Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pana unde poate merge o acuza5...

lipsa simtului realitatii in poli...

Arici in curte

Telefoane achizitionate de pe OLX
 Incalzire pardoseala slim (renova...

Probleme echitatie amatori

Scurgere chiuveta -> teava co...

Trigger Warning (2024)
 Pareri cartiere/zone in care ati ...

Care este culoarea normala de soia?

Comertul cu arcuri si arbalete

Masini pe benzina usor pretabile ...
 Am primit facturi dupa ce am renu...

Camere video, supraveghere curte....

Epilator care nu smulge puful

Realizare comanda pompa submersib...
 

Amiko Mini HD Combo

- - - - -
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#1
EricJohn

EricJohn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,725
  • Înscris: 21.03.2014
Salut. AM gasit receptorul asta: http://www.tehnicb.r...kominicombo.htm
Daca il are cineva, va rog sa-mi spuneti mai multe despre el. Il voi foloso deocamdata la un monitor LCD de 19'' conectat prin mufa VGA sau un adaptor HDMI-DVI, dar nu stiu exact daca va functiona corect, daca voi avea o imagine pe monitor. Pretul este de 275 RON iar achizitia intentionez sa o fac maine. Alternativa ar fi: http://www.peruvisio...g=ro&produs=394 la 295 RON.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Mersi.

#2
crissty

crissty

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,334
  • Înscris: 25.01.2007
Iti va functiona pe monitor daca ai adaptor de la hdmi la dvi,pe vga nu o sa functioneze.De asemenea nu o sa ai sunet pe monitor daca monitorul nu are boxe incorporate,si atunci trebuie sa ii conectezi niste boxe pentru a avea sunet

#3
EricJohn

EricJohn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,725
  • Înscris: 21.03.2014

 crissty, on 09 aprilie 2014 - 12:36, said:

Iti va functiona pe monitor daca ai adaptor de la hdmi la dvi,pe vga nu o sa functioneze.De asemenea nu o sa ai sunet pe monitor daca monitorul nu are boxe incorporate,si atunci trebuie sa ii conectezi niste boxe pentru a avea sunet

Receptorul Amiko vine in pachet cu un cablu AV-VGA, are mufa AV out, dar nu stiu la ce e buna.

Pentru sunet am boxe externe.

#4
crissty

crissty

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,334
  • Înscris: 25.01.2007
cablul ala este serial si nicidecum vga

#5
EricJohn

EricJohn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,725
  • Înscris: 21.03.2014

 crissty, on 09 aprilie 2014 - 12:47, said:

cablul ala este serial si nicidecum vga

Acum am vazut si eu :). In cazul asta folosesc un cablu HDMI-DVI pentru imagine si cablul AV il voi folosi pentru a scoate sunetul. Va functiona?

Are si cititor Conax, deci ar trebui sa-mi recunoasca o cartela Focus Sat.

#6
crissty

crissty

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,334
  • Înscris: 25.01.2007
Da va functiona,si o sa merga si cu focus sat fara probeme

#7
EricJohn

EricJohn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,725
  • Înscris: 21.03.2014
Multumesc pentru raspunsuri.

#8
EricJohn

EricJohn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,725
  • Înscris: 21.03.2014
Revin cu un review :). Deci receptorul este intr-adevar ''mini'' dar se descurca foarte bine. Pana acum receptionez Astra 1 19.2°E si Astra 2 28.5°E. Calitatea canalelor HD este ireprosabila, dar si cele SD se vad foarte OK. De pasti vor la liber unele canale HD private germane, sa vedem ce calitate vor avea. Pe DVB-T inca nu l-am putut testa pt ca nu exista semnal in zona mea (jud. Timis), eventual daca prind semnal din Ungaria sau Serbia, dar nu stiu cum exact sa-l setez, ma poate ajuta cineva in privinta asta??? Momentan il am conectat la un monitor de 19'' 1440x900, il tin la 720_60Hz (monitorul nu stie de 50Hz), dar il pot pune si la 1080_60Hz, aici insa canalele SD nu se vad asa de bine. Sunetul este iarasi foarte bun (am niste boxe 2.1 conectate la el), basi destul de puternici, inaltele foarte clare. Per total sunt multumit de achizitie. Mai revin cu alte detalii dupa ce il testez mai in ''profunzime''. Daca ma mai puteti ajuta va rog cu receptia DVB-T din Ungaria sau Serbia, v-as fi recunoscator. Mentionez ca stau in vestul extrem al tarii, sunt vreo 30 km pana la granita cu Serbia si vreo 60-70 pana in Ungaria. Multumesc!

#9
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,598
  • Înscris: 15.07.2007
Ai reusit sa prinzi ceva in DVB-T de la sarbi?

