Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Bielorusia - Romania (12.10.2023,...

Pe cararea muntilor

Nu pot instala KB5030310 - cumula...

Ce se mai intampla cu piața ...
 Cum verific un receptor Electra

Bani blocati de Glovo, plata nefi...

VPN Romania!

Iar un topic despre achizitie tel...
 Ce ghinion! Incendiu intr-un ...

Atentionare bord

Recomandare dilutie finasterida s...

Mira feat. Vescan-Alo Alo
 Samsung Galaxy S23 FE

Screen tearing pe orice browser (...

Este muzica popcorn urata si in p...

Sfat achizitie laptop HP vs ASUS

Tema Wordpress

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Razor1913

Razor1913

New Member

• Grup: Members
Caut pe cineva care se pricepe sa modifice o tema de wordpress. Ca sa fiu mai explicit, am nevoie in primul rand sa implementeze pe wordpress un sistem de Membership Subscription pentru continut privat cu posibilitate de plata lunara, si sa modifice cateva aspecte legate de anumite functii si aranjare in pagina a temei de wordpress. De preferat sa veniti dvs. cu un site pentru teste, eu va pun la dispozitie tema si cateva poze prelucrate in Photoshop pentru a avea idee despre cum vreau sa arate produsul finit. Mai multe despre partea financiara dar si alte detalii le vom discuta pe privat. Rog sa ma contacteze doar cei care chiar au idee despre asa ceva ! Multumesc.

Andreysc7

Andreysc7

3D Modeler / Automotive Artist

• Grup: Senior Members
pentru membership subsciption (il am si eu , defapt l-am avut, insa l-am scos ca am trecut pe alta strategie) : http://codecanyon.ne...-content/137192 . Si daca tema ai cumparat-o, vorbeste cu cei de la care ai luat-o, de obicei iti fac mici modificari gratis daca ai nevoie

Edited by Andreysc7, 14 March 2014 - 00:16.

Razor1913

Razor1913

New Member

M-am informat si eu despre aceste plugin-uri si intr-adevar par sa fie ceea ce imi trebuie, insa nu ma pricep atat de bine incat sa-l configurez si sa-l integrez in asa fel incat sa "dea bine" pe site. Iar tema este cumparata insa am nevoie de modificari ceva mai mari... atat ei cat nici eu nu cred ca avem rabdarea si timpul necesar, si am decis ca e mai usor sa apelez la cineva pro care stie exact ce are de facut. Multumesc :D

Andreysc7

Andreysc7

3D Modeler / Automotive Artist

• Grup: Senior Members
daca vorbesti cu tipul de la jigowatt , ii spui ca nu te pricepi si ti-l seteaza el. dar il intrebi de inainte sa il cumperi .
Eu uneori asa fac, le zic ca nu stiu , dar defapt imi e lene :lol:

Razor1913

Razor1913

New Member

View PostAndreysc7, on 14 martie 2014 - 00:49, said:

daca vorbesti cu tipul de la jigowatt , ii spui ca nu te pricepi si ti-l seteaza el. dar il intrebi de inainte sa il cumperi .
Eu uneori asa fac, le zic ca nu stiu , dar defapt imi e lene Posted Image

Da.. doar ca e vorba de ceva mai mult decat setarea plugin-ului si n-are rost ca unul sa faca o treaba celalalt alta si tot asa... caut pe cineva care sa se ocupe de la un capat la altul

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate