![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
renovari
Last Updated: Apr 05 2014 23:44, Started by
ssebastian
, Mar 30 2014 20:41
·
0

Posted 30 March 2014 - 20:41

Salut, pe modelul lui Papillon Belvil renovat anul trecut, mai stiti vreun hotel de 5* in Antalya care sa fi fost refacut anul acesta si care sa merite atentia? Multumesc frumos.
|
Posted 31 March 2014 - 08:48

Papillon Belvil nu a fost renovat anul trecut. Camerele Standard Club au fost renovate, insa din cate stiu eu procesul asta s-a incheiat acum vreo 2-3 ani, cele din cladirea principala nu sunt renovate insa de anul asta va primi o sala de sport noua cu Life Fitness. Anul asta e randul Papillon Ayscha sa fie renovat capital, din aprilie cu noua lui imagine.
|
Posted 05 April 2014 - 23:44

Barut Lara. E cotat ca fiind cel mai bun din Antalya. Am fost de 2 ori (iarna), e bun in ceea ce priveste serviciile (prompte). Dar nu stiu de ce, insa nu m-a impresionat cel mai mult.
Edited by chrismo, 05 April 2014 - 23:48. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users