![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Wifi
Last Updated: Feb 16 2015 13:04, Started by
Uzzi15
, Mar 30 2014 10:37
·
0

Posted 30 March 2014 - 19:08

Eu am avut o problema similara cu un laptop Sony. Placa de retea wireless era conectata prin 2 fire si problema s-a rezolvat inversandu-le. Daca ai eliminat toate cauzele soft iti sugerez sa investighezi la nivel hw. Poate placa este prost conectata sau defecta.
|
Posted 30 March 2014 - 20:11

Incearca sa instalezi Wireless Console Utility , daca tot nu merge pune un screenshot cu setarile de wireless din router
|
Posted 21 June 2014 - 11:05

Am nevoie de ajutor daca as
cumpara adaptorul acesta de wifi pentru leptop tp link wn722nc as putea sa prind wifi de la vecini de peste sosea? de le mine din camera pana la router este cc.100 m si 4-5 pereti din bca cu leptopul nu prind wifi pe strada numai cand sunt aproape de casa la 10-20 m. Ar fi bine daca as cumpara acel stick ? daca nu prinde din camera de la mine as putea sa ii pun o antena exterioara . Il cumpar sau nu il cumpar ? Am nevoie de ajutor daca as cumpara adaptorul acesta de wifi pentru leptop tp link wn722nc as putea sa prind wifi de la vecini de peste sosea? de le mine din camera pana la router este cc.100 m si 4-5 pereti din bca cu leptopul nu prind wifi pe strada numai cand sunt aproape de casa la 10-20 m. Ar fi bine daca as cumpara acel stick ? daca nu prinde din camera de la mine as putea sa ii pun o antena exterioara . Il cumpar sau nu il cumpar ? Ma scuzati de dublu post sunt pe mobil din cauza la semnal http://www.tp-link.r...odel=TL-WN722NC |
Posted 15 February 2015 - 19:57

Salutare,
Am un router wireless MSI RG300N, pe laptop imi merge ok, dar pe telefonul meu mi se conecteaza, navighez nitel dupa care nu mai imi incarca absoult nimic, telefonul ramanand conecteat la el. (nu este de la telefon fiindca pe alte routere wireless nu intampin nici o problema) Are careva vre-o idee ? |
Posted 16 February 2015 - 01:38

carmenclara1, on 15 februarie 2015 - 23:49, said:
cumperi alt router mai decent. si daca tot a venit vorba de ceva nou ... as vrea atunci o recomandare un wireless cu o raza mare de acoperire si viteza la fel ... recomandari ? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users