![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Armored Warfare
Last Updated: Nov 07 2023 22:36, Started by
burebista
, Mar 21 2014 09:42
·
59

Posted 30 October 2022 - 19:41

Posted 30 October 2022 - 23:41

Vrei sa termini eventul de acum si n-ai cu cine frate!!Ma cum dracu la toate event-urile ies toti neandertalienii de prin pesteri!!Ba da pe Ricochet!!!
Joaca PVP la tier mare si ai sa vezi ca nu poti penetra daca nu sti unde sa lovesti!!Sau intr-o Realistic Battle fara spot si fara pixelu' ala verde care indica penetrarea!!Aici daca sti juca,penetrezi pt ca nu aim-ezi turela commandantului si tragi in pamant ca in wot! Attached FilesEdited by cristi_74, 30 October 2022 - 23:34. |
Posted 31 October 2022 - 00:25

cand joc AW, tancurile n-au nici o logica cu realitatea. Blindajul si munitia din joc nu au nimic in comun cu ce-i in realitate. Modelul 3D de la un tanc seamana cu cel din realitate si cam atat. Toate MBT-urile sunt invulnerabile din fata si toate au weak-spot in lower plate. Din lateral sunt vulnerabile la auto-canon. Asta-i reteta standard pentru MBT-uri. Restul de AFT, TD, LT, Scouts sunt vulnerabile cam la toate armele. Auto-canons sunt mult prea OP. Initial cand a fost facut jocul de catre Obsidian tancurile aveau blindaj si munitie cat de cat apropiate de valorile reale si existau diferente majore intre MBT-uri. Acum cam toate sunt la fel |
Posted 31 October 2022 - 08:09

Joaca PVP la tier mare si ai sa vezi ca nu poti penetra daca nu sti unde sa lovesti!! Quote Sau intr-o Realistic Battle fara spot si fara pixelu' ala verde care indica penetrarea!!Aici daca sti juca,penetrezi pt ca nu aim-ezi turela commandantului si tragi in pamant ca in wot! |
Posted 27 November 2022 - 18:13

Ba astia au luat covid de la wot,si au bagat RNG aka wot!!Ba,nu e logic sa trag 3 proiectile APCR cu Leclerc T4 in obj640 la motor,consecutiv si sa dau damage 0!!!Apoi dupa vreo 2 minute,in aceeasi batalie , sa vina catre mine un sfinx si sa nu-l penetrez,apoi dupa ce se departeaza pana incarc,dau autoim si din spate sa dau iara 0 damage!!Mentionez ca am misiune cu alea frantuze de 450000 damage!!!Nu ma lasa sa dau mai mult de 35000 pe lupta...nici sa-i ia dracu!!Nu pen nici light-uri cand ma apropii de 35000!
|
Posted 05 November 2023 - 15:28

Salutari.Voi a-ti gasit de unde se poate cumpara Otomatic? Nu il gasesc nicaieri ,este interesant de jucat cu el.
|
Posted 07 November 2023 - 19:28

Otomatic se castiga la Eclipse Battle Path-ul asta.Este de tier 9.
|
Posted 07 November 2023 - 21:35

Otomatic se castiga la Eclipse Battle Path-ul asta.Este de tier 9. Multumesc Cristi pentru raspuns.Renunt la Otomatic,este doar vehicul special si nu are boost la credite decat de 20%.Personal cel mai mare tanc premium il am de tier7,Stingray2 cu 100%bost credite,e foarte fain ,dar e tier prea mic.Am tot cautat prin store sa iau un tanc premium de tier 9 sau 10 ,nu mai exista asa ceva sau nu mai vad eu bine si am orbul gainii? ![]() |
Posted 07 November 2023 - 22:36

Ia battle path-ul urmator(2999 gold),iar cu Gold-ul ramas ajuti la progresie!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users