Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Institutia medierii

Mașini mici fașneț...

La multi ani @persona695!
 La Multi Ani de Sfantul Andrei!

Trebuie sa economisim energie sau...

That '90s Show (2023 - ...)

Recomandare cablu display-port (p...
 Aparat pentru masurare radiatii t...

Unde vedem parada militara Bucure...

Inregistrare audio fara consimtam...

Cum pun protectie in Google Walle...
 Soba din tabla pentru atelier.

HIT and RUN - (Fuga dupa adevar)

Proiect Erasmus -Vaccin si test pcr

Identificare dioda zenner
 

[AJUTOR] Problema cu timestamp in blogger !

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
Krisler12

Krisler12

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,761
  • Înscris: 21.04.2009
Am descarcat un template free ptr. Blogger si am o problema cu afisarea datei:
<div class='datebox'>
		<script type='text/javascript'>
		  var timestamp = "<data:post.timestamp/>";
	   if (timestamp != &#39;&#39;) {
			   var timesplit = timestamp.split(&quot;,&quot;);
			   var date_yyyy = timesplit[2];
			   var timesplit = timesplit[1].split(&quot; &quot;);
			   var date_dd = timesplit[2];
			   var date_mmm = timesplit[1].substring(0, 3);
	   }
	   </script>
		<div class='ddate'><script type='text/javascript'>document.write(date_dd);</script></div>
		<div class='dmonth'><script type='text/javascript'>document.write(date_mmm);</script></div>
	  </div>


Setarile:
[ http://s30.postimg.org/aqfd98y1t/Capture.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Si iata cum se vede:
[ http://s28.postimg.org/kdyhtq8xp/Capture.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Unde e gresit ?

Multumesc mult de tot !

#2
puya4ever

puya4ever

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,987
  • Înscris: 21.12.2006
Tu esti ala din galati pe care toata lumea peste putin timp o sa-l invidieze
datorita averii dobandita din programare/IT?

Aici nu te ajutam sa-ti rezolvi problemele, cel mult vei primi raspunsuri
tehnice, la intrebari tehnice. Intrebarea ta cu screenshot-uri inutile e
departe de a fi una tehnica.

#3
Krisler12

Krisler12

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,761
  • Înscris: 21.04.2009

View Postpuya4ever, on 25 aprilie 2014 - 16:53, said:

Tu esti ala din galati pe care toata lumea peste putin timp o sa-l invidieze
datorita averii dobandita din programare/IT?

Aici nu te ajutam sa-ti rezolvi problemele, cel mult vei primi raspunsuri
tehnice, la intrebari tehnice. Intrebarea ta cu screenshot-uri inutile e
departe de a fi una tehnica.
Arie de programare nu de inginerie si tehnica. Nu stii, nu te baga.

#4
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,250
  • Înscris: 24.02.2007
De cand e "<data:post.timestamp/>" un timestamp?

#5
Krisler12

Krisler12

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,761
  • Înscris: 21.04.2009

View Postdani.user, on 25 aprilie 2014 - 17:58, said:

De cand e "<data:post.timestamp/>" un timestamp?
In template era scris asa:
var timestamp = &quot;<data:post.timestamp/>&quot;;

Si am pus eu: "<data:post.timestamp/>"

si vad ca eroarea nu s-a schimbat.

Nu stiu care e faza cu timestamp, asa era scris in template. Practic trebuie sa arate data fiecarei postari.

#6
puya4ever

puya4ever

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,987
  • Înscris: 21.12.2006

View PostKrisler12, on 25 aprilie 2014 - 17:39, said:

Arie de programare nu de inginerie si tehnica. Nu stii, nu te baga.
Eu zic sa inveti mai intai programare. Poti citi si regulamentul ariei
unde postezi.

var timestamp = "<data:post.timestamp/>";
if (timestamp != &#39;&#39;) {


Care este logica bucatii de cod de mai sus?

Quote

Nu stiu care e faza cu timestamp, asa era scris in template. Practic trebuie sa arate data fiecarei postari.
Cu abordarea asta, o viata vei fi un milog ce asteapta raspunsuri pe forumuri.

Edited by puya4ever, 25 April 2014 - 20:06.


#7
Krisler12

Krisler12

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,761
  • Înscris: 21.04.2009
Nimeni ? Posted Image

#8
puya4ever

puya4ever

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,987
  • Înscris: 21.12.2006

View PostKrisler12, on 26 aprilie 2014 - 09:49, said:

Nimeni ? Posted Image

Cred ca s-au saturat de miloaga ta...

#9
Krisler12

Krisler12

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,761
  • Înscris: 21.04.2009

View Postpuya4ever, on 26 aprilie 2014 - 12:44, said:

Cred ca s-au saturat de miloaga ta...
Tu chiar n-ai treaba ?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate