![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Vreau sa deschid o afacere !
Last Updated: Jan 31 2018 16:42, Started by
benysound
, Feb 28 2014 16:52
·
0

Posted 21 March 2014 - 20:24

cum ziceam , repede e vorba de bani ! Am intrebat doar daca e ok aceasta idee si asteptam ceva pareri ! Daniel unde vezi tu ca am intrebat daca imi ajung cei 5k euro ? ce mai stiu unii situatia financiara a altora !
Quantum - Multumesc de parere ! |
Posted 22 March 2014 - 11:09

Daca zici ca este coada la cele existente deja, ar fi bine sa te pui repede pe treaba inainte sa iti fure altcineva ideea.
|
Posted 22 March 2014 - 12:04

.Nu , voi mai imprumuta bani cat voi avea nevoie . Vreau doar sa stiu ce credeti despra asta . Multumesc Si cu ce vei garanta imprumutul,cu diploma de bacalaureat?Cand te vad aia de la banca cu 3 fire de mustata,te trimit sa le cumperi branzoici.Bai nene,voi chiar n-aveti parinti care sa va scoata din hipnoza? |
Posted 22 March 2014 - 12:24

Posted 06 September 2014 - 13:18

Benysound daca vrei idei de afaceri contacteaza-ma pe mess cmghostbuster. Si daca vrei neaparat in domeniul cu pariuri sa iti faci o agentie exista ceva mult mai simplu pe internet mai ales ca ai si o suma considerabila. Poti fi exact ca o casa de pariuri fara sa mai ai sediu sau stiu eu ce. Daca esti destept poti juca lay bets ceea ce inseamna ca tu vei paria pe un eveniment ca nu se va intampla asa .
Spre exemplu iei un meci de tenis sa zicem halep - arruabarena . Halep are cota 1.15 . arruabarena 4 . Tu pui lay bets pe arruabarena la cota de 4. Unii vor paria pe Halep unii pe arruabarena tu n-ai treaba. Insa daca Arruabarena nu bate tu dublezi daca ea bate platesti castigul la cota respectiva x4. Exact ca la agentie cand cineva ar veni si ar juca 100 lei pe meciul asta. Daca pierde banii iti raman tie ..dar daca castiga trebuie sa platesti castigul la cota respectiva. Sunt o multime care chiar castiga din treaba asta insa si multi care pierd. trebuie sa ai foarte multa rabdare si sa te documentezi suficient. Asta daca o tii neaparat pe treaba cu pariurile . Daca nu mai sunt idei Edited by cmghostbuster, 06 September 2014 - 13:45. |
Posted 06 September 2014 - 14:15

la fel maine iau un exemplu Feroe - Finlanda. Feroe cota 15 , Finlanda cota 1.25 . Daca joci lay Finlanda cu 100 euro sa zicem si Finlanda nu bate castigul tau va fi dublu fara comisionul perceput de agentie. Cu alte cuvinte cineva va pierde ca a pariat pe Finlana tot 100 euro iar tu vei retine acei bani ca o agentie . Daca vei pierde va trebui sa platesti altui jucator 25 euro chiar daca ai riscat 100...pt ca 100 miza x cota 1.25 = castigul e de 25 euro
|
Posted 26 September 2014 - 18:57

O idee buna de afaceri poate fi apicultura la inceput e mai dificil pana intelegi cum mergea treaba dar cu o investitie la inceput de 2000-3000E eu zic ca din cunostintele mele ca dupa o vara buna cu un numar de 50-60 stupi scoti un profit consistent din vanzarea mierii. Spun asta pentru ca si eu ma ocup dar si eu sunt la inceput dar cunosc persoane ce din asta traiesc chiar bine
![]() |
Posted 04 March 2015 - 13:33

deci, ce s-a mai intamplat cu benny, a luat bacu? a emigrat?,vinde nuci ...is curios !
|
Posted 15 April 2015 - 12:03

As vrea sa deschid o vinarie...firma este situata central,la universitate,in centrul bucurestiului...am o locatie destul de mare,langa este un hotel...as vrea sa gasesc pe cineva interesat de un parteneriat,adica ii ofer locatia,si tot ce este nevoie pentru un anumit procent din vanzare.Caut o persoana interesata sa deschida acest tip de afacere.Astept raspunsuri pentru mai multe detalii.Multumesc
|
Posted 29 June 2015 - 18:15

Dumnezeule, vreau și eu plicuri, multe, multe, n-am mai primit de la nunta.
Trimit și pe card, e nevoie doar de nume, numărul cardului și codul CVV2. Cine dorește, să le posteze aici ![]() |
Posted 10 July 2015 - 14:23

Salut vreau sa Cumpar o autoutilitara cu frig merita? multumesc anticipat
|
|
Posted 16 July 2015 - 23:56

Cultivă nuci. Dacă ai spirit antreprenorial, renunţă la studii. Este o pierdere de timp. Facultate fac cei care aspiră la statutul de salariat. De regula da dar nu neaparat, poti face o facultate de drept sa te faci(faca familia) avocat, notar sau o facultate de managementul firmei ca sa ii dai drumul in antreprenoriat.
Oho, nucii sunt foarte buni ca investitie si nu stiam ca in nordul moldovei le merge bine Daca ai teren merita si chiar ar fi o smecherie pt ca nu dau ron in primii nu stiu cati ani Bagi banii in nuci Te duci afara muncesti un doi trei ani Si apoi te intorci si cu lovele si cu nucii crescuti De vanzare stiu ca nu e o problema iar de intretinere e undeva egala cu 0 ![]() Si chiar crezi ca nu trebuie intretinuti cat or fi ei de nuci rezistenti la boli si la intemperii ? |
Posted 31 January 2018 - 16:17

si eu sunt curios ce s-a intamplat cu benny.... a facut business sau facultate
|
Posted 31 January 2018 - 16:42

- a trecut la vinzari pe nil (amazon) , daca pariurile sint ca la 6/49 (posibil masluite , unele ) !
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users