![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Sugestie pentru cei care fac antivirusi si security suites
Last Updated: Mar 30 2014 10:10, Started by
DavidB3
, Mar 30 2014 08:35
·
0

Posted 30 March 2014 - 08:35

De cativa ani tot incerc diferiti antivirusi si security suites cu licenta platita: Panda, Kaspersky, Eset etc.
N-am sa comentez despre care din ei consider ca e mai bun dar am constatat ca toate au ceva in comun: "customer care" foarte prost. O problema mai simpla o rezolv eu rapid. Daca e mai complexa ma omoara timp de cateva zile cu tot felul de cereri de informatii si sugestii care nu merg. In final nu mai comunica cu mine, chiar daca nu mi-au rezolvat problema. Probabil am depasit "cota" alocata pentru suma platita ![]() Dupa multa chinuiala, gasesc eu solutia. Ori nu gasesc rezolvare si cumpar altul. Sugestia mea: concediati-i pe acei prosti, ca tot nu fac nimic bun si, cu banii economisiti la salariile lor, scadeti pretul la produse. Veti avea o vanzare mai buna, in special in Romania. Edited by DavidB3, 30 March 2014 - 08:41. |
Posted 30 March 2014 - 08:48

Antivirusii nu se vind dupa pret, altfel aia gratis ar acapara piata. Se vind dupa cit marketing fac, citi sint pacaliti sa instaleze o suita de securitate impreuna cu alt soft (sau chiar vine cu calculatorul nou) si dupa aia conving userul sa plateasca, etc.
|
Posted 30 March 2014 - 08:59

Mai corect spus: "Antivirusii nu se vand numai dupa pret". Si pretul e totusi un factor de decizie. Nu toti sunt bogati sa nu se uite la bani, de cativa ani trecem prin recesiune, in Romania e si mai greu decat in alte parti.
Eu personal nu folosesc/cumpar antivirusi din motivele enumerate de tine dar sunt altii care o fac. Totusi in cele din urma se desteapta si se uita dupa calitate si pret. Daca ar implementa sugestia mea le-ar creste raportul calitate/pret. Edited by DavidB3, 30 March 2014 - 09:00. |
Posted 30 March 2014 - 09:21

se stie de mult ca producatorii de antivirusi stau gramada pe forumuri, asteptand sa primeasca mesaje si sugestii de la clienti....
n-ar fi rau sa faci si o petitie online, sa avem unde semna.... |
Posted 30 March 2014 - 10:10

nu cred utila caci in momentul acela 90% dintre semnatari ar fi utilizatori de licente crackuite. Cat despre cel mai bun antivirus cred ca este cel dintre tastatura si scaun.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users