Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Acoperire gol extrior intre termo...

Intreprindere individuala fara ac...

Marci Biciclete - recomandari

Lipsa Tensiune pe o Faza, bransam...
 Recomandare bicicleta copil 5 ani.

Recomandare kit automat acces usa

[email][nvidia] Your GeForce NOW ...

Site nesigur
 Baghetele ornamentale intre foile...

O recomandare pentru o camera ful...

Pareri magazin online quickmobile?

Unde gasesc banane albastre?
 Despre compania de aministrare Sq...

Durere taietura deget dupa 2 luni

Dalți gravare lemn

Didgeridoo
 

Verificarile nu au nicio legatura cu PRO TV S.A., cu televiziunea sau cu grupul de companii din cadrul C.M.E.

- - - - -
  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#1
Shock-G

Shock-G

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,426
  • Înscris: 27.01.2010

Trustul Pro TV, verificat într-un dosar de evaziune fiscală, cu prejudiciu de 20 de milioane de euro. Percheziţii la locuinţa lui Adrian Sârbu




Poliţiştii fac 28 de percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la firme şi la locuinţele unor persoane suspectate de spălare de bani şi evaziune fiscală. Prejudiciul estimat este de 20 de milioane de euro.

Actualizare 12.05. Verificările au fost demarate după ce noua conducere a verificat actele contabile şi ar fi constatat nereguli.
Concret, s-ar fi făcut achiziţii fictive de bunuri, prin firme fantomă care aveau sediul în străinătate.
Actualizare 11.40. Poliţiştii fac percheziţii şi acasă la Adrian Sârbu. Acesta a fost înştiinţat de avocaţii săi în legătură cu această acţiune a poliţiei.
Fostul şef al Pro TV este suspectat de evaziune fiscală.
Telefonul său ar fi fost interceptat de-a lungul anchetei.
Actualizare 10.45. Potrivit primelor informaţii, televiziunea Pro TV ar fi înfiinţat unele societăţi fantomă şi ar fi prejudicat statul, prin neplata impozitelor.
La sediul televiziunii sunt poliţişti de la secţia Economic, care caută acte contabile.
Este vorba despre 30 de societăţi comerciale implicate în acest dosar.


Anchetatorii au descins la 20 de adrese din Bucureşti şi la alte opt din judeţul Ilfov, într-un dosar aflat în instrumentarea Poliţiei Capitalei, sub supravegherea Parchetului Tribunalului Bucureşti.
În această cauză, 30 de societăți comerciale sunt suspectate că ar fi produs un prejudiciu de 20 de milioane de euro, prin ascunderea sursei impozabile. În cadrul acțiunii vor fi verificate relațiile comerciale dintre firmele vizate, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.
Peste o sută de polițiști participă la percheziţiile care au loc la sediile firmelor vizate în anchetă şi la locuinţele unor persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani. În acest caz, anchetatorii au fost sprijiniţi de Serviciul Român de Informaţii.

Sursa: http://www.digi24.ro...evaziune fiscal
---------------------------------------------------------------------------------
UPDATE:
Pro TV a notificat din nou televiziunile de știri care au difuzat ieri informații eronate privind posibila implicare a sa într-un caz de evaziune fiscală.
    Societatea PRO TV S.A le solicită posturilor de știri să “înceteze comunicarea în orice mod a afirmațiilor false privind faptul că PRO TV ar fi obiectul unei investigații a parchetului de pe lângă Tribunalul București”.
Pro TV atrage atenția că “în cazul în care comunicarea oricăror informații false va continua va utiliza toate mijloacele legale pentru a-și apăra drepturile“.
    Comunicatul Pro TV S.A. vine în contextul în care posturile TV de știri au relatat, ieri, pe larg despre posibile percheziții ale Parchetulului la sediul Pro TV și la domiciliul lui Adrian Sârbu, date dezmințite, atât de Parchet, cât și de fostul șef al companiei.
    Posturile de știri au pornit de la un comunicat al Parchetului, care anunța, fără a da detalii, perchezitii la mai multe firme din municipiul București și din județul Ilfov, la companii și persoane legate de media.

Comunicatul integral al Pro TV, în continuare:


    PRO TV S.A. a notificat astazi televiziunile care au difuzat in cursul zilei de 1 Aprilie 2014 informatii care incalca drepturile si interesele PRO TV, solicitind acestora sa inceteze comunicarea in orice mod a afirmatiilor false privind faptul ca PRO TV ar fi obiectul unei investigatii a parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.
    Reamintim ca PRO TV nu face obiectul investigatiei demarate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, iar la sediul sau din Pache Protopopescu nu a avut loc nicio perchezitie. De altfel, Parchetul a si confirmat acest lucru printr-un comunicat de presa.
    PRO TV isi rezerva dreptul de a face demersurile pe care le considera necesare pentru recuperarea prejudiciilor actuale si atrage atentia ca in cazul in care comunicarea oricaror informatii false va continua va utiliza toate mijloacele legale pentru a-si apara drepturile.

Sursa: http://www.paginadem...aziune-fiscala/

#2
XFR

XFR

    Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 513
  • Înscris: 10.03.2014
Așteptăm știrile de la ora 5.

#3
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Hai si cu asta! Mai sunt locuri suficiente la statiunea balneo Poarta Alba.

Edited by MembruAnonim, 01 April 2014 - 11:42.


#4
Shock-G

Shock-G

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,426
  • Înscris: 27.01.2010
Antenele, Pro TV-ul. Oare cine este "next" ?

#5
Nero-d

Nero-d

    je m'en fiche/pohui

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,138
  • Înscris: 30.01.2004
naşul si B1 Posted Image

situatia trustului si a stapanilor lui precum si a celor implicati e foarte foarte imbarligata

oricum era pe duca... pierderea sediului, plecarea lui sarbu, plecarea colaboratorilor, realizatorilor si angajatilor...

Edited by Nero-d, 01 April 2014 - 12:00.


#6
barbosa

barbosa

    Serious Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,144
  • Înscris: 04.03.2006
Fals

#7
wfnse

wfnse

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,956
  • Înscris: 12.06.2007
Verificarile nu au nicio legatura cu PRO TV SA, cu televiziunea sau cu grupul de companii din cadrul CME.

Actiunea vizeaza companiile controlate de Sarbu - Mediafax, Apropo Media, etc...

#8
Shock-G

Shock-G

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,426
  • Înscris: 27.01.2010
UPDATE. Potrivit unui comunicat citat de B1 TV, Parchetul spune că “nu se efectuează percheziții la casa lui Adrian Sârbu și nici la sediul Pro TV”. Parchetul vorbește însă de percheziții la persoane care au legătură cu domeniul media.
sursa: paginademedia.ro

Adrian Sârbu declară, pentru agenția Mediafax, că “nu sunt reale” informaţiile privind investigarea sa pentru evaziune fiscală şi derularea unor percheziţii la locuinţa sa difuzate de RTV, B1 şi alte televiziuni de ştiri, despre care spune că “îşi doresc faima Radio Erevan”.
sursa: paginademedia.ro

Edited by Shock-G, 01 April 2014 - 12:18.


#9
Prien

Prien

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,877
  • Înscris: 11.12.2006
Dar de faptul ca nu a platit TVA nu mai stiu cati ani, sau alte obligatii la stat, si a tot capatat scutiri si derogari, sau amanari, vezi Catavencu, cine se ocupa?

#10
ARPA

ARPA

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,603
  • Înscris: 05.10.2013
Scooby-Doooo(Adrian Nastase) Where Are You ? ca sa ne stergi datoriile din nou ca in 2002( de zeci de milioane de dolari) ca noi numai asa functionam si spalam creierele la romanasi .

#11
JohnTM

JohnTM

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,219
  • Înscris: 02.08.2011
Totul e un fals, noul director la ProTV a facut denuntul.

#12
ARPA

ARPA

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,603
  • Înscris: 05.10.2013
de Valentin Zaschievici    
Miercuri, 9 martie 2005

Datoriile lui Adrian Sarbu se plimba prin paradisuri fiscale


Quote

Finantele si-au infipt ghearele in imperiul lui Adrian Sarbu. Pe 14 februarie, inspectorii fiscali au pus sub sechestru pe studiouri si platouri de filmare de la Buftea, precum si pe conturile deschise de firma Studiourile Media Pro SA la cinci banci.
Surse din Ministerul Finantelor ne-au declarat ca "asaltul" de la Buftea n-are de-a face cu vreo comanda politica, asa cum umbla vorbe prin targ, ci doar cu decizia ministrului Ionut Popescu de-a strange cu usa mari datornici tratati pana acum cu condescendenta.

CONTROALE. Studiourile Media Pro, cu cele peste 100 de miliarde datorii la bugetul de stat este unul dintre principalii 300 de debitori pentru care se anunta o perioada de insomnii.

A cui este, insa, societatea "Studiourile Media Pro SA"? Primul raspuns este: a lui Adrian Sarbu, nu-i limpede? Pai nu-i deloc limpede, daca luam seama actionariatul firmei, asa cum reiese din Registrul Comertului. Actionarul majoritar, potrivit sursei citate, este firma "Media Pro Pictures SA", cu 78,6%. Mergem mai departe.

Aceasta din urma apartine, in proportie de 79,9% (luand in calcul actiunile detinute) SC Media Pro BV. Am crezut initial ca e vorba de Media Pro Brasov. Nicidecum. BV este indicativul Olandei, si aceasta firma poate fi gasita la adresa 1000CV Amsterdam, Casuta Postala.
Casuta asta postala e de fapt ditamai casoiul, pe Teleportboulevard 140, 10. Building-ul de la aceasta adresa apartine ING Bank, banca aflata in stransa legatura cu firmele controlate de Sarbu.
Registrul olandez al Comertului ne mai da o indicatie pretioasa: Mediapro BV Amsterdam apartine in proportie de 100% lui Treadolo Investments N.V, cu sediul in Antilele Olandeze. In cel mai curat paradis fiscal.

LA MANA AUTORITATILOR. In Raportul Comisiei Europene din 2002, vizand progresele Romaniei in vederea integrarii in UE, se vorbea despre datoriile Pro TV: "Pro TV are datorii mari catre statul roman si a cerut autoritatilor romane o reesalonare a acestora, ceea ce face ca functionarea canalului sa depinda de bunavointa autoritatilor romane".

http://www.hotnews.r...uri-fiscale.htm

#13
ndor

ndor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,351
  • Înscris: 21.04.2005
Problema se rezolva extrem de simplu. Nu-i mai primeste Esca salariul 2 luni si banii respectivi  acopera gaura .

#14
ntu

ntu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 315
  • Înscris: 15.10.2013
Asta ii o știre umflata de antene (felix)
Răspuns a ProTv la aceasta știre

Cauza are ca obiect savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 5 milioane de lei si spalare de bani, cu un prejudiciu de 23 de milioane de lei.

Mentionam ca PRO TV SA nu este cercetata in aceasta investigatie a Parchetului bucurestean si la sediul sau din bulevardul Pache Protopopescu nu a avut si nu are loc nicio perchezitie.



Investigatia la care face referire Parchetul se refera la Relatii comerciale pe care firmele vizate le-au avut din anul 2009. Sunt vizate societati comerciale din toata industria media.

#15
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,823
  • Înscris: 07.07.2009
Din tantar armasar ca de obicei :lol:

#16
Shock-G

Shock-G

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,426
  • Înscris: 27.01.2010

View Postntu, on 01 aprilie 2014 - 15:19, said:

Asta ii o știre umflata de antene (felix)
Cam toate televiziunile de stiri au difuzat aceasta stire.
Special am luat stirea  de pe digi ca sa nu o dam in antene sau felix.Posted Image

#17
grinci

grinci

    Bang the bass, turn up the treble

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,225
  • Înscris: 10.09.2013
Probabil stirile trebuiau sa bata intr-o directie anume si Pro n-a fost obedient...

#18
ARPA

ARPA

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,603
  • Înscris: 05.10.2013

Quote

Probabil stirile trebuiau sa bata intr-o directie anume si Pro n-a fost obedient...

Trebuiau sa-si plateasca datoriile si atunci ii durea in fund ca stirile lor bat in directia gresita ,cand la tine se repeta povestea mereu si mereu, nu un accident odata la 20 de ani ,le-a sters Nastase un cacalau de datorie in 2002 ,in 2005 astia de la finante erau iar calare pe ei ca datoria crescuse la loc ,acum datoriile sunt cat Himalaia ,peste cativa ani iar datorie si tot asa pana la sfarsitul lumii .

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate