Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Trafo microunde

Tethering Telefon -Xbox series S ...

Boxa Portabila - buget ~1.500 RON
 Sisteme second hand

Laser circular basculant cu glisare

Permis suspendat - intrebare

Care a fost primul film din istor...
 Inlocuire bloc pedalier

Sa-i actionez in judecata?

Google Stadia se Închide

Sorin Cimpeanu și-a dat demi...
 Mailer Daemon-am fost blocat?

Port popular?

A murit Alexandru Arsinel.

Identificare boala vita de vie du...
 

camera wireless problema conectare

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
GiGonT3

GiGonT3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 01.05.2007
Salutare.

Am cumparat o camera ip/wireless si ma confrunt cu o problema ciudata.
Modelul este acesta (desi nu cred ca are importanta) http://supraveghere-...pc-302-1mp.html
Initial am testat-o pe un router dlink.

Lucrurile au decurs in acest fel:
- am conectat camera la router cu cablu de retea (in acest fel router-ul i-a dat camerei un ip)
- apoi, am intrat in Internet Explorer, am introdus ip-ul atribuit de router si m-am conectat in camera.
- dupa ce am intrat in camera, m-am dus la meniu network al acesteia, i-am setat un ip static pentru a nu se schimba la restart sau pana de curent, am setat reteaua wireless si am scos cablul din camera

In acest fel camera functiona wireless cu un ip de forma 192.168.0.11:81 (portul camerei)
Am probat si pe telefon din reteaua locala, apoi am facut port forwarding. Totul a decurs perfect.

Acum problema.
Acasa am router tplink. Am facut aceeasi pasi numai ca nu vrea pe wireless.
Pur si simplu cand scot cablul, camera wireless nu functioneaza (adica nu ma pot conecta la ea).
Daca pun cablul la loc, totul e perfect. Cand am cablul pus la camera functioneaza si pe internet dar mie imi trebuie in mod wireless.

Aveti idee care este problema?
Exista posibilitatea ca echipamentele sa fie incompatibile?
Va rog daca puteti sa ma ajutati in acest sens

#2
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
Ce moduri de autentificare/criptare suporta pe wireless si ce folosesti tu la TPLink?

#3
GiGonT3

GiGonT3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 01.05.2007

 dexterash, on 08 aprilie 2014 - 19:06, said:

Ce moduri de autentificare/criptare suporta pe wireless si ce folosesti tu la TPLink?

Te referi la chestiile alea AES, TKIP etc?
Camera isi ia setarile de la router cand vine vorba de criptare
Asa a facut si la dlink asa face si la tplink

#4
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
Incearca sa schimbi setarile in TPLink, catre ceva non-WPA (incearca mai intai WEP) si modifica pe urma nivelele de securitate.

#5
daria02

daria02

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 30.09.2007
Si eu am un tplink cu o camera ip.
La wireless lan settings nu uita sa setezi numele routerului (SSID) si parola. La encryption eu am  WPA2 personal (AES).

#6
GiGonT3

GiGonT3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 01.05.2007

 dexterash, on 08 aprilie 2014 - 19:27, said:

Incearca sa schimbi setarile in TPLink, catre ceva non-WPA (incearca mai intai WEP) si modifica pe urma nivelele de securitate.

Am sa incerc dar chestia cu nivelele de securitate nu stiu de unde sa o fac sau cum se procedeaza

 daria02, on 08 aprilie 2014 - 19:41, said:

Si eu am un tplink cu o camera ip.
La wireless lan settings nu uita sa setezi numele routerului (SSID) si parola. La encryption eu am  WPA2 personal (AES).

Procedasem in acest fel dar asa cum spuneam, camera wireless nu functiona fara fir. Mai mult, nici ip-ul nu il mai arata routerul cand scoteam cablul din camera

#7
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004

 GiGonT3, on 08 aprilie 2014 - 23:53, said:

Am sa incerc dar chestia cu nivelele de securitate nu stiu de unde sa o fac sau cum se procedeaza
Lasa wirelessul pe None/Wep mai intai, refa setarile in camera si vezi daca merge.

#8
GiGonT3

GiGonT3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 01.05.2007

 dexterash, on 09 aprilie 2014 - 00:10, said:

Lasa wirelessul pe None/Wep mai intai, refa setarile in camera si vezi daca merge.

