![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Catre NEOprotestanti
Last Updated: Apr 04 2014 22:00, Started by
MotherEarth
, Mar 31 2014 15:16
·
0

Posted 31 March 2014 - 15:16

Salut. Am cateva intrebari pentru voi. Cine are rabdare sa imi raspunda:
1)Potopul lui Noe: a existat? Cat de mare era arca? Cate animale au incaput? a luat si canguri si/sau alte specii endemice? Cum au rezistat plantele 1 an sub apa(datorita potopului) ? Cum a reusit noe sa construiasca o corabia asa de solida la vremea aia ?Cand a venit potopul, de ce n-au murit pestii de apa dulce ? 2)Exodul din egipt: Cati evrei au iesit din egipt? Care era populatia egiptului la vremea aia ? Ce dovezi arheologice avem ca exodul a existat? 3)Invierea lui Isus: Cine a mers la mormant ? Ce au vazut la mormant? Cati/cate? Daca aveti rabdare, raspundeti. Daca nu, faceti loc... ![]() |
Posted 31 March 2014 - 15:55

Nu te rişti să-i întrebi şi pe ortocatolici ?
Vezi că nea Gogu este foarte generos în răspunsurile tale , şi unde nu eşti mulţumit revii şi întrebi . Dacă vrei să studiezi cu adevărat , uite un link util cu 6 episoade , urmăreşte-le cu răbdare . http://www.revelatia...docs/wv_cg.html Edited by pacopaco1967, 31 March 2014 - 15:55. |
Posted 31 March 2014 - 16:29

![]() ![]() ![]() |
Posted 31 March 2014 - 16:32

Salut. Am cateva intrebari pentru voi. Cine are rabdare sa imi raspunda: 1)Potopul lui Noe: a existat? Cat de mare era arca? Cate animale au incaput? a luat si canguri si/sau alte specii endemice? Cum au rezistat plantele 1 an sub apa(datorita potopului) ? Cum a reusit noe sa construiasca o corabia asa de solida la vremea aia ?Cand a venit potopul, de ce n-au murit pestii de apa dulce ? 2)Exodul din egipt: Cati evrei au iesit din egipt? Care era populatia egiptului la vremea aia ? Ce dovezi arheologice avem ca exodul a existat? 3)Invierea lui Isus: Cine a mers la mormant ? Ce au vazut la mormant? Cati/cate? Daca aveti rabdare, raspundeti. Daca nu, faceti loc... ![]() ba , judecand stiintific , este imposibil ca potopul sa fi existat ![]() ![]() ![]() |
Posted 31 March 2014 - 16:37

ba , judecand stiintific , este imposibil ca potopul sa fi existat ![]() ![]() ![]() In acea vreme se spune ca pamantul era lipit, dupa potop au aparut continentele. |
Posted 31 March 2014 - 16:42

Posted 31 March 2014 - 16:44

Posted 31 March 2014 - 16:44

ba , judecand stiintific , este imposibil ca potopul sa fi existat ![]() ![]() ![]() De ce nu zici invers, ca daca nu intelegi inseamna ca a existat? Daca de exemplu pui un pui de leu langa un pui de gasca de o zi, crezi ca se vor macelarii unul pe celalalt? |
Posted 31 March 2014 - 16:45

De ce daca nu reusesti sa intelegi crezi ca n-a existat? De ce nu zici invers, ca daca nu intelegi inseamna ca a existat? Daca de exemplu pui un pui de leu langa un pui de gasca de o zi, crezi ca se vor macelarii unul pe celalalt? nu e vorba ca se mananca , animalele se pot dresa , dar , cum pui tu un leu langa un urs? ![]() ![]() |
Posted 31 March 2014 - 16:48

Posted 31 March 2014 - 16:49

"conform cercetărilor istoriografice, echivalau cu 137 de metri lungime, 23 de metri lățime și 14 metri înălțime" era mica
![]() ![]() |
|
Posted 31 March 2014 - 16:50

cum adica lipit? doar pamant? si cum ar putea ploua daca nu ar fi apa pe pamant? ![]() Daca refuzi sa gandesti renunta. Continentele erau lipite, mai exact era o bucata de pamant inconjurata de apa. Multi spun ca acel potop defapt are legatura cu Atlantida. |
Posted 31 March 2014 - 16:53

Daca refuzi sa gandesti renunta. Continentele erau lipite, mai exact era o bucata de pamant inconjurata de apa. Multi spun ca acel potop defapt are legatura cu Atlantida. În relatarea lui Platon, Atlantida era o putere navală, cu baza pe o insulă sau continent aflată dincolo de coloanele lui Hercule (strâmtoarea Gibraltar), care a cucerit regiuni întinse din Africa și Europa de Vest. După o încercare eșuată de invadare a Atenei, Atlantida s-a scufundat în ocean. wikipedia e mare frate , inainte sa postezi un lucru pe care nu-l stii , mai bine informeaza-te si dupaia posteaza. |
Posted 31 March 2014 - 16:53

"conform cercetărilor istoriografice, echivalau cu 137 de metri lungime, 23 de metri lățime și 14 metri înălțime" era mica ![]() ![]() Si daca nu stii cum ar fi posibil inseamna ca nu a existat? Daca de exemplu pui un pui de leu alaturi de un pui de gasca de o zi cat spatiu crezi ca ocupa? |
Posted 31 March 2014 - 16:57

În relatarea lui Platon, Atlantida era o putere navală, cu baza pe o insulă sau continent aflată dincolo de coloanele lui Hercule (strâmtoarea Gibraltar), care a cucerit regiuni întinse din Africa și Europa de Vest. După o încercare eșuată de invadare a Atenei, Atlantida s-a scufundat în ocean. wikipedia e mare frate , inainte sa postezi un lucru pe care nu-l stii , mai bine informeaza-te si dupaia posteaza. Atlantida nefiind o nava de lupta. |
Posted 31 March 2014 - 16:59

Si daca nu stii cum ar fi posibil inseamna ca nu a existat? Daca de exemplu pui un pui de leu alaturi de un pui de gasca de o zi cat spatiu crezi ca ocupa? pai noe nu a urcat pui de o zi , nu scrie nicaieri asta . Eu incerc sa traiesc in realitate , am incetat sa cred in zane si ponei ![]() Sunt cateva documentare pe domeniul asta , cu explicatii si dovezi ![]()
Am spus ca: multi considera scufundarea Atlantidei, ca avand legatura cu potopul lui Noe. Atlantida nefiind o nava de lupta. "Atlantida (în greacă, Ἀτλαντὶς νῆσος, "insula lui Atlas") este numele unei insule legendare menționate pentru prima oară în două dialoguri ale lui Platon, Timaios și Critias.[1]" scrie undeva de nava de lupta? am zis si mai sus , citeste atent inainte sa postezi ceva:) |
Posted 31 March 2014 - 17:05

pai noe nu a urcat pui de o zi , nu scrie nicaieri asta . Eu incerc sa traiesc in realitate , am incetat sa cred in zane si ponei ![]() Sunt cateva documentare pe domeniul asta , cu explicatii si dovezi ![]() ![]() Cum poate stiinta sa demonstreze ceva? Daca stiinta nu a reusit sa puna un leu si o gasca in acelasi loc inseamna ca nu se poate? Daca eu iti demonstrez ca pot sa pun un pui de leu langa un pui de gasca in acelasi loc, crezi in potop? |
|
Posted 31 March 2014 - 17:07

![]() Cum poate stiinta sa demonstreze ceva? Daca stiinta nu a reusit sa puna un leu si o gasca in acelasi loc inseamna ca nu se poate? Daca eu iti demonstrez ca pot sa pun un pui de leu langa un pui de gasca in acelasi loc, crezi in potop? Da ![]() ![]() Stiinta nu doar a reusit sa uneasca animalele , le-a si "combinat" , uite o poza cu un ligru , o combinatie intre tigru si leu : [ http://www.bubblews.com/assets/images/news/326198029_1359989235.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by iulyusfagaras69, 31 March 2014 - 17:09. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users