Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

SSD M2 ieftin pentru un laptop My...

Programator USB-ISP E-LAB

Monitor cu probleme
 Panouri PV - TVA de 5%, dar nu pt...

Inca doua zile libere in ianuarie

vt-x not support acer predator

Furt intre soti
 Casa verde fara injectare in retea

huawei p20 & p20 pro

Comanda de grup Signal Stick

Recomandare becuri LED
 Pot inchide un abonament de telef...

Lista firme austriece in Romania

Toyota bZ3, noul sedan electric

Recomandare melodii in genul asta
 

ProgressBar cu Parola

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
zayn

zayn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 25.03.2014
Cum fac atunci cand incarca ProgressBar si cam pe la sfarsit asa sa apara un text si sa ceara parola si daca nu o bagi incorect sa scrie "Invalid Password"

Edited by zayn, 28 March 2014 - 15:40.


#2
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,842
  • Înscris: 30.07.2003
Cand progress-ul e "pe la sfarsit" faci ce zici acolo. Ai studiat help-ul cu evenimentele si metodele puse la dispozitie de acele componente ?

Edited by neagu_laurentiu, 28 March 2014 - 15:49.


#3
zayn

zayn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 25.03.2014

View Postneagu_laurentiu, on 28 martie 2014 - 15:48, said:

Cand progress-ul e "pe la sfarsit" faci ce zici acolo. Ai studiat help-ul cu evenimentele si metodele puse la dispozitie de acele componente ?
aha........ man sunt incepator in asa ceva deci ia ma usor imi poti explica mai clar sau sa imi dai code sa il pun?

#4
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,842
  • Înscris: 30.07.2003
Cum se cheama componenta cu progress-ul ? Stii sa cauti in help sau in MSDN documentatia ? Stii ce-i aia o metoda, eveniment ?

#5
zayn

zayn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 25.03.2014
nu chiar dar poate te ajuta asta inloc de msgbox sa pui sa ceara parola dar nu chiar cand e gata pe la 90 cam asa
Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
    ProgressBar1.Increment(1)
    If ProgressBar1.Value = 99 Then
    MsgBox("Incarcat")
    End If
    End Sub
End Class

#6
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,842
  • Înscris: 30.07.2003
Apeleaza o forma construita de tine in loc de MsgBox si in ea pui textbox-ul cu user si parola si ce mai vrei.

Edited by neagu_laurentiu, 28 March 2014 - 16:14.


#7
zayn

zayn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 25.03.2014
nu ma pricep.. :( cineva care stie sa imi faca si mie code de mai sus? sa apara textbox de exemplu sa scrie "Enter Password si sa fie acolo spatiu de scriere si orice scrie sa de-a Invalid Password"

#8
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,842
  • Înscris: 30.07.2003
Aici nu oferim cod cap-coda, doar dam indicatii cum sa scrii tu codul.
Asa cum ai facut prima forma tot la fel mai adaugi una, tragi cu mouse-ul si pui textbox-uri etc.

Edited by neagu_laurentiu, 28 March 2014 - 16:29.


#9
zayn

zayn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 25.03.2014
If ProgressBar1.Value = 99 Then
TextBox("Introdu Parola")
End If
End Sub
End Class
nu merge fal frate tu terog daca sti code ca nu trebuie sa scri 2 pagini de code doar 2 -3 modificari:|

Edited by zayn, 28 March 2014 - 16:39.


#10
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010

View Postzayn, on 28 martie 2014 - 15:36, said:

Cum fac atunci cand incarca ProgressBar si cam pe la sfarsit asa sa apara un text si sa ceara parola si daca nu o bagi incorect Posted Image  sa scrie "Invalid Password"
Cost 100 € Posted Image .

Frate, frate eh, dar branza-i pe bani.

Edited by poadol, 28 March 2014 - 18:28.


#11
Argv

Argv

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,045
  • Înscris: 25.10.2007
Incearca asa:

Dim parola as string
If ProgressBar1.Value = 99 Then
parola = InputBox("Baga Parola Meseriasule")
End If 
End Sub
End Class
End CeMaiVreiTu


http://msdn.microsof...w(v=vs.90).aspx

Edited by Argv, 28 March 2014 - 18:48.


#12
zayn

zayn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 25.03.2014
gata merge :D:D:D:D mersi mult Argv de oameni ca tine sa tot dai

Edited by zayn, 28 March 2014 - 19:06.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate