![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Idei nume site?
Last Updated: Mar 15 2014 02:19, Started by
Nick9812
, Mar 14 2014 23:24
·
0

Posted 14 March 2014 - 23:24

Salut.M-am descis sa deschid un blog general, insa nu reusesc sa gasesc un nume potrivit.Pe blog voi scrie despre mai multe domenii precum muzica/sport/sanatate/filme/it/etc...Cateva idei mi-ar fi de mare folos.
|
Posted 14 March 2014 - 23:28

altu'
![]() detoate.ro sau detoate.com sau cum a zis si colegul mai jos, pune nick-ul tau, insa iti dau un sfat. Da-i un aer frantuzesc : nique.ro ![]() Edited by Andreysc7, 14 March 2014 - 23:44. |
Posted 14 March 2014 - 23:30

scapaderutina.com
fiiom.com alternativamedia.com viatadeboier.com Edited by spider_zero_sapte, 14 March 2014 - 23:32. |
Posted 14 March 2014 - 23:50

cat de general o sa fie blogul? daca e ceva 100% necontrolat si o sa scrii doar tu, eu ti-as recomanda sa-ti faci blog personal... gen numeletau.ro ...sau sa folosesti un pseudonim daca vrei sa-ti ascunzi identitatea, sa fie ceva gen nea-nicu.ro, doru-rotopercutoru.ro ghita-anonimu.ro
![]() |
Posted 15 March 2014 - 00:04

eusicompania.ro
avemdetoate.ro gasestitot.ro ...si lista poate continua. |
Posted 15 March 2014 - 00:41

cred ca cel mai bine e sa alegi numele impreuna cu echipa cu care vei lucra, noi n-o sa ne dam seama prea usor ce cauti tu... putem sa-ti dam nume la nesfarsit....
inspateleblocului.ro / carciuma.ro / alta denumire de loc unde oamenii discuta .ro ; atotstiutorii.ro ; vreausazborprinspatiuinp*lagoala.ro ; cacaturi.ro ; brigada-p*lii.ro ; gascalualamicucarerespiragreu.ro ; bagip*laineldenume.ro |
Posted 15 March 2014 - 01:56

Foloseste si tu "meta", "omni", "pan" si alte elemente d-astea de compunere (ca tot zici ca ai de toate si ca e mai mult decat...).
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users