Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare stabilizator tensiune

laptop gaming buget maxim 10000 lei

Roboti EVE - compania 1X

Pierdere apa masina de spalat
 Nuanta culoare

autonivelanta peste autonivelanta

Plata produs

Klaus Iohannis, propus oficial de...
 Fotbal juvenil

Pensie de intreținere minor

Țiuit laptop

Firewall UFW si Iptables - Doua I...
 DVR Hikvision 7208HUHI M1/S/A se ...

Cum sa procedez

Incalzire pardoseala sistem Upono...

Cat costa o cutie de viteze manua...
 

Malwarebytes Antimalware v2.0

- - - - -
  • Please log in to reply
36 replies to this topic

#19
Corupt

Corupt

    Parazit nebun

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,312
  • Înscris: 03.02.2010
Problema e doar la mine sau nu mai exista posibilitatea de a scana un singur fisier cu click dreapta -> Scaneaza cu Malwarebytes ?

#20
MhG_51

MhG_51

    :)

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,317
  • Înscris: 04.05.2009
Settings -> General Settings -> Explorer context menu entry click pe Yes.

#21
specialist

specialist

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 13.08.2014
Problema aparuta cu trecerea la noua versiune, in cazul meu, este ca desi am setat sa nu porneasca odata cu windowsul, caci asa il tineam si inainte si doar ii dadeam drumul sa faca cate o scanare cand aveam unele dubii, il gasesc pornit in zona de notificare dupa fiecare restart (binenteles cu lamaia pe el ca sa ma anunte ca e setat cica necorespunzator). Am incercat toate variantele posibile si nu il pot face sa nu mai porneasca automat. In ultima instanta l-am dezinstalat caci oricum se pare ca Windows Defender isi face bine treaba deoarece nici Malwarebytes nu a mai gasit nimic in neregula in ultimele luni (si oricum in browsere am intotdeauna ad.block si ghostery).

Edited by specialist, 16 August 2014 - 07:45.


#22
MhG_51

MhG_51

    :)

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,317
  • Înscris: 04.05.2009
Citeste aici:
https://forums.malwa...ws/#entry815256

#23
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Am si eu o problema cu Malwarebytes in sensul ca dupa o anumita perioada de timp(cateva zile) de la instalare programul nu mai porneste impreuna cu windows-ul(iconita nu mai apare in system try) desi este bifata setarea de pornire . Daca merg in directorul unde este instalat(C :/Program files...............)si incerc sa il pornesc de acolo deasemenea nu porneste , singura solutie fiind dezinstalarea si apoi instalarea . Aceasta figura mi-a facut-o de cand s-a trecut la versiunea 2....
Deci de fiecare data cand nu mai pleaca il; dezinstalez si apoi instalare
Aveti idee de ce ?
Precizez ca ruleaza impreuna cu Nod32 Antivirus

#24
eddy_teer

eddy_teer

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,664
  • Înscris: 31.12.2013
De ce nu poate să-și facă ”Malwarebytes AntiMalware v2.0” update la baza de date? (cel puțin la mine)...

#25
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 59,969
  • Înscris: 16.03.2004
...si eu il am, mi-a gasit 2 ganganii !

E bun, recomand !

#26
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,156
  • Înscris: 15.06.2004

View Postcutinastefan, on 24 septembrie 2014 - 10:50, said:

De ce nu poate să-și facă ”Malwarebytes AntiMalware v2.0” update la baza de date? (cel puțin la mine)...
1. Vezi sa nu fie blocat in firewall.
2. Daca ai un virus mai "destept" il poate bloca.

#27
Alecsgz

Alecsgz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,034
  • Înscris: 14.01.2009

View Postcutinastefan, on 24 septembrie 2014 - 10:50, said:

De ce nu poate să-și facă ”Malwarebytes AntiMalware v2.0” update la baza de date? (cel puțin la mine)...

De ce nu isi face automat sau de ce nu face dupa ce ii dai tu update manual?
Malwarebytes trebuie sa se reinstaleze daca isi schimba varianta radical deci daca ti-a cerut sa isi faca update si nu l-ai lasat nu isi va face update la baza de date virus pana nu isi face update la propriul program
Varianta actuala e 2.0.2.1012

Edited by Alecsgz, 24 September 2014 - 13:38.


#28
eddy_teer

eddy_teer

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,664
  • Înscris: 31.12.2013

View PostAlecsgz, on 24 septembrie 2014 - 13:26, said:

De ce nu isi face automat sau de ce nu face dupa ce ii dai tu update manual?
Malwarebytes trebuie sa se reinstaleze daca isi schimba varianta radical deci daca ti-a cerut sa isi faca update si nu l-ai lasat nu isi va face update la baza de date virus pana nu isi face update la propriul program
Varianta actuala e 2.0.2.1012

Am ”Malwarebytes Anti-Malware” 2.0.2.1012 și nu e restricționată din ”Firewall”, dacă dau pe ”Actualizați acum” zice: ”Your database is out of date” ( Versiunea bazei de date: v2014.03.04.09 ) Și mai zice: ”Imposibil de actualizare de server acces” și apare ferestruța de mai jos :

Attached Files


Edited by cutinastefan, 25 September 2014 - 10:44.


#29
Alecsgz

Alecsgz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,034
  • Înscris: 14.01.2009
Ai ceasul bun? Ceasul windowsului e la ora corecta?

Daca nu e ceasul de vina atunci da disable temporar la firewall+ antivirusul celalalt. Daca nu merge nici asa reinstaleaza mbam. Daca nu isi revine nici asa
https://forums.malwa...emoval-process/

Edited by Alecsgz, 25 September 2014 - 10:42.


#30
eddy_teer

eddy_teer

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,664
  • Înscris: 31.12.2013

View PostAlecsgz, on 25 septembrie 2014 - 10:42, said:

Ai ceasul bun? Ceasul windowsului e la ora corecta?

Daca nu e ceasul de vina atunci da disable temporar la firewall+ antivirusul celalalt. Daca nu merge nici asa reinstaleaza mbam. Daca nu isi revine nici asa
https://forums.malwa...emoval-process/
Am încercat tot ... și:

Attached Files



#31
Alecsgz

Alecsgz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,034
  • Înscris: 14.01.2009
Ma omori
incearca ce zice aici
https://forums.malwa...o-not-updating/

#32
Gaby_M

Gaby_M

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,685
  • Înscris: 29.04.2014
De citeva zile am observat ca laptop-ul meu se comporta ciudat, adica dura mult mai mult pornirea iar in Windows Explorer cu toate ca am setat ca home page Google in loc tot aparea ceva de tipul Default Search. Conform indicatiilor gasite pe internet trebuie dezinstalate Linkey si Settings Manager din Control Panel - Uninstall Program. Nu am putut sa fac acest lucru pentru ca la mine nu apareau.
Ca urmare m-am decis sa incerc si eu acest program AntiMalware. S-a instalat si actualizat fara probleme. In urma scanarii a gasit si indepartat urmatoarele: Linkey, Settings Manager, ceva de genul Candy, si inca vreo doua, nu mai retin care, fiecare in mai multe locuri pe hard disk, cu totul 40 de obiecte suspecte. Ca urmare laptopul functioneaza bine, ca inainte.
Acum ma gindesc sa incerc o scanare si pe desktop. Pentru ca m-a scapat pe probleme, de la mine are calificativul SUPER!!!

#33
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,156
  • Înscris: 15.06.2004
Dat fiind ca ce ti-a gasit sunt PUP-uri n-ar strica sa rulezi si un Adwcleaner - gaseste mai multe decat Malwarebytes - detalii vezi in topicul de la Important de pe Devirusare -"Instructiuni inainte de a deschide topic nou".

#34
Gaby_M

Gaby_M

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,685
  • Înscris: 29.04.2014
Am rulat si Adwcleaner si a mai gasit 6 intrari in tab-ul Registry si un obiect suspect in tab-ul Folders.
Multumesc pentru sfat!

#35
debusy

debusy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,216
  • Înscris: 25.04.2012
parca erau mai intuitive setarile la versiunea anterioara decat la asta.

#36
MhG_51

MhG_51

    :)

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,317
  • Înscris: 04.05.2009
Interfata noua pentru Malwarebytes Anti-Malware 2.1.

https://forums.malwa...21/#entry909596

[ https://forums.malwarebytes.org/uploads/monthly_11_2014/post-1-0-72509600-1416257193.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate