![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Lucy (2014)
Last Updated: Apr 08 2015 08:32, Started by
tiestodj20
, Apr 08 2014 21:27
·
0

Posted 08 April 2014 - 21:27

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/MVt32qoyhi0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
http://www.imdb.com/title/tt2872732/ |
Posted 08 April 2014 - 21:42

smecher de smecher mafiot, dar am mai vazut un film cu aceeasi tema si pare ca au copiat destul de mult de acolo
|
Posted 08 April 2014 - 22:19

Nu cred ca ne putem da seama daca e copia altui film, e doar un trailer. Cu toate astea pare destul de interesant, pe Scarlet Johansson n-am prea vazut-o in filme proaste.
|
Posted 08 April 2014 - 23:01

L-am oprit la partea cu "10% of our brain's capacity"... si Limitless aceasi conceptie gresita a prezentat-o.
Edited by LifeLapse, 08 April 2014 - 23:01. |
Posted 09 April 2014 - 12:22

Posted 09 April 2014 - 17:52

L-am oprit la partea cu "10% of our brain's capacity"... si Limitless aceasi conceptie gresita a prezentat-o. Daca filmele erau realiste nu se uita nici dracu la ele. Folosirea creierului in procent de n% e un mit, deschide subiect pe aria de stiinte daca vrei. Edited by Gh3r0m, 09 April 2014 - 17:54. |
Posted 10 April 2014 - 20:43

ba, astia de la Holywood nici aici nu s-au putut abtine sa nu aduca vorba de chinezi ? Mai nou peste tot in filme vezi chinezi.
|
|
Posted 17 April 2014 - 08:40

Posted 30 July 2014 - 21:16

Am vazut filmul in seara asta, e mult prea nerealist si are destule lacune. De asemenea, scene fara substanta sau negandite, de umplutura. Parca facut ca din topor filmul. Daca regizorul chiar a vrut sa abordeze tema asta, poate trebuia sa fie mai bine informat. Pe de alta parte, Scarlett Johansson si-a interpretat rolul impecabil, e o actrita buna.
![]() |
Posted 01 August 2014 - 14:54

Eu nu cred ca e nici buna si nici buna.
Nu inteleg ce pile a avut ca apare peste tot...de fapt, da, este banala ca majoritatea populatiei si asta o califica. ..................... Filmul nu este nici slab si nici tare, doar mestecabil. Dupa Nikita si Leon am crezut ca o sa merite (butada cu un lucru bun trebuie incercat de trei ori) Au meritat banii cheltuiti pe bilete? Da, cu toate ca merita mai mult un sac de ovaz pentru flamanzii din Africa (insa am avut sansa sa fiu european si o fructific cheltuind pe prostii inutile, facandu-ma ca uit ca altii s-ar salva cu aceste fonduri...ca noi toti, de aici, de altfel ![]() |
Posted 05 August 2014 - 18:30

Teoria pseudo-stiintifica new age ca avem chakrele infundate (creierul folosit in proportie de x%) si ca in momentul in care ni le vom desfunda vom deveni zei/Buddha/ contopiti in Nirvana/ absolut.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users