![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Lucy (2014)
Last Updated: Apr 08 2015 08:32, Started by
tiestodj20
, Apr 08 2014 21:27
·
0

Posted 15 August 2014 - 19:51

Un film cel mult mediocru. Aspectul SF n-a fost credibil deloc. Călătorie în timp, vizitarea cosmosului, telekinezie, puteri de tip X-Men, toate amestecate cu secvenţe de pe Animal Planet.
![]() Scenele de acţiune, cu maşinile zburătoare, au fost partea cea mai interesantă. ![]() De fapt asta e specialitatea lui Besson, acţiunea, şi la asta ar trebui să se limiteze. Personajul lui Freeman dă impresia că e mai mult de umplutură. După ce atinge 20% din capacitatea cerebrală, Lucy devine precum un robot. Nu poţi empatiza cu ea. Cei care încă n-aţi fost la film, f. bine, nu vă pierdeţi timpul şi banii! 3,5/10 P.S. A trecut ceva vreme de când n-am mai văzut la cinema un film 2D. A fost aproape ciudat să nu am ochelari pe nas! ![]() Edited by Tinkerbelle, 15 August 2014 - 19:51. |
Posted 21 August 2014 - 17:48

Bine ca ai mentionat. Daca e cu calatorie in timp, o sa-l vad doar daca-mi aduc aminte cand o sa apara torrentu'.
|
Posted 21 August 2014 - 20:52

Posted 30 August 2014 - 12:04

Subiectul e generos dar avea nevoie de un alt regizor/scenarist. Alt scenarist. Besson isi face binisor treaba. Am rezerve serioase la scena in care se apuca sa selecteze semnalele de telefonie mobila - conform filmului ar fi trebuit sa aiba acces instantaneu la toate nu sa le dea la o parte ca pe niste buruieni. |
Posted 09 September 2014 - 12:05

Filmul este in multe momente absurd si asta ma deranjeaza foarte mult.
Limitless a fost mult mai inchegat si mai cu picioarele pe pamant. Practic a abordat povestea din perspectiva omului obisniut. Oricare dintre noi daca ar fi mult mai destept decat este acum ar impresiona in primul rand la locul de munca(activitatea de baza) si apoi ar explora posibilitatea de a face mai multi bani. |
Posted 13 September 2014 - 04:28

Vazut la cinema , super filmul , pacat insa de final ...
Cam ciudatel sa pui toata informatia din lume pe un stic usb , dupa care sa dispari si sa fi peste tot . Pt cei ce inca vor sa il vizioneze , trebuie spus ca acum filmul ruleaza doar in salile 3 si 7 ( sali mici ) la movieplex romania . Eu acolo am fost . Cand am mers eu am fost la sala din aceea mare . Va salut . |
Posted 04 October 2014 - 23:55

Meh....un drog sintetic + ceva actiune + ceva elemente SF & calatoria in timp + teoria evolutionista a lui Charles Darwin + teoria big bang...per total zacusca
![]() Edited by mobilewave, 05 October 2014 - 00:00. |
Posted 06 October 2014 - 14:31

Incepe bine ,continua mediu spre mediocru si se termina prost. Tehnic in schimb, e foarte bine realizat.
Per total o noua "chifla" marca Luc Besson. Pacat. |
Posted 13 October 2014 - 11:11

l-am vazut mai mult pentru actrita dar si pentru subiectul abordat. sa fiu sincer nu prea m-a impresionat
|
Posted 13 October 2014 - 14:13

Nici pe mine nu m-a impresionat. Ideea nu e originala dar e foarte ofertanta, se putea face un film extrem de reusit cu un regizor bun. Mi-ar placea sa vad cum ar aborda ideea Tarantino de exemplu
![]() pe scurt, Lucy e un film mediocru, poate asta a fost si intentia. |
Posted 13 October 2014 - 15:15

Luc Besson (Leon ,La Famme Nikita ,The 5th Element) e un regizor chiar foarte bun. Sau a fost ,mai bine zis. Nu stiu ce a patit ,ca ultimile lui filme nu impresioneaza cu nimic.
|
Posted 23 November 2014 - 03:05

un film nu slab, nu foarte slab, ci extrem de prost ! 0.5/10
|
|
Posted 12 December 2014 - 21:55

Mi-a plăcut cum explica functionarea creierului pe diverse nivele. După ce ieși din sală și vezi gibonii din mall te gândești că nu se poate trece de 5% din capacitatea creierului.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users