Digi Tel, telefonie fixa de la RCS-RDS

Posted 05 April 2014 - 21:40

Nu, e un harb din alea ce dadea RDS acum o suta de ani, l-am primit de la cineva trebuie sa il schimb.
Am mai avut probleme in trecut cu tel fix in sesnul in care sunam pe cineva din RTC si la el nu suna telefonu sau dadea ton de ocupat desi el nu vorbea la telefon, se ma intampla in ultimul timp cand ridic receptoru am ton de ocupat. Edited by danielavram, 05 April 2014 - 21:42. |
Posted 05 April 2014 - 21:49

Daca te incalzeste cu ceva, au patit-o si altii, auzeam pe "fir" alte convorbiri si se jurau la relatii clienti ca reteaua e digitala si eu am halucinatii.
![]() Suna si la Digi, ca s-ar putea sa cedeze un IAD de pe scara... |
Posted 05 April 2014 - 21:57

Daca te incalzeste cu ceva, au patit-o si altii, auzeam pe "fir" alte convorbiri si se jurau la relatii clienti ca reteaua e digitala si eu am halucinatii. ![]() Suna si la Digi, ca s-ar putea sa cedeze un IAD de pe scara... Acuma cateva luni imi povestea si mie cineva ceva similar, era in reteaua Romtelecom si si a sunat pe altcineva tot din RTC si brusc amandoi aud doua doamne vorbind intre ele, Ciudate lucruri, am sunat la RDS pentru ca asa au spus ei ca daca am probleme sa sun exact atunci cand e problema. Anul trecut cand tot asa au fost probleme un nene de la RC a spus ca e posibil sa fie o problema de interconectare intre retele ceva echipamente sa fie defecte dar nu sa deschis sesizare deci nu se stie ce a fost exact, altu a spus ca e din cauza ca numarul e portat si "se mai intampla". Legat de echipamente nush, eu am GPON deci doar ONT-ul daca e sa aibe problema mai departe nu stiu. Astept sa vad ce spun ei dupa ce investigheaza problema. |
Posted 06 April 2014 - 12:24

Abonatii vechi Digi Tel Fix 2 Nelimitat (nelimitat pe fix) beneficiaza automat de oferta pt. Digi Tel National sau sunt lucruri diferite si trebuie facuta/semnata o modificare, semnat act aditional etc.?
|
Posted 06 April 2014 - 12:29

Tocmai ce patesc o chestie ciudata cu telefonia fixa de la RDS, sun de pe RDS FIX catre un numar Romtelecom dupa ce se initiaza convorbirea deci dupa ce raspunde vorbim si dupa cateva secunde se aude in telefon ca si cum ai forma un numar ca si cand ai da redial pe fix si la final o voce spune numar neexistent pentru informatii sunati la si dispare acea voce nu am reusit sa inteleg ce numar zice dar in acest timp eu si interlocutorul putem vorbi ne auzim doar ca peste noi se aude acele sunete... ce poate fi? e cazul sa sun la RDS? Am mai avut evenimente cu numere din Romtelecom de genul eu sunam si desi in casca suna telefonu la celalalt capat linia era libera nu suna telefonu omului in casa. Esti ascultat, vezi ce vorbesti. |
Posted 06 April 2014 - 12:32

Posted 06 April 2014 - 12:35

Cand eram pe cosmote auzeam tot felul de sunete in timpul conversatiei, plus dropped calls. Mi s-a intamplat de cateva ori chiar sa se faca conexiunea cu un alt numar. Cred ca cei de la romtelecom/cosmote au centralele foarte vechi sau proaste.
Edited by ChrisD, 06 April 2014 - 12:35. |

incearca cu alt aparat, poate prinzi posturi de radio.
toti au centrale digitale in ziua de astazi. terminalul e cu probleme, ca nu sta SRI pe fir la orice muritor..si aia cand intra pe fir nu-i auzi, Edited by meanman, 06 April 2014 - 12:36. |

Ascultat poti fi si fara sa auzit tot felu de chesti in telefon. Nu stiu sa fi facut ceva ilegal iar probleme cu legea nu am avut niciodata. Nu mi-o lua in nume de rau, asa e sistemul vei mai auzi asa ceva mult timp. Daca legea nu se schimba asa vom fi ascultati, numai ca la unii se aude la altii nu. Nu cred si nu am crezut ca esti un infractor, dar institutiile statului ne considera pe toti la fel. Stii expresia,, Hotul de hot se fereste". Eventual reziliaza ab sau schimba numarul. |
|
Posted 06 April 2014 - 12:46

