![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Trecere de la UPC la RDS
Last Updated: Apr 18 2014 06:16, Started by
Eagles
, Apr 17 2014 13:50
·
0

Posted 17 April 2014 - 13:50

In prezent am abonament la UPC (analogic). Dar fii-miu ma tot roaga sa aiba si el Disney Junior si Boomerang, in special primul. Am vrut sa pun Dolce, dar stau pe partea gresita a blocului. Asa ca am ajuns la solutia RCS chiar daca nu au Boomerang.
In momentul de fata dupa ce intra cablul in apartament am un spiter de genul asta. Vreau sa iau un abonament digital si as dori sa stiu daca pot face urmatoarea schema: la 1 televizor (Watson LD22HD) - receiver HD (daca gasesc ![]() E ok? Watson are si slot pentru CI dar nu stiu daca suporta CI+. A incercat cineva sa vada daca merge? |
Posted 17 April 2014 - 14:00

schema de distributie ar trebui sa mearga fara probleme.
daca watson nu are ci+ nu merge direct in slot. watsonul ala nu are dvb-c cumva? Edited by onlyone, 17 April 2014 - 14:03. |
Posted 17 April 2014 - 14:06

daca e doar dvb-t nu te ajuta la receptia digitala de cablu din pacate deci tot receiverul e baza , deci chiar daca ar fi mers slotul de card, ar fi mers pentru receptie digital terestra dvb-t
Edited by onlyone, 17 April 2014 - 14:07. |
Posted 17 April 2014 - 14:06

@JohnTM inseamna ca grila de pe site-ul RCS nu e completa. Acolo nu apare Boomerang.
|
Posted 17 April 2014 - 14:11

Faţă de Site, mai sunt prezente şi alte canale în grilă: Diva Universal, A.X.N. Black, ZU TV., Fashion TV., DIGI 24 Cluj-Napoca etc..
Edited by alfa_alfa, 17 April 2014 - 14:12. |
Posted 17 April 2014 - 14:15

da, boomerang este intradevar in lista programelor digitale impreuna cu alte canale nelistate in lista aia evident neactualizata
|
Posted 17 April 2014 - 14:42

Multumesc, Catalin.
Acum mai trebuie sa gasesc si decodoarele caci inteleg ca e o problema. |
Posted 17 April 2014 - 14:45

intr-o vreme se gaseau decodoare de vanzare pe okazii... / mercad... / tocma... etc
in caz ca nu vrei sa lei iei pe amandoua de la ei Edited by onlyone, 17 April 2014 - 14:45. |
Posted 17 April 2014 - 14:50

Le iau pe amandoua de la ei: unu in custodie si unul cu chirie
|
Posted 17 April 2014 - 14:56

Boomerang exista si la UPC in grila digitala ... Disney Junior intr-adevar e una din "marile" lipsuri ale UPC (eu inregistrez desenele Disney Junior de pe Disney Channel - dimineata - si asa are si fiica-mea cele mai importante chestii ce le da Disney Junior - Clubul lui Mickey, Sophia I, Doctorita Plusica, Jake si piratii, Manny Iscusitul, etc). Altii se plang ca n-au Jim Jam la RCS ... fiecare cu ce-l doare
![]() |
|
Posted 17 April 2014 - 15:17

Le iau pe amandoua de la ei: unu in custodie si unul cu chirie STB SD ar trebui sa primesti chiar la instalare si STB HD in urma comenzii inregistrate in Digi Care sau in POP. Tinand cont ca primul STB este in custodie iti sugerez sa nu ridici STB-ul SD la instalare si sa astepti un pic pana ridici STB HD in custodie si pe urma poti sa iei si STB SD cu 5 lei chirie. De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine e acelasi lucru, atat chiria la STB SD, cat si la STB HD este 5 lei (deci nu conteaza in ce ordine ridici echipamentele). |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users