Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Playlist melodii radio - unde?

P0335 senzor arbore cotit - senzo...

Avocatul Poporului vs European Om...

Recomandari firme pentru draperii...
 Receptie Eutelsat 5 West. Este po...

Poti receptiona semnal de la mai ...

Cabluri HDMI 2.1 de 4m-5m care sa...

Zoom comparat cu Google Meet
 Monitor/Display wireless?

Pornire greoaie dupa cateva zile ...

De la un proiect scris in python ...

Audi A4 B9 quattro 190 CP!
 Tepari la pariuri pe TikTok

Banca imi cere justificativ fondu...

schema pcb ELECTRA CIM150 PAS

Probleme stomac
 

Digi Tel, telefonie fixa de la RCS-RDS

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
923 replies to this topic

#73
khristy36

khristy36

    Sunt bestii care se plimba prea mult pe pamant

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,596
  • Înscris: 02.10.2010
Noroc ca mai sunt doar 9 luni din anul asta.Am sunat si culmea am intrebat daca fac comanda exista pe stoc.Va vom contacta cand va fi disponibil.Adica,din pacate ..... lipsa echipament

#74
total_commander

total_commander

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 997
  • Înscris: 21.05.2012

View Postleomagic44, on 21 martie 2014 - 19:05, said:


Faci comanda acum in POP si il primesti la anul........
in anul 2016 poate...

#75
paxdedi

paxdedi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,372
  • Înscris: 25.01.2014

View Postkhristy36, on 21 martie 2014 - 18:38, said:

Ok dar cum obtin un fixomobil ? sun la relatii clientii ?

Sunt oferte pe ocazii.ro la 180 RON, Huawei B160 codat pe digi care merg si cu abonament si cu cartela prepay digi.

Edited by paxdedi, 24 March 2014 - 09:11.


#76
daniyl

daniyl

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 108
  • Înscris: 11.09.2005
Eu am urmatorul tip de abonament :DIGI.Tel (1200/100)
                                                         FiberLink 1
                                                         DIGI.Mobil Share
                                                          DIGI.Mobil Share
                                                          DIGI.Mobil In familie(cuDigiNet Mobil 4 Asociat)
care vor fi noile optiuni la care voi trece automat de la 1 aprilie.Multumesc.

#77
pupama

pupama

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,555
  • Înscris: 15.05.2010

View Postdaniyl, on 24 martie 2014 - 09:43, said:

Eu am urmatorul tip de abonament :DIGI.Tel (1200/100)
FiberLink 1
DIGI.Mobil Share
  DIGI.Mobil Share
  DIGI.Mobil In familie(cuDigiNet Mobil 4 Asociat)
care vor fi noile optiuni la care voi trece automat de la 1 aprilie.Multumesc.

nu se schimba nimic automat, doar daca treci la digi tel in familie si catre optim 2

#78
daniyl

daniyl

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 108
  • Înscris: 11.09.2005
Am inteles deci sa nu ma astept la minute in plus pe mobil .

#79
omg99

omg99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,914
  • Înscris: 06.04.2005
Care ma lamureste si pe mine putin in privinta tarifelor RDS catre telefonia mobila din Cipru.

Concret folosind aplicatia de aici http://www.rcs-rds.r...-internationale daca aleg varianta "Daca esti client" si bag numarul meu de fix si numarul de destinatie imi spune ca tariful este de 0.0248 Euro, in acest moment am abonament Digi Tel Fix 2 Nelimitat iar numarul din Cipru este din reteaua MTN numar de forma 00357964xxxxx.

Daca aleg varianta din formular "Daca nu esti client" in acea lista neexistand abonamentul meu am ales Digi Tel National introdus acelas numar de telefon imi spune ca tariful este 0.0372 Euro.

Daca ma uit pe harta prezenta pe aceeas pagina scrie 0.02e/minut deasupra hati scrie "Tarifele sunt fara TVA. Tarifele cu TVA sunt: 0,024 Euro/minut si 0,049 Euro/minut.".

#80
IP-XCENTRIC

IP-XCENTRIC

    pResident Evil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,631
  • Înscris: 13.03.2004
Simulatorul de preturi mai da uneori erori, am facut doua simulari cu doua numere de Fix.Tel National si tot 2c imi da. Cred ca asta-i raspunsul.

#81
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,436
  • Înscris: 29.04.2010
Abonatii DigiTel (2200 min retea RDS /300 min retea romtelecom), cu DigiMobil asociat vor ramane in continuare cu aceasta oferta? In sensul ca pot utiliza de pe fix 2200 minute in reteaua RDS fixa si 300 minute in reteaua Romtelecom? Iar de pe mobilul asociat = convorbiri nelimitate fix/ mobil RDS (Digi) si in partaj cu fixul cele 300 minute incluse in reteaua fixa Romtelecom, ca pana acum? Sau vor fi transbordati pe unul dintre abonamentele ofertei curente?
Multumesc.

#82
pupama

pupama

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,555
  • Înscris: 15.05.2010
Raman pana isi exprima intentia de a modifica si fixul si mobilul

#83
maistoru

maistoru

    ex

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,752
  • Înscris: 10.05.2008
sau pana fac downgrade ori reziliaza un alt serviciu.

#84
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,436
  • Înscris: 29.04.2010
Sau pana o falimenta Romtelecomul pe partea de telefonie fixa muhahahahaha!!!!

#85
leomagic44

leomagic44

    Io, cu electronii.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,049
  • Înscris: 06.02.2012

View Postdincadan78, on 05 aprilie 2014 - 11:34, said:

Sau pana o falimenta Romtelecomul pe partea de telefonie fixa muhahahahaha!!!!
Nu falimenteaza, o sa fie inghitit de T-Mobile.

#86
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,436
  • Înscris: 29.04.2010
T-Mobile va prelua si partea de telefonie fixa, sau doar micul "gigant" Cosmote? In SUA T-Mobile opera parca in banda de frecventa 850/ 1900 Mhz parca...

#87
benis

benis

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,102
  • Înscris: 04.02.2011
Totul va fuziona la un moment dat sub umbrela T-mobile, serviciile vor fi însă aceleași, adică de kk.

#88
omg99

omg99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,914
  • Înscris: 06.04.2005
Tocmai ce patesc o chestie ciudata cu telefonia fixa de la RDS, sun de pe RDS FIX catre un numar Romtelecom dupa ce se initiaza convorbirea deci dupa ce raspunde vorbim si dupa cateva secunde se aude in telefon ca si cum ai forma un numar ca si cand ai da redial pe fix si la final o voce spune numar neexistent pentru informatii sunati la si dispare acea voce nu am reusit sa inteleg ce numar zice dar in acest timp eu si interlocutorul putem vorbi ne auzim doar ca peste noi se aude acele sunete... ce poate fi? e cazul sa sun la RDS? Am mai avut evenimente cu numere din Romtelecom de genul eu sunam si desi in casca suna telefonu la celalalt capat linia era libera nu suna telefonu omului in casa.

#89
khristy36

khristy36

    Sunt bestii care se plimba prea mult pe pamant

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,596
  • Înscris: 02.10.2010
SRI sigur,daca ai pr si cu nr de romtelecom.Si vb serios,ai grija ce vb

#90
omg99

omg99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,914
  • Înscris: 06.04.2005
Chiar vorbesc serios pacat ca nu am cum sa inregisrez, eu tind sa cred ca la RTC ii problema, s-au suparat pe mine ca am plecat de la ei,

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate