Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Zgomot extrem de ciudat in centrala

Cartela SIM Digi in telefon cumpa...

Receptie SMS de la numere scurte

Macheta A380 cu lumini de navigare
 Cum funcționeaza poprirea?

Comentariu poezie

MBP 14 M1 Pro 8cpu/14 gpu vs 10/16

Cum se aude limba romana?
 Up time 11 zile

La multi ani @-koss-!

Reconditionare turbina mica f11 5...

Originea unor cuvinte in Lb. Fran...
 Policlinica Titan sta sa se prabu...

Mașina avariata in parcare l...

Ar veni si la noi un cutremur mar...

problema dinamica
 

[AJUTOR] Problema cu timestamp in blogger !

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
Krisler12

Krisler12

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,761
  • Înscris: 21.04.2009
Am descarcat un template free ptr. Blogger si am o problema cu afisarea datei:
<div class='datebox'>
		<script type='text/javascript'>
		  var timestamp = "<data:post.timestamp/>";
	   if (timestamp != &#39;&#39;) {
			   var timesplit = timestamp.split(&quot;,&quot;);
			   var date_yyyy = timesplit[2];
			   var timesplit = timesplit[1].split(&quot; &quot;);
			   var date_dd = timesplit[2];
			   var date_mmm = timesplit[1].substring(0, 3);
	   }
	   </script>
		<div class='ddate'><script type='text/javascript'>document.write(date_dd);</script></div>
		<div class='dmonth'><script type='text/javascript'>document.write(date_mmm);</script></div>
	  </div>


Setarile:
[ http://s30.postimg.org/aqfd98y1t/Capture.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Si iata cum se vede:
[ http://s28.postimg.org/kdyhtq8xp/Capture.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Unde e gresit ?

Multumesc mult de tot !

#2
puya4ever

puya4ever

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,987
  • Înscris: 21.12.2006
Tu esti ala din galati pe care toata lumea peste putin timp o sa-l invidieze
datorita averii dobandita din programare/IT?

Aici nu te ajutam sa-ti rezolvi problemele, cel mult vei primi raspunsuri
tehnice, la intrebari tehnice. Intrebarea ta cu screenshot-uri inutile e
departe de a fi una tehnica.

#3
Krisler12

Krisler12

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,761
  • Înscris: 21.04.2009

View Postpuya4ever, on 25 aprilie 2014 - 16:53, said:

Tu esti ala din galati pe care toata lumea peste putin timp o sa-l invidieze
datorita averii dobandita din programare/IT?

Aici nu te ajutam sa-ti rezolvi problemele, cel mult vei primi raspunsuri
tehnice, la intrebari tehnice. Intrebarea ta cu screenshot-uri inutile e
departe de a fi una tehnica.
Arie de programare nu de inginerie si tehnica. Nu stii, nu te baga.

#4
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,390
  • Înscris: 24.02.2007
De cand e "<data:post.timestamp/>" un timestamp?

#5
Krisler12

Krisler12

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,761
  • Înscris: 21.04.2009

View Postdani.user, on 25 aprilie 2014 - 17:58, said:

De cand e "<data:post.timestamp/>" un timestamp?
In template era scris asa:
var timestamp = &quot;<data:post.timestamp/>&quot;;

Si am pus eu: "<data:post.timestamp/>"

si vad ca eroarea nu s-a schimbat.

Nu stiu care e faza cu timestamp, asa era scris in template. Practic trebuie sa arate data fiecarei postari.

#6
puya4ever

puya4ever

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,987
  • Înscris: 21.12.2006

View PostKrisler12, on 25 aprilie 2014 - 17:39, said:

Arie de programare nu de inginerie si tehnica. Nu stii, nu te baga.
Eu zic sa inveti mai intai programare. Poti citi si regulamentul ariei
unde postezi.

var timestamp = "<data:post.timestamp/>";
if (timestamp != &#39;&#39;) {


Care este logica bucatii de cod de mai sus?

Quote

Nu stiu care e faza cu timestamp, asa era scris in template. Practic trebuie sa arate data fiecarei postari.
Cu abordarea asta, o viata vei fi un milog ce asteapta raspunsuri pe forumuri.

Edited by puya4ever, 25 April 2014 - 20:06.


#7
Krisler12

Krisler12

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,761
  • Înscris: 21.04.2009
Nimeni ? Posted Image

#8
puya4ever

puya4ever

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,987
  • Înscris: 21.12.2006

View PostKrisler12, on 26 aprilie 2014 - 09:49, said:

Nimeni ? Posted Image

Cred ca s-au saturat de miloaga ta...

#9
Krisler12

Krisler12

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,761
  • Înscris: 21.04.2009

View Postpuya4ever, on 26 aprilie 2014 - 12:44, said:

Cred ca s-au saturat de miloaga ta...
Tu chiar n-ai treaba ?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate