![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cu ce soft a fost realizat filmul?
Last Updated: Mar 17 2014 18:54, Started by
viktoras
, Mar 17 2014 18:12
·
0

Posted 17 March 2014 - 18:12

Salut,
Va rog ,daca stie cineva,cu ce soft a fost realizat filmul ? Multumesc. Attached Files |
Posted 17 March 2014 - 18:37

randarea si modele au fost realizate intr-un program de modelare 3D : 3ds max, maya, c4d, blender, etc
video-ul : after effects, sau alt software similar. Daca ai nevoie de asa ceva, insa la o calitate mult mai mare, iti stau la dispozitie ![]() Edited by Andreysc7, 17 March 2014 - 18:43. |
Posted 17 March 2014 - 18:44

Nu trebuie after effects.
Faci o rendare in 3D Max ![]() Nu m-am uitat la tot video-ul dar pana la 0:60 iti trebuie doar o rendare. |
Posted 17 March 2014 - 18:49

da, nu e musai , dar decat sa randezi 4 modele modele cum e la inceput (nici eu nu m-am uitat la tot) , mai bine randezi 1 singur dupa care le pui cum sunt puse la inceput. O sa mearga mult mai repede
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users