Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Imprimanta ciss rezista perioade ...

Garmin fēnix 7 / PRO / Saphi...

Care sunt cele mai mari regrete a...

Alfa Romeo Stelvio 2.2 jtd
 Intrebari srl nou

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk

TVR vrea sa lanseze o platforma d...
 Strategie investie pe termen lung...

Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...

Robinet care comuta traseul
 A fost lansata Fedora 40

Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?
 

Antena 1,Antena 3, Gsp, Stars tv si Euforia

- - - - -
  • Please log in to reply
47 replies to this topic

#19
NFS01

NFS01

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,410
  • Înscris: 16.03.2011
E ceva ce nu inteleg acum cateva minite am dat pe a1 din intamplare si mergea ca si imagine si sunet dupa care am schimbat canalul iar acum iar nu mai merge si promit sa invat gramatica acestei tari, mersi pentru intelegere.

#20
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,019
  • Înscris: 12.01.2004
Posibil sa aiba legatura cu descriptorul AAC, prezent la fiecare pista audio, la canalele care au problema reclamata. Nu ma pricep, dar probabil n-are ce cauta acolo. Pistele par a fi comprimate tot MPEG1 layer2.

#21
carceanu

carceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,439
  • Înscris: 10.07.2009

 NFS01, on 19 martie 2014 - 13:05, said:

E ceva ce nu inteleg acum cateva minite am dat pe a1 din intamplare si mergea k si imagune si sunet dupa care am schimbat canalul iar acum iar nu mai merge.
Lucreaza doreii rcs pentru remediere, " in curand " vor fi functionale aceste canale tv.

#22
Miranda

Miranda

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 660
  • Înscris: 07.01.2005
Sunat la relatii cu clientii. Răspuns ferm: cunoaștem problema, se lucreaza pentru remediere...

#23
cipaul66

cipaul66

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,005
  • Înscris: 26.08.2009
Probabil că cei de la Intact și-au dorit să aibă probleme .... Posted Image .

#24
tesia

tesia

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 394
  • Înscris: 22.03.2010
nu este bai,,Posted Image ,5 latrine mai putin,, in cazul asta ,e de bine,,Posted Image ,poate nu va mai spala creierii Posted Image   si incepeti sa judecati normal.Posted Image  si poate nu il mai visati ziua  pe gadeaPosted Image

Edited by tesia, 19 March 2014 - 13:44.


#25
Sef-chenko

Sef-chenko

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,469
  • Înscris: 17.04.2006
Cred ca sunt si eu la relatii cu clientii dar nu sa ma plang, sa ii rog sa lase treaba asa.

#26
Silviudeep

Silviudeep

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,962
  • Înscris: 07.11.2005

 Sef-chenko, on 19 martie 2014 - 13:56, said:

Cred ca sunt si eu la relatii cu clientii dar nu sa ma plang, sa ii rog sa lase treaba asa.
caz in care ti se va recomanda calduros utilizarea telecomenzii ;)

#27
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,812
  • Înscris: 26.11.2006
Si care sunt Tv-urile pe care sigur,sigur, sigur nu mai merge? Indiferent de costuri, e o investitie de viitor.

 Silviudeep, on 19 martie 2014 - 14:20, said:

caz in care ti se va recomanda calduros utilizarea telecomenzii Posted Image

Adica cea mai tampita solutie: sa platesti pentru un rahat de care nu ai nevoie, dar poti sa-l neglijezi, nu-l vezi, chiar daca pute.
Asa ceva nu recomanda decat cei care au probleme cu materia cenusie, sau nu au cu ce sa aiba asemenea probleme.

#28
HighClass

HighClass

    . Impresar .

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,298
  • Înscris: 31.05.2013
Bine ar fi să rămână cu probleme toate mizeriile numite mai sus.

Poate așa s-ar schimba ceva în Romania.

Edited by HighClass, 19 March 2014 - 14:55.


#29
bokkkdan

bokkkdan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 266
  • Înscris: 15.06.2006
Problema mai mare...care era de asteptat...e ca cei de la relatii cu clientii habar n-au de chestia asta...pareau foarte surprinsi cand i-am sunat...cu toate ca cineva de mai sus a zis ca i s-a spus ca se lucreaza...

Edited by bokkkdan, 19 March 2014 - 14:59.


#30
carceanu

carceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,439
  • Înscris: 10.07.2009

 bokkkdan, on 19 martie 2014 - 14:57, said:

Problema mai mare...care era de asteptat...e ca cei de la relatii cu clientii habar n-au de chestia asta...pareau foarte surprinsi cand i-am sunat...cu toate ca cineva de mai sus a zis ca i s-a spus ca se lucreaza...
Cei de a r.c. nu te pot ajuta cu absolut nimic. Raspunsul celor de la tehnic va fi urmatorul : antenele se vad pe toate decodoarele companiei si cam ci+ si in sistem analogic plus dth.
Si gata, sau spalat pe maini pe moment...
Nu inteleg incapatanarea unora care continua sa posteze pe topicurile sd si hd...

Edited by carceanu, 19 March 2014 - 16:43.


#31
mariusnorbert

mariusnorbert

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,565
  • Înscris: 03.06.2009
Pe DTH? Nu cred...

#32
carceanu

carceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,439
  • Înscris: 10.07.2009

 mariusnorbert, on 19 martie 2014 - 16:44, said:

Pe DTH? Nu cred...
Da, tehnic este posibil.

#33
Crristynel

Crristynel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 816
  • Înscris: 21.12.2013
Acum am sunet pe A1, pe restul inca nu.

#34
mariuscma

mariuscma

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 20.11.2009
Nici pe Philips 32pfl5008/pk nu mai merg antenele de ieri , am si card CI+ si tot nu functioneaza , sunt din Tg-Jiu .
Da si la Tg-Jiu functioneaza doar A1  de cateva minute .

Edited by mariuscma, 19 March 2014 - 17:43.


#35
carceanu

carceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,439
  • Înscris: 10.07.2009
Gata functioneaza si pe Lg, seria Lh, sunet+video

Nefunctionale raman stars si gsp...

#36
mariuscma

mariuscma

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 20.11.2009

 carceanu, on 19 martie 2014 - 17:43, said:

Gata functioneaza si pe Lg, seria Lh, sunet+video

Iti funtioneaza si A3 , GSPTV , EuforiaTv , sau iti functioneaza doar A1 ?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate