Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cuptoare electrice incorporabile
Last Updated: Apr 23 2014 14:56, Started by
adrian_petre
, Apr 14 2014 16:05
·
0
#1
Posted 14 April 2014 - 16:05
Vreau să-mi achiziționez un cuptor încorporabil, calitate medie și care să fie în stare să facă o pizza delicioasă.
Am găsit tot felul de oferte și cele de la pyramis pare că au prețurile ok: http://www.casasibuc...N_1008/34006901 Ar mai fi ceva la Gorenje. Alte recomandări? |
#2
Posted 14 April 2014 - 16:13
Deliciul nu il da marca cuportului... ci felul/priceperea cu care stii sa umbli cu el (sa setezi temperatura, locul tavii etc), in ce ingrediente folosesti pentru aluat, dar si ce pui pe ea, etc etc etc.
Eu ti-as recomanda Electrolux (comparabilo ca buget, cu ce ai pomenit tu). |
#3
Posted 14 April 2014 - 16:45
Pt o pizza delicioasa, pe langa ingrediente si aluat, ar fi bine sa ai si ventilator cu rezistenta circulara care sa mearga simultan cu incalzirea inferioară. ..
|
#4
Posted 14 April 2014 - 16:52
Pentru o pizza asa cum trebuie e nevoie de temperatura mare... mai mare decat ceea ce pot face cuptoarele electrice obisnuite.
|
#5
Posted 14 April 2014 - 19:55
#6
Posted 14 April 2014 - 22:56
Am cuptor electric incorporabil marca Bosch,model HBN532E1T,cu 8 programe ,functie pizza,curatare catalitica,si in plus e facuta in Germania.Sunt fff multumita de el, nu se poate compara cu cea de gaz.Recomand cu incredere.
|
#7
Posted 15 April 2014 - 08:48
Am cochetat si eu cu ideea de a lua Bosch acum 2 ani. Din pacate pareau asamblate pe vapor. Usa se inchidea mai prost ca la aragazul Zanussi de 10 ani. Pana la urma am ales Electrolux.
|
#8
Posted 15 April 2014 - 18:39
Pt pizza este nevoie de un cuptor care sa ajungă la 300 grade (din păcate acesta este maximul pt acasa) și o piatra de pizza.
Eu folosesc cu succes o placa groasa de granit, tăiată ca sa intre perfect pe raft. Mare atenție, piatra trebuie sa stea la încins o ora. La mine pe mă gândesc bine cu dual grill, and se face pizza in 3 minute(cam mult, dar atât permite cuptorul) Vă recomand să citiți rețeta și secretele pizza scrise de Jeff varasano |
#9
Posted 16 April 2014 - 10:39
Vă mulțumesc tuturor pentru răspunsuri.
Interesantă idea lui apanoiu cu piatra de granit..thx pentru sfat. Am cochetat cu soluțiile de la Bosh adamer_65, dar mi s-au părut cam scumpulețe, dar îți mulțumesc fain pentru sfat După ce am văzut/testat cuptoarele de la Electrolux, Gorenje și Pyramis, am rămas să aleg unul dintre aceste trei. Sunt mai gurmand de fel și de aceea am insistat pe produsul care îmi place cel mai mult, adică pizza Acum trebuie să mă hotărăsc la unul dintre cele trei...ca și preț am făcut o medie și este undeva la +/- 150 RON. |
#10
Posted 16 April 2014 - 13:33
Mie pizza imi iese senzationala la cuptorul cu microunde (un Whirlpool de 1000W cu optiunea grill). De vreo 10 ani tot fac si nu am nevoie de piatra, lemne sau alte artificii. Si da, compar cu pizzerii bune din Bucuresti (ingredientele si temporizarea sa fie bune), nu iese la fel de pufoasa sau cu blat extrasubtire dar confortul de a pune pe un blat ce ingrediente vrei tu la un pret foarte bun e mare lucru.
Sunt curios daca la cuptorul electric o sa iasa la fel, pana acum la microunde din ce am auzit chiar e o exceptie... |
|
#11
Posted 16 April 2014 - 17:08
@hansolo :în câte minute se face pizza in microunde? Și eu am stat o perioadă asa, dar cele 250 grade la care ajungea cuptorul cu microunde nu erau suficiente.
|
#12
Posted 16 April 2014 - 19:40
@apanoiu, in 7 minute. Acum depinde de blat, de regula din comoditate folosesc doua tipuri, fie congelat din Kaufland (si in 7 minute intra si decongelarea) fie un blat gata facut si la ala trebuie sa las cam 6min30sec. Am incercat si cu lipie, dar aia nu mai e pizza...
Doar pe microunde nu iese absolut nimic interesant, e musai si grill-ul (de fapt pe programul ala alterneaza microundele cu grill-ul). Habar nu am de temperatura cat ajunge, am incercat si am fost multumit de rezultat (ca si familia). De regula pizza care sa-mi placa mai mult am mancat la Pizza Hut, la un mall in Craiova (am uitat numele magazinului, mi s-a parut cea mai buna pizza pe care am mancat-o) si rar am mai nimerit cate un local bun, care sa nu o arda sau sa o lase cruda... Edited by Hansolo, 16 April 2014 - 19:42. |
#13
Posted 18 April 2014 - 05:36
Am înțeles. Nasol.
Pizza Hut are pizza groaznică. Trage un ochi pe varasano sa vezi cum trebuie sa arate și sa se facă o pizza. Oricum este o idee trista sa pui blatul cu tot un tava în cuptor, trebuie folosit un pizza peel (eu l-am confecționat) și o piatră încinsă bine. |
#14
Posted 23 April 2014 - 14:56
Odata cu plita electrica, am nevoie de sfatul vostru privind cuptorul. Am gasit asta http://www.samsung.c...Q7G214/BOL-spec
stie cineva ceva despre el? Multumesc |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users