Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Impozite și contribuții...

Cum isi poate face acte o persoan...

La multi ani @Yoda!

La multi ani @karax!
 La multi ani @OvidiuNS!

Valabilitate asigurare mașin...

Legare lampa exterioara lipsa imp...

Gard intre vecini
 GR-1 - primii roboti umanoizi pro...

Geaca piele Elon musk

Interpretare radiografie

Cum se ascut burghiele ?
 Filme, seriale SF

Numere prime

Vecin problematic

Instalare lustra (realizare legat...

Digi.Mobil KNH P202

- - - - -
  • Please log in to reply
360 replies to this topic

VladutzU2013

VladutzU2013

Senior Member

• Grup: Senior Members
S-a actualizat pretul de lista la DIGI KNH P202.
Pret vechi: 9 ron rata lunara
Pret nou: 11 ron rata lunara
Pret: 129 lei

s-a scumpit cu 2 ron la achizitie prin rate.
sursa: http://www.rcs-rds.ro/telefoane-mobile

cheseci

cheseci

New Member

• Grup: Members

View Postfantastykmen, on 23 iulie 2014 - 13:22, said:

Am saltat si eu un P202 ieri. Am copiat contactele de pe sim-uri in agenda telefonului. In slotul 1 este digi,in slotul 2 cosmote. Am pus in fata tuturor numerelor +4. Ce se intampla:
cand sunt sunat din reteaua digi pe sim-ul digi apare numarul fara nume.
cand sunt sunat din reteaua digi pe cosmote apare numele.
cand sunt sunat din alte retele pe oricare sim apare numele.
Daca scot acel +4 din fata numarului se inverseaza toata ecuatia si imi apare numele doar cand sunt sunat de pe digi pe sim-ul digi in rest apare doar numarul in orice combinatie.Daca i-a dat cineva de cap orice sugestie este binevenita.
Se aude foarte tare atat pe difuzor cat si cu el la ureche,datele mobile sunt de nefolosit pe el,ma interesa doar o app pt radio online insa m-am lasat pagubas.
M-am plimbat doar prin bucuresti unde este semnal digi si a fost full intotdeauna.
Salut
Am si eu aceasta problema cu telefonul de la digi. Ai gasit cumva problema?? Cred ca aceste telefoane sunt niste mizerii pe bani multi. A fost careva la service cu el sa vedem ce ne spun cei de acolo????

VladutzU2013

VladutzU2013

Senior Member

Sa duci un telefon asa ieftin in service nu cred ca are rost.
Din punct de vedere al softului este slab. Nu are nici vibratii la sunet de apel.

planner26

planner26

European sadea

View Postcheseci, on 06 ianuarie 2015 - 20:40, said:

Salut
Am si eu aceasta problema cu telefonul de la digi. Ai gasit cumva problema?? Cred ca aceste telefoane sunt niste mizerii pe bani multi. A fost careva la service cu el sa vedem ce ne spun cei de acolo????
Da, intradevar, e cam maricel pretul pentru acest model, insa e singurul de pe piata 3G la pretul asta! Tineti cont ca este Dual SIM!
Chiar si asa, nu ar fi meritat mai mult de 99 lei!

Un mic rezumat:
PLUSURI:
- este compatibil 3G
- este Dual SIM
- bateria ... tine undeva la 3-4 zile
- lanterna
- radio .... dar pentru a schimba postul trebuie sa apesi cateva butoane in plus!
- slot pentru card
- citire fisiere mp3 (muzica ..... copy/paste din pc in card)
- citire fisiere jpg (poze..... daca le copiezi din pc pe cardul din telefon)

MINUSURI:
- meniu foarte greu
- textul defilant
- citirea in agenda greoaie
- internetul e de forma, nu poti intra decat pe google, insa se poate conecta la pc pe post de modem

Edited by planner26, 08 January 2015 - 23:52.

sirius208

sirius208

Active Member

Mai vreau sa mai cumpar si eu unul. Vinde careva? Sa nu fie mai vechi de 6 luni si sa aiba acte.
L.E
Cel mai ieftin 3G nou, la liber, vad ca este un AKAI Joy GW3501 la 179 lei

Edited by sirius208, 11 January 2015 - 13:32.

sirius208

sirius208

Active Member

View Postalecsandrius, on 20 iulie 2014 - 21:36, said:

Pune +4 in fata numarului in agenda
Mi-am luat bobarnace de la babalaci ca nu le afiseaza unele nume. Trebuie pus +4 inainte de toate numerele din agenda? Romanesti bineinteles?!
L.E
Am facut proba la mine e pe dos; nu-mi afiseaza numele tocmai cand am +4 in fata!

Edited by sirius208, 11 January 2015 - 14:53.

urbanreality

urbanreality

Active Member

am si eu o intrebare... are cineva de vanzare un P202 ? mi s-a stricat HTC D500 luat de la portocala (trimis in service mu stiu cum se va intoarce :D )  as porta numarul maimei mele in digi -mi-as lua un lenovo si pentru ea un P202...

VladutzU2013

VladutzU2013

Senior Member

Gasesti in POP poate direct pe stoc.
Sau faci comanda la RCS&RDS iti va veni rapid.

sirius208

sirius208

Active Member

View Postleomagic44, on 31 martie 2014 - 18:52, said:

Cred ca sub 100 lei era un pret rezonabil.
Um smartfone noname in jur de 250-290 lei.
Esti in urma cu preturile. E 180 lei. La 250-300 lei in zilele de promotie deja ai de unde alege. I-am luat lui taicamiu un Allview A6 Quad cu 300 lei alartaieri.