#10
EricJohn

EricJohn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,725
  • Înscris: 21.03.2014
Inca nu am reusit sa prind semnal DVb-T de niciunde, mai incerc...
L-am setat pe Finlanda si i-am dat un Blind-Scan dar deocamdate nimic. Voi mai invarte de antena, ii schimb pozitia... vad eu ce-i mai fac...

 EricJohn, on 14 aprilie 2014 - 08:28, said:

Revin cu un review Posted Image. Deci receptorul este intr-adevar ''mini'' dar se descurca foarte bine. Pana acum receptionez Astra 1 19.2°E si Astra 2 28.5°E. Calitatea canalelor HD este ireprosabila, dar si cele SD se vad foarte OK. De pasti vor la liber unele canale HD private germane, sa vedem ce calitate vor avea. Pe DVB-T inca nu l-am putut testa pt ca nu exista semnal in zona mea (jud. Timis), eventual daca prind semnal din Ungaria sau Serbia, dar nu stiu cum exact sa-l setez, ma poate ajuta cineva in privinta asta??? Momentan il am conectat la un monitor de 19'' 1440x900, il tin la 720_60Hz (monitorul nu stie de 50Hz), dar il pot pune si la 1080_60Hz, aici insa canalele SD nu se vad asa de bine. Sunetul este iarasi foarte bun (am niste boxe 2.1 conectate la el), basi destul de puternici, inaltele foarte clare. Per total sunt multumit de achizitie. Mai revin cu alte detalii dupa ce il testez mai in ''profunzime''. Daca ma mai puteti ajuta va rog cu receptia DVB-T din Ungaria sau Serbia, v-as fi recunoscator. Mentionez ca stau in vestul extrem al tarii, sunt vreo 30 km pana la granita cu Serbia si vreo 60-70 pana in Ungaria. Multumesc!

PS: calitatea video pe ProSieben HD a fost extraordinara :)

#11
tatateo

tatateo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 09.12.2012
Buna ziua! Urmaresc de multa vreme discutiile pertinente si la obiect de pe acest forum.Felicitari! Acum,am si eu o problema: dupa ultimul fw la receptorul meu Amiko 8200 HD,la majoritatea canalelor subtitrate trebuie activata manual subtitrarea,desi in meniul -preferinte-setari diverse-subtitrare auto- este activata. Cunoaste cineva vreo solutie ?    Cu multumiri anticipate, Tatateo!

#12
Victor5

Victor5

    Verba volant, scripta manent

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,311
  • Înscris: 05.04.2011
Nu am acest tip de aparat, dar normal ar fi ca la setari sa ai setari limba; vezi sa fie setata limba romana la setari limba subtitrare.

#13
EricJohn

EricJohn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,725
  • Înscris: 21.03.2014

 tatateo, on 27 aprilie 2014 - 11:05, said:

Buna ziua! Urmaresc de multa vreme discutiile pertinente si la obiect de pe acest forum.Felicitari! Acum,am si eu o problema: dupa ultimul fw la receptorul meu Amiko 8200 HD,la majoritatea canalelor subtitrate trebuie activata manual subtitrarea,desi in meniul -preferinte-setari diverse-subtitrare auto- este activata. Cunoaste cineva vreo solutie ? Cu multumiri anticipate, Tatateo!

La Amiko Mini al meu, odata activata subtitrarea, apare automat la fiecare program tv care ofera subtitrare. In meniu selectez limba subtitrarii, iar jos pe telecomanda este un buton unde o pot activa sau deactiva.

#14
costys82

costys82

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 31.01.2015
salut.am nevoie de ceva explicatii in legatura cu un decodor amiko mini combo, l-am cumparat pentru avedea programele  hd pe cablu  de la rcs-rds ,merg toate in afara de digi film...hbo ...cinemax...as vrea sa stiu daca se poate face ceva sa vad si aceste programe....

#15
carceanu

carceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,440
  • Înscris: 10.07.2009
Foloseste google, pe acest forum nu vei gasi raspuns....este un pic interzis.

#16
erapav

erapav

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 836
  • Înscris: 08.09.2010
Care este ultimul firmware pentru Amiko mini combo? si de unde pot descarca? Posted Image

Edited by erapav, 24 June 2015 - 20:32.


#17
innesat

innesat

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 8,045
  • Înscris: 26.09.2010
1.4.49, de pe sat-universe Posted Image

Eu am ramas cu el la 1.3.94, nu am probleme cu versiunea asta.

#18
EricJohn

EricJohn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,725
  • Înscris: 21.03.2014
Salut din nou.
Imi puteti recomanda, va rog,  un Channel Editor pt Amiko Mini Combo?!
Am descarcat 2 de pe net si cand vreau sa incarc lista de canale (un fisier .abs) imi da urmatoarea eroare:

Attached Files



Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate