Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Despre proiectarea drumurilor urb...

Final Cut Camera

Z6III vs Z8

Foloseste careva CFD-uri si sa ai...
 Un calculator ieftin ?!

macbook pro 16 VS AMD Laptop

Sistem ON-GRID fara curent din re...

rectin Romania - site uri fake
 Recomandare telefon

Achizitie SSD

Cum se vor numi romanii care vor ...

Recomandare videoproiector buget ...
 Are importanta unde este faza sau...

Sunt bune apometrele radio?

SUA intenționeaza sa interzi...

Piscina + pompa + diferential = c...
 

ProgressBar cu Parola

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
zayn

zayn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 25.03.2014
Cum fac atunci cand incarca ProgressBar si cam pe la sfarsit asa sa apara un text si sa ceara parola si daca nu o bagi incorect sa scrie "Invalid Password"

Edited by zayn, 28 March 2014 - 15:40.


#2
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,661
  • Înscris: 30.07.2003
Cand progress-ul e "pe la sfarsit" faci ce zici acolo. Ai studiat help-ul cu evenimentele si metodele puse la dispozitie de acele componente ?

Edited by neagu_laurentiu, 28 March 2014 - 15:49.


#3
zayn

zayn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 25.03.2014

View Postneagu_laurentiu, on 28 martie 2014 - 15:48, said:

Cand progress-ul e "pe la sfarsit" faci ce zici acolo. Ai studiat help-ul cu evenimentele si metodele puse la dispozitie de acele componente ?
aha........ man sunt incepator in asa ceva deci ia ma usor imi poti explica mai clar sau sa imi dai code sa il pun?

#4
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,661
  • Înscris: 30.07.2003
Cum se cheama componenta cu progress-ul ? Stii sa cauti in help sau in MSDN documentatia ? Stii ce-i aia o metoda, eveniment ?

#5
zayn

zayn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 25.03.2014
nu chiar dar poate te ajuta asta inloc de msgbox sa pui sa ceara parola dar nu chiar cand e gata pe la 90 cam asa
Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
    ProgressBar1.Increment(1)
    If ProgressBar1.Value = 99 Then
    MsgBox("Incarcat")
    End If
    End Sub
End Class

#6
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,661
  • Înscris: 30.07.2003
Apeleaza o forma construita de tine in loc de MsgBox si in ea pui textbox-ul cu user si parola si ce mai vrei.

Edited by neagu_laurentiu, 28 March 2014 - 16:14.


#7
zayn

zayn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 25.03.2014
nu ma pricep.. :( cineva care stie sa imi faca si mie code de mai sus? sa apara textbox de exemplu sa scrie "Enter Password si sa fie acolo spatiu de scriere si orice scrie sa de-a Invalid Password"

#8
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,661
  • Înscris: 30.07.2003
Aici nu oferim cod cap-coda, doar dam indicatii cum sa scrii tu codul.
Asa cum ai facut prima forma tot la fel mai adaugi una, tragi cu mouse-ul si pui textbox-uri etc.

Edited by neagu_laurentiu, 28 March 2014 - 16:29.


#9
zayn

zayn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 25.03.2014
If ProgressBar1.Value = 99 Then
TextBox("Introdu Parola")
End If
End Sub
End Class
nu merge fal frate tu terog daca sti code ca nu trebuie sa scri 2 pagini de code doar 2 -3 modificari:|

Edited by zayn, 28 March 2014 - 16:39.


#10
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010

View Postzayn, on 28 martie 2014 - 15:36, said:

Cum fac atunci cand incarca ProgressBar si cam pe la sfarsit asa sa apara un text si sa ceara parola si daca nu o bagi incorect Posted Image  sa scrie "Invalid Password"
Cost 100 € Posted Image .

Frate, frate eh, dar branza-i pe bani.

Edited by poadol, 28 March 2014 - 18:28.


#11
Argv

Argv

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,573
  • Înscris: 25.10.2007
Incearca asa:

Dim parola as string
If ProgressBar1.Value = 99 Then
parola = InputBox("Baga Parola Meseriasule")
End If 
End Sub
End Class
End CeMaiVreiTu


http://msdn.microsof...w(v=vs.90).aspx

Edited by Argv, 28 March 2014 - 18:48.


#12
zayn

zayn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 25.03.2014
gata merge :D:D:D:D mersi mult Argv de oameni ca tine sa tot dai

Edited by zayn, 28 March 2014 - 19:06.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate