Problema tema Arras in Wordpress
Last Updated: Mar 04 2014 21:58, Started by
DRAGOS116
, Mar 04 2014 20:21
·
0

Posted 04 March 2014 - 20:21

Buna seara, folosesc tema arras pe blogul meu si atunci cand sint logat ca si admin pe blog si intru sa vizitez site-ul, sa citesc un articol, nu-mi mai apare acea bara lungitudinala de sus si nici casutele din josul paginii de la footer.
Ideea este ca atunci cand schimb tema cu oricare alta, problema dispare, problema fiind la acea tema, problema ce nu era inca si eu as vrea sa pastrez tema de care discut pentru ca este mai buna pentru cititori, asa ca as vrea un sfat sau orice informatii cum as putea sa refac tema, adica s-o repar? Multumesc! Uitati print-screen: [ http://s10.postimg.org/pnmxd677p/tema_cocoon.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] MULTUMESC! |
Posted 04 March 2014 - 20:48

Slabe sanse sa gasesti pe cineva care cunoaste chiar tema asta. Este pe domeniu propriu, sau wordpress.com ? Instalez pe unul din siteurile mele de test, dupa care as incerca niste setari prin Team Viewer, de pe computerul tau.
|
Posted 04 March 2014 - 20:51

Slabe sanse sa gasesti pe cineva care cunoaste chiar tema asta. Este pe domeniu propriu, sau wordpress.com ? Instalez pe unul din siteurile mele de test, dupa care as incerca niste setari prin Team Viewer, de pe computerul tau. Da, este domeniu propriu, doar ca n-am vrut sa fac vreo reclama aici, intrebam doar cum pot redresa aceasta tema, pentru ca, repet, daca o schimb cu oricare alta nu mai exista probleme, iar daca o dezinstalez si o instalez la loc, tot aceleasi lucruri si setare le pastreaza si la fel cu bara de sus lipsa si cu zona footer lipsa. |
Posted 04 March 2014 - 21:17

Stiai sa scot globul de cristal, dar pana se incalzeste iti pun o intrebare de baraj, ai schimbat footerul ? mai exact textul din el? daca da vezi ca e din cauza pirateriei tale. Wordpress are un set de functii care verifica daca stergi drepturile de autor.
|
Posted 04 March 2014 - 21:42

MooF2010
Nu mi s-a parut valida ipoteza, asa ca am schimbat textul din footer de proba. NICIUN efect ![]() Dragos116: lasa un id de messenger daca vrei sa incercam cateva manevre pe TV. Pot incerca mai multe. |
Posted 04 March 2014 - 21:58

Nu m-am referit la cod. Pune si tu o poza unde sa apara cine a facut acea tema. Ca in poza ta modifica nu prea vad unde ar putea fi.
Edited by MooF2010, 04 March 2014 - 21:59. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users