Tabel in Notepad ++
Last Updated: Apr 09 2014 22:18, Started by
aka7up
, Apr 08 2014 15:41
·
0

Posted 08 April 2014 - 15:41

Buna ziua,am de facut un proiect la liceu,si trebuie sa fac un site in Notepad ++,am facut tot,in afara de cele doua tabele(le aveti in imaginea de mai jos).intotdeauna,m-am incurcat la tabele in limbajul HTML,va rog foarte mult sa ma ajutati cu tabelele.Va doresc o zi cat mai buna.
Attached Files |
Posted 08 April 2014 - 15:45

Buna ziua,am de facut un proiect la liceu,si trebuie sa fac un site in Notepad ++,am facut tot,in afara de cele doua tabele(le aveti in imaginea de mai jos).intotdeauna,m-am incurcat la tabele in limbajul HTML,va rog foarte mult sa ma ajutati cu tabelele.Va doresc o zi cat mai buna. <table> <tr> <th>a </th> <th>b </th> <th>c</th> </tr> <tr> <td>x</td> <td>x</td> <td>x</td> </tr> <tr> <td>y</td> <td>y</td> <td>y</td> </tr> </table>etc, s.a.m.d. + http://www.w3schools...html_tables.asp Edited by Ursul_Polar, 08 April 2014 - 15:50. |
Posted 09 April 2014 - 22:18

hai sa te invat ceva ca nu se merita sa inveti ca oricum nu vei pica competentele din clasa a-12a ca nu se pica.
iei fisierul word si il salvezi in format html, apoi acel fisier html ii dai open with numpad si ai acolo codul html Quote am de facut un proiect la liceu ce imi plac cuvintele mare date de profesori/elevi... Edited by MooF2010, 09 April 2014 - 22:19. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users