Ascultat poti fi si fara sa auzit tot felu de chesti in telefon. Nu stiu sa fi facut ceva ilegal iar probleme cu legea nu am avut niciodata. Când îi văd oe unii că zic de Romtelecom că su centrale proaste și vechi ma umflă râsul. Musiu ai văzut vreo cablare structurată Romtelecom sau un centru de date? |
Posted 06 April 2014 - 12:47

Pai asa ma gandeam si eu ca autoritatile abilitate nici nu fac un efort prea mare daca e vreo problema doara au acces direct in servere companiilor pentru a lua convorbirile, si eu merg pe ideea ca e o problema fie cu aparatul(sper sa il schimb in perioada urmatoare) sau la unu din operatori.
Niciodată nu e prea târziu să ai probleme cu legea Când îi văd oe unii că zic de Romtelecom că su centrale proaste şi vechi ma umflă râsul. Musiu ai văzut vreo cablare structurată Romtelecom sau un centru de date? [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/z4kbo9JSd8I?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] LE. Imi recomanda si mie cineva un telefon fix BUN fara firm care sa mearga bine pe reteaua RDS? Edited by danielavram, 06 April 2014 - 12:52. |
Posted 06 April 2014 - 12:57

Du-te si da-ti banii la granzi si lasa-ne pe noi astia saraci.
|
Posted 06 April 2014 - 13:03

Pai asa ma gandeam si eu ca autoritatile abilitate nici nu fac un efort prea mare daca e vreo problema doara au acces direct in servere companiilor pentru a lua convorbirile, si eu merg pe ideea ca e o problema fie cu aparatul(sper sa il schimb in perioada urmatoare) sau la unu din operatori. LE. Imi recomanda si mie cineva un telefon fix BUN fara firm care sa mearga bine pe reteaua RDS? Ia-ti un tel dect cu receptor portabil, orice este compatibil si sunt si ieftine intre 50 si 100 RON minimum. Edited by paxdedi, 06 April 2014 - 13:05. |
|
Posted 06 April 2014 - 17:12

Salut tuturor!
Intreb si eu ceva punctual si poate-mi raspunde cineva care stie exact cum sta treaba: abonamentului de 2.48 EUR Digi Tel Fix 2 Nelimitat i se aplica automat acest upgrade de 100 de minute nationale, asa cum s-a intamplat si cu tarifele si celelalte goodies de la RDS? Sau nu? Stiu ca au mai intrebat si altii si ca s-a si raspuns o data, iar raspunsul nu era nici nu, nici da. Reiterez intrebarea, ca poate ca s-a mai modificat/stabilit clar ceva, intre timp; cam asa cum s-au schimbat numarul si felul minutelor de la prima postare a lui @catalinman si pana a doua zi ![]() Multumesc pentru intelegere. |
Posted 06 April 2014 - 17:32

LE. Imi recomanda si mie cineva un telefon fix BUN fara firm care sa mearga bine pe reteaua RDS? Depinde ce inseamna bun pentru Dvs, depinde ce functii/facilitati doriti sa aiba, depinde si de cati bani aveti pentru DECT etc. Eu am folosit si testat (adica butonat, combinat, studiat, zapacit ![]() Multumesc pentru atentie. Edited by Sceleron, 06 April 2014 - 17:33. |
Posted 06 April 2014 - 17:37

Salut tuturor! Intreb si eu ceva punctual si poate-mi raspunde cineva care stie exact cum sta treaba: abonamentului de 2.48 EUR Digi Tel Fix 2 Nelimitat i se aplica automat acest upgrade de 100 de minute nationale, asa cum s-a intamplat si cu tarifele si celelalte goodies de la RDS? Sau nu? Stiu ca au mai intrebat si altii si ca s-a si raspuns o data, iar raspunsul nu era nici nu, nici da. Reiterez intrebarea, ca poate ca s-a mai modificat/stabilit clar ceva, intre timp; cam asa cum s-au schimbat numarul si felul minutelor de la prima postare a lui @catalinman si pana a doua zi ![]() Multumesc pentru intelegere. Suna la RC e mult mai simplu, stiu ca eu a trebuit sa merg in POP cand l-am schimbat dupa gratuit in DIGI tel in familie. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users