![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
grafice in VB
Last Updated: Aug 30 2007 15:43, Started by
crapu
, Dec 20 2005 07:36
·
0

Posted 20 December 2005 - 07:36

Salutare,
Am si eu cateva intrebari: - cum atribui unei variabile (vector) valorile dintr_un fisier de date, sa zicem un fisier cu 8000 de valori pe coloana, dar care as vrea sa inceapa direct cu valoarea a 2000-a (exemplu) din coloana; - cum reprezint grafic valorile unui vector, o functie ( ca de exemplu vector-ul de mai sus) intr-un grafic gen Excel, care sa aiba un titlu o scara etc. Multumesc anticipat Eu sunt incepator intr-ale VB-ului si probabil problemele mele sunt banalitatti pt voi insa pt mine au o mare importanta. |
Posted 09 February 2006 - 20:26

Ai o forma pe care pui un control de tip data, proprietatea connect probabil o setezi pe excell (daca in excell ai datele), database name = nume fisierului, recordsettype = table, recordsource = sheet si coloana daca nu ma insel.
Daca le ai pe toate pe o coloana atunci pui un textbox in care afisezi ce citeste data1 din coloana de numere. faci i = 0, data1.recordset.movefirst si un do while not eof(), in care zici ca vector[i] = text1.text, i = i+ 1. data1.recordset.movenext cam atat ca sa faci vectorul. nu stiu exact daca i nu trebe declarat ca float sau double pentru ca daca e int cred ca merge numai pana 65.535 dar nu sunt sigur de asta. si pentru grafic, poti sa-l generezi in vb daca deja ai valorile in vector. Folosesti controlul Line, dar ai nevoie de x1 si y1, x2 si y2, etc, si tu ai o coloana din ce ai spus. Nu e deloc greu. spor la treaba. hes partea cu i float sau double, nu o lua in seama ca eu am crezut ca ai 80.000 de valori in tabel. si ca sa ajubgi la 2000 faci un do while i<2000 data1.recorset.movenext si se va opri la i = 2000 si de acolo incepe ce ti-am scris mai sus hes |
Posted 10 February 2006 - 08:53

Ai o forma pe care pui un control de tip data, proprietatea connect probabil o setezi pe excell (daca in excell ai datele), database name = nume fisierului, recordsettype = table, recordsource = sheet si coloana daca nu ma insel. Daca le ai pe toate pe o coloana atunci pui un textbox in care afisezi ce citeste data1 din coloana de numere. faci i = 0, data1.recordset.movefirst si un do while not eof(), in care zici ca vector[i] = text1.text, i = i+ 1. data1.recordset.movenext cam atat ca sa faci vectorul. nu stiu exact daca i nu trebe declarat ca float sau double pentru ca daca e int cred ca merge numai pana 65.535 dar nu sunt sigur de asta. si pentru grafic, poti sa-l generezi in vb daca deja ai valorile in vector. Folosesti controlul Line, dar ai nevoie de x1 si y1, x2 si y2, etc, si tu ai o coloana din ce ai spus. Nu e deloc greu. spor la treaba. hes partea cu i float sau double, nu o lua in seama ca eu am crezut ca ai 80.000 de valori in tabel. si ca sa ajubgi la 2000 faci un do while i<2000 data1.recorset.movenext si se va opri la i = 2000 si de acolo incepe ce ti-am scris mai sus hes Multam fain, Insa totusi cand am incercat sa setez proprietatea "recordsource=sheet" imi da urmatoarea eroare: "Couldn't find installable ISAM". Ai idee de ce ? |
Posted 10 February 2006 - 15:53

Pai, nu stiu cum ai instalat excel-ul sau access-ul dar se pare ca iti lipsesc niste dll-uri. cauta si instaleaza mdac-typ.exe (microsoft data access components) daca le mai gasesti pe net, ca la microsoft nu prea cred, Jet database engine 3.51 sa ai instalat sau mai bine Jet40SP7_9xNT.exe sau vezi ca o aparut cu sp8 si dupa aia vezi ce zice ar trebuie sa fie ok, daca totusi mai zice citeste urmatoarele:
http://www.mvps.org/...s/bugs0017.htm , http://support.microsoft.com/kb/299457, http://www.codecomme...-11-688189.html spers sa te ajute. Spor la work. hes |
Posted 14 February 2006 - 07:39

Pai, nu stiu cum ai instalat excel-ul sau access-ul dar se pare ca iti lipsesc niste dll-uri. cauta si instaleaza mdac-typ.exe (microsoft data access components) daca le mai gasesti pe net, ca la microsoft nu prea cred, Jet database engine 3.51 sa ai instalat sau mai bine Jet40SP7_9xNT.exe sau vezi ca o aparut cu sp8 si dupa aia vezi ce zice ar trebuie sa fie ok, daca totusi mai zice citeste urmatoarele: http://www.mvps.org/...s/bugs0017.htm , http://support.microsoft.com/kb/299457, http://www.codecomme...-11-688189.html spers sa te ajute. Spor la work. hes Am incercat insa imi da acelasi mesaj. |
Posted 30 August 2007 - 15:43

Salut,
Va rog sa ma iertati daca gresesc, nu stiu sa folosesc forumul. Ma intereseaza si pe mine sa fac grafice in vb, dar sunt la nivel de gradinita. Va rog: ce inseamna sa ai valorile in vector, unde e controlul LINE? samd. Multumesc, ma puteti ajuta? Aurelia
Ai o forma pe care pui un control de tip data, proprietatea connect probabil o setezi pe excell (daca in excell ai datele), database name = nume fisierului, recordsettype = table, recordsource = sheet si coloana daca nu ma insel. Daca le ai pe toate pe o coloana atunci pui un textbox in care afisezi ce citeste data1 din coloana de numere. faci i = 0, data1.recordset.movefirst si un do while not eof(), in care zici ca vector[i] = text1.text, i = i+ 1. data1.recordset.movenext cam atat ca sa faci vectorul. nu stiu exact daca i nu trebe declarat ca float sau double pentru ca daca e int cred ca merge numai pana 65.535 dar nu sunt sigur de asta. si pentru grafic, poti sa-l generezi in vb daca deja ai valorile in vector. Folosesti controlul Line, dar ai nevoie de x1 si y1, x2 si y2, etc, si tu ai o coloana din ce ai spus. Nu e deloc greu. spor la treaba. hes partea cu i float sau double, nu o lua in seama ca eu am crezut ca ai 80.000 de valori in tabel. si ca sa ajubgi la 2000 faci un do while i<2000 data1.recorset.movenext si se va opri la i = 2000 si de acolo incepe ce ti-am scris mai sus hes |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users