Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Configurare imprimanta cu IP fix ...

O problema de email

Nu pot gasi loc de munca ca minor
 Sarbatorile de Iarna 2022 - Mos N...

Scaderea tensiunii electrice

Sirop de tuse copii

Speta drept civil- tamplarie imobil
 Sali zona Rahova

miros "casa veche"

Pret RCA foarte mare

Windows 11 pr Ryzen 7 4800H
 Marvel Studios’ Guardians o...

unitate minima taxare prepaid

Curatare lipici/adeziv profil pvc...

Renault Clio 4, probleme la cutia...
 

New Operator

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
zayn

zayn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 25.03.2014
use the "new" keyword to create an object instance
Object reference not set to an instance of an object.
cum rezolv problema , asta imi apare cand apas butonu ? asta e codu

Public Class Form1
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
WebBrowser1.Navigate("http://www.youtube.ro")
WebBrowser1.ScriptErrorsSuppressed = True
End Sub
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
WebBrowser1.document.GetElementById("email").SetAttribute("value", TextBox1.Text)
WebBrowser1.document.GetElementById("password").SetAttribute("value", TextBox2.Text)
WebBrowser1.document.GetElementById("signIn").InvokeMember("click")
End Sub
End Class

Edited by zayn, 26 April 2014 - 19:15.


#2
nexusm

nexusm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,793
  • Înscris: 07.07.2011
http://stackoverflow...ce-of-an-object

primul raspuns pe goagal pt. vb.net

dar tot insist in ati recomanda sa o iei incetul cu incetul si primul pas este help-ul.
la finalul proiectului la care lucrezi vei constata ca nu intelegi nici 10% din ce-ai facut acolo.

de regula cand intampini o problema si gasesti un rezultat pe undeva, fie el si linii de cod de-a gata, trebuie sa ai rabdare si independent de proiectul la care lucrezi, te apuci sa studiezi si sa experimentezi (pur si simplu sa te joci) cu noul control, functie, clasa, ce o fi acolo.
in acest caz, "new" tine de abc-ul programarii, de filozifia pe care se bazeaza un limbaj sau altul, dar sunt convins ca tu o vei trata ca pe o chestie punctuala si odata rezolvata nu vei mai reveni asupra ei ... pana data viitoare, caci va exista, de asta nu ma indoiesc

#3
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,254
  • Înscris: 24.02.2007
N-ai ce object instance sa creezi tu.
Tu ii ceri lui webbrowser ceva, el nu gaseste, iti returneaza null, iar tu nu verifici nicaieri daca el chiar ti-a returnat ceva util => crapa programul.
Dar astea-s treburi ce le inveti din mai orice curs de programare, nu cand potrivesti 2-3 linii de cod si speri sa mearga.

#4
zayn

zayn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 25.03.2014

View Postdani.user, on 27 aprilie 2014 - 11:18, said:

N-ai ce object instance sa creezi tu.
Tu ii ceri lui webbrowser ceva, el nu gaseste, iti returneaza null, iar tu nu verifici nicaieri daca el chiar ti-a returnat ceva util => crapa programul.
Dar astea-s treburi ce le inveti din mai orice curs de programare, nu cand potrivesti 2-3 linii de cod si speri sa mearga.
deci cum rezolv problema? nu mai imi dati rezultati dp google ca pot si eu sa caut nu ma pricep... deaia intreb aici sa explicati voi

Edited by zayn, 27 April 2014 - 14:39.


#5
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,235
  • Înscris: 10.08.2005

View Postzayn, on 27 aprilie 2014 - 14:39, said:

deci cum rezolv problema? nu mai imi dati rezultati dp google ca pot si eu sa caut nu ma pricep... deaia intreb aici sa explicati voi

potrivesti 2-3 linii de cod 5 ani de zile, pana intelegi
sau citesti documentatia de pe MSDN

#6
zayn

zayn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 25.03.2014

View PostMarianG, on 27 aprilie 2014 - 17:39, said:

potrivesti 2-3 linii de cod 5 ani de zile, pana intelegi
sau citesti documentatia de pe MSDN
ok o  sa citesc dar momentan am nevoie acum de ajutor..

#7
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,235
  • Înscris: 10.08.2005
http://en.wikipedia..../Visual_Basic_6
http://en.wikipedia....sual_Basic_.NET


De 3 ani de zile tot nu pot sa inteleg ce cautati aici cu probleme dotNET

#8
zayn

zayn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 25.03.2014
fa si mie codu corect de mai sus sau vezi ce e gresit? de apare eroarea aia :D ma apuc de invatat deja

Edited by zayn, 28 April 2014 - 17:42.


#9
nexusm

nexusm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,793
  • Înscris: 07.07.2011
on error resume next

View Postzayn, on 26 aprilie 2014 - 18:58, said:

[...]
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
   on error resume next
    WebBrowser1.document.GetElementById("email").SetAttribute("value", TextBox1.Text)
WebBrowser1.document.GetElementById("password").SetAttribute("value", TextBox2.Text)
WebBrowser1.document.GetElementById("signIn").InvokeMember("click")
End Sub
End Class


#10
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,254
  • Înscris: 24.02.2007
Posted Image

#11
zayn

zayn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 25.03.2014

View Postdani.user, on 28 aprilie 2014 - 20:58, said:

Posted Image
n-are nici un efect acum :| degeaba nu mai apare eroarea

#12
nexusm

nexusm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,793
  • Înscris: 07.07.2011
resume next nu e bun ? poate merge pornind de aici ...
http://stackoverflow...-browser-events

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate