Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Bielorusia - Romania (12.10.2023,...

Pe cararea muntilor

Nu pot instala KB5030310 - cumula...

Ce se mai intampla cu piața ...
 Cum verific un receptor Electra

Bani blocati de Glovo, plata nefi...

VPN Romania!

Iar un topic despre achizitie tel...
 Ce ghinion! Incendiu intr-un ...

Atentionare bord

Recomandare dilutie finasterida s...

Mira feat. Vescan-Alo Alo
 Samsung Galaxy S23 FE

Screen tearing pe orice browser (...

Este muzica popcorn urata si in p...

Sfat achizitie laptop HP vs ASUS

Nume plugin contact form WordPress

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

Happi

Happi

Junior Member

• Grup: Members
Salutare SoftPedia. Am intalnit pe un site un un plugin de Wordpress pentru contact form. As dori sa stiu de la voi daca aveti idee cum se numeste, am atasat o poza, nu am vrut sa pun site-ul sa nu se considere reclama, da ca e cazul dau pm.

Multumesc frumos.

Attached Files

donnarumsfeld

donnarumsfeld

Junior Member

te poti uitat in sursa paginii, la unele pluginuri se poate vedea numele iar daca nu reusesti asa, cauta pe google dupa campurile care trebuie completate. sau mai bine spune care este saitul pe care l-ai gasit, poate nu e un plugin, ci omul si l-a facut singur

Happi

Happi

Junior Member

www.studiopixel.ro - este afisat in fancybox atunci cand apesi pe butonul "Cerere oferta" din slider. Multumesc. Am cautat dar nu am gasit, sunt afisate doar cateva elemente din css dar nu imi pot da seama.

Mizu

Mizu

moroșan

• Grup: Senior Members
E vorba de Contact Form 7.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate