![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Licenta Bitdefender Internet Security 2014 9 luni!

Posted 14 March 2014 - 17:07

Bitdefender si Softpedia va ofera o licenta Bitdefender Internet Security 2014 de 9 luni gratuit |
Posted 14 March 2014 - 17:25

Parcă mă mănâncă undeva să-l iau, anul trecut prin februarie a fost o promoţie pe un an la varianta 2013, din păcate nu mi-a plăcut cum se comportă pe sistemul meu şi l-am dezinstalat după câteva zile.
Cică: Quote Experience the antivirus at an incredible speed, without slowdowns! Bitdefender Photon™ is an innovative antivirus technology that eliminates slowdowns and accelerates scanning speed by gradually adapting to your PC. Edited by driftking91, 14 March 2014 - 17:25. |
Posted 14 March 2014 - 17:33

Mai aveam 15 zile licenta pe Total Security. A venit la timp.
|
Posted 14 March 2014 - 18:05

Super. Abia asteptam sa imi dublez timpii de lucru si nu stiam cu ce.
|
Posted 14 March 2014 - 18:09

Posted 14 March 2014 - 18:14

Cred ca in afara de BitDef, doar Zone Alarm AV+Firewall mai putea incetini un sistem in asemenea hal.
Nu as mai reveni la el nici sa ma plateasca. @rohen17 La mine n-a rezistat nici 2 saptamani. |
Posted 14 March 2014 - 18:43

Subscriu. O fi el al mai jmecher antivirus de pe piata dar pus pe un sistem mediu ti-l doboara....
Cred ca in afara de BitDef, doar Zone Alarm AV+Firewall mai putea incetini un sistem in asemenea hal. Nu as mai reveni la el nici sa ma plateasca. Daca despre Bitdefender aveti parerea asta atunci incercati Kaspersky Endpoint Security 9, sa vedeti o solutie de securitate ce intr-adevar doboara PC-urile. Edited by Hider141, 14 March 2014 - 18:44. |
|
Posted 14 March 2014 - 18:45

Eu am Bitdefender Total Security pus pe EeePC-ul cu windows 8.1 - Atom single core la 1,6 ( prima generatie ) si 1 Gb de memorie.
Merge de rupe. |
Posted 14 March 2014 - 18:50

Nici eu nu am observat vreodata sa se miste greu PC-ul cu Bitdefender (indiferent ca e vorba de IS sau TS).
Pana si pe rasnita de PC de la lucru, cu procesor Core2Duo E6400, 2GB ram si un hard disc vechi puteam lucra linistit in Autocad in timp ce Bitdefender rula o scanare completa a PC-ului. In schimb cu Kaspersky Endpoint Security agata extrem de tare si atunci cand isi face update. Edited by Hider141, 14 March 2014 - 18:51. |
Posted 14 March 2014 - 19:03

Cred ca in afara de BitDef, doar Zone Alarm AV+Firewall mai putea incetini un sistem in asemenea hal. Nu as mai reveni la el nici sa ma plateasca. @rohen17 La mine n-a rezistat nici 2 saptamani. Definește acel hal. Eu am avut din totdeauna BitDefender pe calculatoare și nu mi s-a părut că-l îngreunează deloc. Versiunea asta e parfum. O fi pentru că am eu ssd, dar chiar și așa, pe primul laptop n-am sesizat o încetinire a vitezei de lucru. |
Posted 14 March 2014 - 19:04

Singura chestie care ma enerveaza la Bit sun nag-urile are le da uneori. Mesaje de promotii care apar pe un sfert de ecran cand nu te astepti - alea ar putea sa le rezerve doar ptr ultimele 5 zile pana la expirare si ptr triale, nu sa ma trezesc cu licenta de un an ca imi apar pe toata perioada odata sau si de 3 ori pe saptamana.
Si tot nag consider afisarea modului de lucru care apare uneori. In special cand deschid un player audio sau video in full screen imi intra in Game Mode si inerfereaza cu comenzile. In Media Monkey e cel mai enervant - la fiecare click pe ceva din interfata -sau pe o melodie apare Game Mode afisat. Daca ar lucra un pic la astea poate ar fi cel mai bun antivirus, dar enervant a fost mereu, o mare perioada d vreme nu l-am folosit din cauza asta. |
Posted 15 March 2014 - 20:12

salutare, din pacate nu mai este valida, are cineva o licenta in plus care nu o foloseste?
merci mult! Edited by floriooo, 15 March 2014 - 20:13. |
|
Posted 15 March 2014 - 23:24

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users