Voi incerca astazi pe seara cand ajung, dar in cazul in care (sa presupunem) nu functioneaza, exista incompatibilitate intre camera wireless comandata si router-ul tplink?
V-ati mai lovit de asemenea situatii?

#9
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
Un fel de incompatibilitate: modele low-cost de camere care nu suporta WPA.

#10
GiGonT3

GiGonT3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 01.05.2007

 dexterash, on 09 aprilie 2014 - 11:48, said:

Un fel de incompatibilitate: modele low-cost de camere care nu suporta WPA.

Este posibil sa fie si asa dar de ce a mers pe dlink?

#11
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
Pentru ca pe DLINK era setat alt tip de securitate la WiFi.

#12
GiGonT3

GiGonT3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 01.05.2007

 dexterash, on 09 aprilie 2014 - 12:18, said:

Pentru ca pe DLINK era setat alt tip de securitate la WiFi.

Nu sunt cel mai priceput in retelistica dar voi incerca cele mentionate anterior.
Multumesc @dexterash

Am sa revin dupa cum un raspuns.

#13
GiGonT3

GiGonT3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 01.05.2007
Am setat alt mod pe wireless (era WPA cu AES si am pus WPA2) iar acum nu mai vrea sa functioneze nici internetul...

#14
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
Pai trebuie sa-ti schimbi setarile conexiunilor la fiecare "scula" care se conecteaza la router.

Pune mai intai pe WEP.

#15
GiGonT3

GiGonT3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 01.05.2007

 dexterash, on 09 aprilie 2014 - 20:48, said:

Pai trebuie sa-ti schimbi setarile conexiunilor la fiecare "scula" care se conecteaza la router.

Pune mai intai pe WEP.

Am incercat... nimic
O sa cumpar Dlink cred

#16
Alexandra Cuzmici

Alexandra Cuzmici

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 02.11.2005

 GiGonT3, on 08 aprilie 2014 - 18:58, said:

Salutare.

Am cumparat o camera ip/wireless si ma confrunt cu o problema ciudata.
Modelul este acesta (desi nu cred ca are importanta) http://supraveghere-...pc-302-1mp.html
Initial am testat-o pe un router dlink.

Lucrurile au decurs in acest fel:
- am conectat camera la router cu cablu de retea (in acest fel router-ul i-a dat camerei un ip)
- apoi, am intrat in Internet Explorer, am introdus ip-ul atribuit de router si m-am conectat in camera.
- dupa ce am intrat in camera, m-am dus la meniu network al acesteia, i-am setat un ip static pentru a nu se schimba la restart sau pana de curent, am setat reteaua wireless si am scos cablul din camera

In acest fel camera functiona wireless cu un ip de forma 192.168.0.11:81 (portul camerei)
Am probat si pe telefon din reteaua locala, apoi am facut port forwarding. Totul a decurs perfect.

Acum problema.
Acasa am router tplink. Am facut aceeasi pasi numai ca nu vrea pe wireless.
Pur si simplu cand scot cablul, camera wireless nu functioneaza (adica nu ma pot conecta la ea).
Daca pun cablul la loc, totul e perfect. Cand am cablul pus la camera functioneaza si pe internet dar mie imi trebuie in mod wireless.

Aveti idee care este problema?
Exista posibilitatea ca echipamentele sa fie incompatibile?
Va rog daca puteti sa ma ajutati in acest sens


buna,

am si eu o camera ip pe care o vad perfect normal din interiorul retelei Wi-Fi, problema este ca nu reusesc sa introduc in setarile camerei DDNS-ul obtinut de la rds. in campul ddns service nu stiu ce sa aleg. cei de la rds ofera DDNS cu nume.go.ro. nu ma prea pricep. ma poate ajuta cineva va rog???

multumesc anticipat

Edited by Alexandra Cuzmici, 28 April 2014 - 14:10.


#17
sorin74iv

sorin74iv

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 607
  • Înscris: 09.07.2009
Nu vad meniul asta!?Routerul nu vede camera,rog ajutor?!Attached File  uploadfromtaptalk1453656224641.jpg   27.94K   17 downloads

#18
Ionut22x

Ionut22x

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 26.12.2020
Salutare am cumparat o camera supraveghere modelul sannce gm71 si nu se conectează la wifi , cum sa procedez,  imi explica cineva

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate