Manifestari spirituale-neoprotestanti
Last Updated: Apr 22 2014 10:50, Started by
MotherEarth
, Apr 12 2014 19:31
·
0

Posted 20 April 2014 - 22:48

Nu prostiile pe care le vor unii! Credeti ca Dumnezeu da tuturor imaturilor lucruri pe care nu le merita? Vezi ca tot Isus a refuzat cite unul care voia sa-i fie ucenic. Ai habar citi fraieri sint posedati fara sa stie? Duhurile pot fi intr-o varietate extrem de mare, nici nu aveti imaginatie pina unde se poate merge. Citeste cu atentie Psalmii. |
Posted 20 April 2014 - 22:52

Lupta continua si dupa cum vezi, experienta mea poate fi folositoare si altora.
|
Posted 20 April 2014 - 22:53

Nu prostiile pe care le vor unii!
Credeti ca Dumnezeu da tuturor imaturilor lucruri pe care nu le merita? Toți merităm doar iadul. Mântuirea și darurile le primim prin harul și mila lui Dumnezeu.
Ai habar citi fraieri sint posedati fara sa stie? Pare că nu prea-i pasă și se cam dă mare pe aici cu cât de posedat e el. Și mai dă și „învățătură” altora. Edited by Sfantul Jakob, 20 April 2014 - 22:54. |
Posted 20 April 2014 - 23:34

Lucrurile lui Dumnezeu și darurile Duhului sunt „prostii” în accepțiunea ta? Chiar si o lectie dura cu un duh necurat poate fi un lucru spre indreptare. Nu uita ca Dumnezeu stie mai bine ca oricine cum sa ne educe.
Nimeni nu primește pe merit darurile. Toți merităm doar iadul. Mântuirea și darurile le primim prin harul și mila lui Dumnezeu.
Știu pe unul care știe că e posedat. Pare că nu prea-i pasă și se cam dă mare pe aici cu cât de posedat e el. Și mai dă și „învățătură” altora. Nu ma dau mare, imi duc povara si necazul, incercind sa fiu un om normal. Aveti habar citi si cite activitati si afaceri sint sub comanda necuratului? Va dati seama cit de slab este necuratul din mine daca nu are curajul sa se intoarca la Dumnezeu? Indiferent cine ai fi, intoarcerea la Dumnezeu este adevarata putere.
Din cate inteleg , la neoprotestanti au loc manifestari spirituale/supranaturale. eci , ma adresez neoprotestantilor- sa imi descrie . pe scurt - ce experiente spirituale au avut parte, NU ce au auzit. Ma intereseaza experiente spirituale PERSONALE. Mi se par interesante. Poate castigati inca un suflet ![]() ![]() Nu ma intereseaza marturii ortodoxe , de ex. Tu ai nevoie de ceva? Edited by barbu78, 20 April 2014 - 23:36. |
Posted 21 April 2014 - 00:29

Eu stiti ce cred, ca daca un penticostal sau cine mai are darul acesta ar incepe asa de maine sa vorbeasca engleza, franceza sau araba sau cine mai stie ce limba fara sa o invete atunci se poate spune ca Duhul lui Dumnezeu e peste el dar asa daca ei vorbesc cine stie ce nu prea cred.
|
Posted 21 April 2014 - 08:34

Nu prostiile pe care le vor unii! Credeti ca Dumnezeu da tuturor imaturilor lucruri pe care nu le merita? Vezi ca tot Isus a refuzat cite unul care voia sa-i fie ucenic. Isus si-a ales ucenicii cu grija. Ai habar citi fraieri sint posedati fara sa stie? Duhurile pot fi intr-o varietate extrem de mare, nici nu va puteti imagina pina unde se poate merge. Citeste cu atentie Psalmii. Datorita practicilor de provocare a vorbirii in limbi, penticostalii sunt posedati demonic. Si Jakob si-a provocat vorbirea in limbi, dupa reteta. Intrebati-l, daca nu ma credeti. Barbule, tu macar recunosti ca esti posedat, insa altii sunt, si nu recunosc, fiindca se simt bine cu dracii in ei. |
Posted 21 April 2014 - 09:27

Posted 21 April 2014 - 09:44

Dar pana la urma aceste "manifestari " in vorbirea in limbi, vorbesc o limba cunoscuta sau niste prostii ca de proorocii am mai vazut asemenea manifestari.
|
Posted 21 April 2014 - 10:49

Cauta pe youtube si te lamuresti. Vezi doar sa nu te sperii!
|
Posted 21 April 2014 - 12:26

Barbule, dacă ai probleme cu cel rău, ia legătura cu un pastor penticostal. Exista slujbe de eliberare, care se fac în această religie creștină !
![]() Domnul fie cu tine! |
|
Posted 21 April 2014 - 12:33

si la voi sunt ca stiu ca sunt si la ortodocsi si la catolici
|
Posted 21 April 2014 - 15:04

Așa e Marcule.
Singurii care nu cred în minuni ci se fac de minune sunteți voi, martorii ![]() |
Posted 21 April 2014 - 15:09

Eu nu stiu cat sa ma disculp ca nu sunt martor
Poate vrei sa iti dau si numele doar asa pot sa iti demonstrez ca nu sunt ce spui sunt ortodox, atat. Edited by marcu35, 21 April 2014 - 15:10. |
Posted 21 April 2014 - 16:33

Posted 21 April 2014 - 17:13

|
Posted 21 April 2014 - 17:24

Barbu, tu ai repetat un cuvant prestabilit, foarte repede, foarte mult timp (ca sa-ti obosesti mintea) pentru a ajunge la o vorbire in limbi? Asa procedeaza penticostalii, si ajung demonizati. Tu ce ai facut?
|
Posted 22 April 2014 - 08:33

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users