![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Transformare iso in mkv
Last Updated: Apr 19 2014 19:51, Started by
scoty
, Apr 19 2014 17:20
·
0

Posted 19 April 2014 - 17:20

Am un film 3D in format ISO cum il transform in MKV? Smart TV-ul meu Samsung nu vede formate ISO
![]() Edited by scoty, 19 April 2014 - 17:21. |
Posted 19 April 2014 - 17:25

Am un film 3D in format ISO cum il transform in MKV? Smart TV-ul meu Samsung nu vede formate ISO ![]() |
Posted 19 April 2014 - 17:31

Normal ca nu vede iso, iso in sine n-are nicio legatura cu filmele, e o imagine de disc. Instaleaza un program gen daemon tools pe calc si asa o sa vezi ce e pe disc , si un program gen total media theatre daca vrei sa vezi 3d-ul asa cum e el pe disc. Ce ti-a fost recomandat mai sus nu merge pentru 3d.
|
Posted 19 April 2014 - 18:45

Normal ca nu vede iso, iso in sine n-are nicio legatura cu filmele, e o imagine de disc. Instaleaza un program gen daemon tools pe calc si asa o sa vezi ce e pe disc , si un program gen total media theatre daca vrei sa vezi 3d-ul asa cum e el pe disc. Ce ti-a fost recomandat mai sus nu merge pentru 3d. Vrea sa vada pe tv!Macar sa-l vada,mai avem pretentii de 3D? ![]() |
Posted 19 April 2014 - 19:51

Aici m-ai prins vreau sa transform acel film 3D in format ISO in film 3D in format MKV, un astefel de program imi trebuie.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users