Attached Files

• Attached File  Akai.PNG   328.42K   76 downloads

eusceptic

eusceptic

New Member

Am facut reclamatie la AMCOM can nu avea S.A.R. trecut pe documentatii, s-au dus la RCS & RDS si acum stim si noi ce valoare S.A.R. are acest telefon. Ma mir de ce nu s-a trezit nimeni sa faca reclamatii pana cand mi l-am luat eu, ca vad ca acest topic este de mult.
DIGI MOBIL KNH P202 S.A.R. 0.632

Stimate domn,

Ca urmare a adresei Dvs., înregistrată la ANCOM cu numărul de mai sus, vă aducem la cunoştinţă următoarele:

În data de 10.02.2015, la sediul central al societății RCS&RDS S.A. din București, strada Dr. Staicovici nr. 75, s-a deplasat o echipă de control a ANCOM. Inspectorii ANCOM au verificat documentația tehnică, precum și documentele de proveniență privind telefonul Digi Mobil P202. In urma controlului efectuat au rezultat următoarele:
-   societatea RCS&RDS S.A. este responsabilă de introducerea pe piață a telefonului Digi Mobil P202;
-   telefonul Digi Mobil P202 nu avea documente însoțitoare care să conțină informații privitoare la valoarea SAR;
-   telefonul Digi Mobil P202 nu era însoțit de  Declarația de Conformitate.
Ca urmare a celor constatate, societatea RCS&RDS S.A. a fost notificată ca, în termen de 15 zile, să ia toate măsurile necesare pentru a respecta reglementările în vigoare. Totodată, societății RCS&RDS S.A. i s-a interzis comercializarea telefonului Digi Mobil P202 până la remedierea nonconformităților constatate.
În data de 26.02.2015, echipa de control a ANCOM a revenit la sediul central al societății RCS&RDS S.A. din București. In urma controlului efectuat a rezultat că au fost remediate nonconformitățile indicate la precedentul control, constatându-se că:
-   telefonul Digi Mobil P202 are aplicat marcajul CE;
-   telefonul Digi Mobil P202 este însoțit de Declarația de Conformitate;
-   telefonul Digi Mobil P202 are informațiile privind valoarea SAR în documentația însoțitoare;
-   marca Digi Mobil este marcă înregistrată la OSIM și aparține societății RCS&RDS S.A.
În final, vă informăm că, din documentele puse la dispoziție de producătorul telefonului, prin intermediul societății RCS&RDS S.A., a rezultat că valoarea SAR pentru telefonul model Digi Mobil P202 este de 0,632 W/Kg, valoare ce se încadrează în limitele legale admisibile. În acest sens, vă rugăm să accesați http://www.rcs-rds.r...mitate_P202.pdf

Cu stimă,

Preşedinte
Marius Cătălin MARINESCU

Edited by eusceptic, 05 March 2015 - 21:31.

sags

sags

Senior Member

@eusceptic: Daca valoarea SAR nu era in documentele insotitoare intr-adevar nu era in regula. Dar pentru completitudine, sa spunem si ca o persoana care a cerut-o de la RDS a primit-o - deci ‘se poate’. Ma refer la colegul @alecsandrius care a si publicat documentele aici pe forum <http://forum.softped...6#entry15540505>.

Edited by sags, 05 March 2015 - 22:23.

eu-DECEBAL

eu-DECEBAL

Senior Member

Poate o sa bage si Allview m8 in oferta cu tel. gratuite. Mama are cablu si a putut sa-si ia un telefon din asta. e bunicel si tine bateria cam 5 zile la cat vorbeste mama.

aLLLx

aLLLx

Member

Poate cineva sa faca un test de viteza net cu telefonul conectat la calculator ca modem si sa-l posteze aici? Ma intereseaza viteza reala pe care o atinge, nu ce afiseaza la proprietatile conexiunii, de exemplu un Nokia 208 merge lejer cu 5-7 mega cu toate ca la proprietati imi arata maxim 290 bps.
Multumesc!

Edited by aLLLx, 28 March 2015 - 14:06.

planner26

planner26

European sadea

post gresit!
rog moderatorii sa imi stearga aceasta postare! mii de scuze!

Edited by planner26, 29 March 2015 - 21:47.

eu-DECEBAL

eu-DECEBAL

Senior Member

Mama mea are de la DIGI un telefon din asta. Il are din august 2014 insa numai functioneaza difizorul pe fata. E a doua oara cand pateste asd ceva. Prima data [acum doua luni]l-am lasat fara baterie si a mers dar acum iar face la fel... Ce trebuie sa fac? Sa-l duc in service-ul DIGI? Telefonul a fost bine intretinut si nu a fost scapat pe jos. Mai e o chestie... Nu are stampila din magazinul de unde la luat. Ce e de facut? Scrie in contract datele telefonului.

aLLLx

aLLLx

Member

Du-l la punctul de unde l-a cumparat cu actele. N-am inteles unde nu are ştampila, nu a primit factura când l-a cumparat?

VladutzU2013

VladutzU2013

Senior Member

Al meu are 1 an si merge perfect are autonomie buna la baterie.

aLLLx

aLLLx

Member

Poti te rog sa faci un test de viteza net cu telefonul conectat la calculator ca modem si sa-mi zici si mie ce viteze atinge?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate