aveți ce face! Electra nu mai fabrica demult tipul ăsta de panou...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate