Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Baza de date cu imagini pe bani

Robotul martian european, revigor...

Geoana: „Sistemul de vot es...

Imprimare mai multe pagini intr-o...
 trebuie sa depun declaratie unica...

Ruse vs Rusesti

Le mai putem da pe brazda? tipsuri

Recomandari gips carton tavane. (...
 ce fel de activitate intretinere ...

Se poate imbunatati o poza sa se ...

Folosește cineva syncthing? ...

Închidere fereastra dupa deschidere.
 Kit AC contine brate Unitatea ext...

Smart Switch fara neutru

Ierbicid pentru parul porcului.

Smecher de talie grea
 

Problema Tv Led Philips

- - - - -
  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
alinmarian31

alinmarian31

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 29.10.2007
Il am de aproximativ 2 luni iar in seara asta cand am vrut sa schimb programul s.a blocat... L.am scos din priza, l.am bagat iar si a pornit fparte greu pe ultmul canal...pot sa umblu la volum, pot sa umblu in meniu...dar cand schimb canalul se blocheaza pe ecran negru... Am incercat sa fac un update, dar cand bag stickul se blocheaza... Ceva idei? Maine e duminica si e cam naspa fara televizor...daca nu, luni trebuie sa ma duc la garantie... ( televizor primit cadou, sper ca persoana sa mai aiba garantie si factura ) . Multa bafta!!

#2
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,199
  • Înscris: 18.04.2008
Nu ai STB?

#3
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,598
  • Înscris: 15.07.2007
Ce model este ?

#4
alinmarian31

alinmarian31

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 29.10.2007

 KyKyKyKy, on 27 aprilie 2014 - 01:18, said:

Nu ai STB?
ce este stb???

 DIVX2006, on 27 aprilie 2014 - 07:16, said:

Ce model este ?
Philips 32pfl3088h/12

#5
ilietu

ilietu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,166
  • Înscris: 14.08.2008
Da-i o resetare/reinstalare canale.

#6
alinmarian31

alinmarian31

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 29.10.2007

 ilietu, on 27 aprilie 2014 - 08:25, said:

Da-i o resetare/reinstalare canale.
o sa incerc dar nu cred ca este asta... El este setat sa se inchida dupa 4 ore in care nu se foloseste....acum apare cronometru ala care anunta ca se inchide dupa nici 20 min...

 ilietu, on 27 aprilie 2014 - 08:25, said:

Da-i o resetare/reinstalare canale.
se blocheaza cand dau sa reinstaleze... Nu merge

#7
alinmarian31

alinmarian31

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 29.10.2007
Gata, dupa ce l-am scos din priza aseara de nenumarate ori, a stat toata noaptea scos din priza, azi dimineata l-am scos iar de cateva ori...intr-un final si-a revenit fara sa fac ceva special... Are cineva idee ce s-a intamplat?

#8
ilietu

ilietu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,166
  • Înscris: 14.08.2008
Nu stiu ce sa zic, acelasi model il am si eu, pana acum nu am avut probleme, dar am observat si eu ca are momente cand raspunde la telecomanda dupa 2-3 sec.

#9
drakaris

drakaris

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 28.11.2013
Salut. Am si eu un Philips 32pfl3088h/12 si de cand l-am cumparat de 4 ori mi-a aparut eroarea - canale neinstalate. I-am facut si update de soft si am crezut ca am rezolvat problema, dar in seara asta iar mi-a aparut eroarea, Maine il duc la garantie.

#10
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,598
  • Înscris: 15.07.2007

 alinmarian31, on 27 aprilie 2014 - 08:01, said:

ce este stb???

Philips 32pfl3088h/12
Sub seria 7000 sunt slabe si nu se merita(a avea sau a nu avea probleme cu ele este o loterie)Posted Image

#11
danyristea

danyristea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 357
  • Înscris: 15.11.2007

 alinmarian31, on 27 aprilie 2014 - 09:43, said:

Gata, dupa ce l-am scos din priza aseara de nenumarate ori, a stat toata noaptea scos din priza, azi dimineata l-am scos iar de cateva ori...intr-un final si-a revenit fara sa fac ceva special... Are cineva idee ce s-a intamplat?

Scapa de el cat de repede poti. Seriile astea de la Philips au probleme mari cu placile de baza.

#12
DorinuSs

DorinuSs

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 468
  • Înscris: 22.02.2008
ma ajuta cineva cu un update de soft? seria 2800, am luat fisierul de pe site-ul philips, pus pe stick, dezarhivat. este singurul fisier de pe stick - un fisier .bin, si totusi tv-ul nu il vede cand vreau sa fac update.

#13
zen7979

zen7979

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 716
  • Înscris: 09.09.2013
Buna am luat si eu recent un tv led model 40pft4100/12 . Problema ar fi ,ca imi amesteca programele aiurea, adica sunt pe canalul 117 si dau cu unul mai sus si in loc de 118 imi apare 121  daca dau manual 118 este cand intra esta cand imi sare pe altceva 50 de ex. Vre o idee?

#14
panaitepaul

panaitepaul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 353
  • Înscris: 12.08.2009

 DorinuSs, on 24 decembrie 2015 - 10:08, said:

ma ajuta cineva cu un update de soft? seria 2800, am luat fisierul de pe site-ul philips, pus pe stick, dezarhivat. este singurul fisier de pe stick - un fisier .bin, si totusi tv-ul nu il vede cand vreau sa fac update.
Tardiv raspunsul, dar macar poate ii ajuta pe altii.
Trebuie redenumit fisierul in Upgrade.pkg ca sa faca update-ul.
Se opreste/scoate din priza, se pune stick-ul formatat FAT cu firmware-ul, se pune in priza si la pornire incepe si se face update-l de firmware.
Mare atentie sa fie fisierul corect!
La mine asa a mers la Philips 32pfl3088h/12

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate