![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Nume plugin contact form WordPress
Last Updated: Mar 26 2014 06:06, Started by
Happi
, Mar 26 2014 02:39
·
0

Posted 26 March 2014 - 02:39

Salutare SoftPedia. Am intalnit pe un site un un plugin de Wordpress pentru contact form. As dori sa stiu de la voi daca aveti idee cum se numeste, am atasat o poza, nu am vrut sa pun site-ul sa nu se considere reclama, da ca e cazul dau pm.
Multumesc frumos. Attached Files |
Posted 26 March 2014 - 02:57

te poti uitat in sursa paginii, la unele pluginuri se poate vedea numele iar daca nu reusesti asa, cauta pe google dupa campurile care trebuie completate. sau mai bine spune care este saitul pe care l-ai gasit, poate nu e un plugin, ci omul si l-a facut singur
|
Posted 26 March 2014 - 03:01

www.studiopixel.ro - este afisat in fancybox atunci cand apesi pe butonul "Cerere oferta" din slider. Multumesc. Am cautat dar nu am gasit, sunt afisate doar cateva elemente din css dar nu imi pot da seama.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users