Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Upgrade stocare! Pot clona SS...

Oferta de locuinte a scazut in Ro...

amortizoare pentru alt model

Ulei ungere lant /ulei amestec Hu...
 Vreau sa incep sa joc tenis de camp

titanic 1:200 libertatea

Upgrade ram Asus Rog Zephyrus G16...

Terminator End of war 2023
 Senzor de prezența/mișc...

Filmare camera video sau smartphone

Rog confirmare/infirmare solutie ...

Cablu fan controller - placa de b...
 Un sfat, va rog, ce senzori sa fo...

Rezerva succesorala, donatie scut...

Prima History

Hard disk HGST-viteza scriere
 

Digi.Mobil KNH P202

- - - - -
  • Please log in to reply
360 replies to this topic

#325
eu-DECEBAL

eu-DECEBAL

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,563
  • Înscris: 01.03.2015
Nu are stampila pe Certificatul de garantie. Multumesc pentru raspuns.

#326
another_gxg

another_gxg

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 209
  • Înscris: 21.03.2006
problem:
am achizitionat telefonul, apoi la scurt timp a fost furat, in mod paradoxal politia si-a facut treaba si l-am recuperat. hotul se jura ca n-a pus cod de siguranta, insa telefonul imi cere un cod, chiar daca nu are cartela introdusa.
in manual nu scrie nimic de partea de cod de siguranta. deci, care e codul de siguranta standard si cum fac sa scap de el?

#327
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,324
  • Înscris: 16.04.2014
@another_gxg - Titularul telefonului trebuie sa sune la departamentul DigiMobil sa fie ajutat. Numerele in cauza: 031.400.7777 sau *777 - numar scurt, apelabil din reteaua Digi Mobil.

Edited by DIGI_Helper, 30 April 2015 - 08:44.


#328
another_gxg

another_gxg

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 209
  • Înscris: 21.03.2006
mda. dupa 10 minute de stat in wait am aflat ca tre' sa merg la un punct RCS RDS cu telefonul pentru trimitere in service.
presimt ca nu e acoperita de garantie treaba asta si din reprezentanta o sa fiu trimis la plimbare.

#329
iulian93

iulian93

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,416
  • Înscris: 17.03.2012
Edit :sters

Edited by iulian93, 30 April 2015 - 09:47.


#330
sirius208

sirius208

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,763
  • Înscris: 17.06.2014
Pentru seniori care ar fi mai bun, Digi P202 sau Allview M8?

#331
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Digi P202,bateria nota 10 nu se consuma asa rapid.
Si pare cat de cat stabil.
La partea de semnal se descurca foarte bine cu 3G-ul.
I-al de la digi vezi ca nu este foarte scump.

#332
alcrisus

alcrisus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 456
  • Înscris: 12.03.2010
Offtopic: @Vladutz: Ia-l = ia pe el. Vine de la a lua, verb.

#333
sirius208

sirius208

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,763
  • Înscris: 17.06.2014
Pana la urma am comandat un Nokia 208. Singurul inconvenient ca va trebui sa tai cartela de Digi in microsim ca de schimbat dureaza doua-trei zile(asa am asteptat eu) iar maicamea nu poate sta fara telefon nici cinci minute. Acum are un P202 care s-a cam uzat.
L.E
DIGI!! In continuare nu aveti nici un telefon de calitate pentru seniori in oferta!!!!

Edited by sirius208, 27 May 2015 - 08:26.


#334
alcrisus

alcrisus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 456
  • Înscris: 12.03.2010
Schimbarea in format micro/nano duzeaza 5minute. Cel putin atāt a durat la mine in magazinul digi din Cora Lujerului in decembrie anul trecut. Si a fost gratis.

#335
sirius208

sirius208

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,763
  • Înscris: 17.06.2014

View Postalcrisus, on 27 mai 2015 - 09:31, said:

Schimbarea in format micro/nano duzeaza 5minute. Cel putin atât a durat la mine in magazinul digi din Cora Lujerului in decembrie anul trecut. Si a fost gratis.
Si daca stau in oras mic ce are doar casierie?! Iti spun ca la mine a durat de luni pana miercuri. Au trimis cartela in resedinta de judet mai intai. La noi incaseaza doar facturi incheie contracte si vand telefoane noi.

Edited by sirius208, 27 May 2015 - 09:51.


#336
tzaq93

tzaq93

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,281
  • Înscris: 13.08.2010
Stie cineva cum se poate folosi acest telefon ca modem pt laptop? Cand îl conectez nu se intampla nimic..

#337
planner26

planner26

    European sadea

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,824
  • Înscris: 15.03.2009
Am cautat prin calculator, si am gasit driverul..... iata-l! Mult succes!

https://mega.co.nz/#...9jDTpHWPi5dYNUQ

Edited by planner26, 19 June 2015 - 21:00.


#338
aLLLx

aLLLx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 685
  • Înscris: 15.07.2006
Daca reusesti poti sa faci un test de viteza net si sa-l pui aici? Sa vedem si noi ce poate.

#339
tzaq93

tzaq93

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,281
  • Înscris: 13.08.2010
Nu reusesc sa instalez. Am Windows 8.1.

For creating a new modem,In windows 7,Go to Device and printers.Your phone device name will shown there .
Right click on the phone device and click modem setting.

Cand dau click dreapta nu imi apare "modem setting".

Am reusit ceva dar imi cere WPS PIN pt telefon. Am incercat cu 0000 si 1234 si nu merge. Telefonul insa nu are setat cod pin.

#340
tzaq93

tzaq93

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,281
  • Înscris: 13.08.2010
Ma dau batut.... am urmat toate instructiunile de aici https://forum.vodafo.../m-p/22187#M693

Imi da eroare de ppp (ceva de genul).
Daca modific la setari de initializare modem si adaug textul ala cu "AG etc..." ca sa setez access pointul pe live.vodafone.com imi da eroare de modem.

Deci nu merge. Pe telefon insa imi merge internetul vodafone.

Cand conectez telefonul imi apare sa selectez Stocare masa sau Port COM. Am selectat port com.. dar degeaba.

Edited by tzaq93, 20 June 2015 - 12:13.


#341
planner26

planner26

    European sadea

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,824
  • Înscris: 15.03.2009
Nu inteleg care e faza cu vodafone!
Ai cumva doua cartele in telefon, una Digi, si alta Vodafone?
Sau nu ai semnal 3G in zona, si se conecteaza la roaming national (vodafone)
Primul SIM trebuie sa fie DIGI. In setarile telefonului la conectare, trebuia sa ai un profil setat. Nume: Digi internet, APN: internet, apoi trebuie sa pornesti conexiunea de Date Mobile (pe digi - din telefon)
In calculator cand iti apare fereastra de conectare la dial scrii *99#.

#342
tzaq93

tzaq93

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,281
  • Înscris: 13.08.2010
In telefon, in slot SIM1, se afla un sim de Vodafone.

Slotul SIM2 (cel care nu e 3g) e gol.

La telefon la setari conectivitate/cont de date am pus setarile pt Vodafone. Din browserul telefonului merge sa navighez pe internet deci in telefon totul e setat corect.

Edited by tzaq93, 21 June 2015 - 14:07.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate