Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Se modifica numerotarea sectoarel...

Daikin, ce model sa aleg...

Conectare 2 PC-uri

Nokia sau Motorola
 Nu porneste monitorul iar PC-ul s...

Intrebare centrala Ariston HS Pre...

Mutare contor electric.

Instalare aplicatie speed test pe...
 Ce model de cheder este ?

Contract B2B cu relocare in Bruxe...

Intrebare boiler perioada nefolos...

Grupa mijlocie de gradinița,...
 Recomandare imprimanta

Sistem de navigatie GPS + DVR PNI...

Aplicatie creare scurtaturi

GOLF VI 1.4 TSI VS HONDA mkVIII 1...
 

Limitare viteza prepay

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
Vodafonee

Vodafonee

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 551
  • Înscris: 22.06.2013
Salut,

Am tot citit ingrozit ca la abonament se tot intampla sa nu revina viteza la normal la data stabilita. Deci consumi 5GB, nu iti pune limitare inca ... si la 6GB te limiteaza la 128 si probabil ca pedeapsa ca ai trecut de 5GB nu iti scoate limitarea decat dupa cateva sesizari.

Dar la prepay ... cum e ?. Cine are internet pe prepay a avut asemenea probleme ?. Ar fi cam aiurea.

#2
veman

veman

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,390
  • Înscris: 15.07.2009
Nu o merge niciun "hack" care sa treaca peste limitarea asta ?!
Stiu ca exista 3G Hack (chiar o am bifata intr-un modul Xposed), dar nu stiu exact "cum lucreaza".

Partea cu eliminarea limitarii dupa sesizari mi se pare ...pur "romaneste" :) deloc surprinzator sa existe calea asta!

#3
Vodafonee

Vodafonee

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 551
  • Înscris: 22.06.2013
Limitarea se face din "centrala" si nu se poate face ceva din telefon sau pc impotriva limitarii.

Intrebareaea initiala eta totusi daca a intalnit cineva la prepay probleme de ridicare a limitarii.

#4
MeT4L

MeT4L

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 714
  • Înscris: 19.10.2009
Eu sunt complet convins ca trebuie sa existe o metoda prin care sa pacalesti programelul ala al lor. Trebuie doar sa para ca trimiti si primesti mai putine pachete. (vorbind de PC, pe telefon nu cred ca se poate)

#5
l0calh0st

l0calh0st

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,040
  • Înscris: 22.04.2009
Nu se poate. Pur si simplu este o setare din "centrala", numarul este marcat ca a depasit traficul si automat intra limitarea, nu ai ce-i face. Iar acele programe sunt niste softuri de cacao, e ca si cum ar pretinde ca programul te ajuta sa prinzi 14.4 mbs, cand reteaua nu duce mai mult de 7.2 mbs, asta din cauza hardware-ului sau software-ului retelei.

Pe prepay limitarea ramane valabila pana expira optiunea, in cazul digi mobil pana in ultima zi de valabilitate a optiunii. Dupa se dezactiveaza si trebuie platiti alti 4 euro si vei primi 5 GB la viteza maxima (doar 7.2 la prepay in acest moment). Daca depasesti traficul, se repeta povestea cu limitarea si tot la fel.

#6
sorrell

sorrell

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 874
  • Înscris: 26.10.2008
nu, nu dispare odata ce ai reactivat optiunea. eu am incarcat si activat in 30.01 si limitarea trebuia ridicata in 5 si a ramas pana in 5 spre seara sau 6, nu mai retin exact.
am sunat la relatii clienti si explicatia a fost "ca asa e si la abonamente".
ce fac la ab, nu-mi bat capul, oricum mi se pare prea alambicata gandirea cu care au stabilit modul de facturare si cum au resetarea, insa la prepay mi se parea mai simplu sa se ridice la reactivarea optiunii. ai activat in 1 si ai consumat pana pe 5, stai pe limitare. dar in urmatorarea luna din 1 esti pe zero

Edited by sorrell, 29 March 2014 - 03:36.


#7
khristian78

khristian78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,719
  • Înscris: 04.10.2005
Retea de 2 lei... Atat platesti, atat primesti...

#8
Vodafonee

Vodafonee

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 551
  • Înscris: 22.06.2013
Da asa am auzit si eu ca este o data de ridicare a limitarii (diferita de la cartela la cartela) si care data poate sa nu coincida cu data reactivarii optiunii.

Nu o fi ca granzii dar nici de 2 lei nu e.

Edited by Vodafonee, 29 March 2014 - 09:58.


#9
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007

View Postkhristian78, on 29 martie 2014 - 09:47, said:

Retea de 2 lei... Atat platesti, atat primesti...

Spre deosebire de altele unde platesc de10 ori mai mult si primesc de 20 de ori mai putin.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate