Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Analfabetism functional la relati...

Declaratia Unica - dividende WINE

Plase ferestre, din nanofibra, an...

Batch defect de cartele metrou
 350 lei pentru o plomba e mult sa...

Incarcator Makita China

Boala pomi, sau insecte?

Ghiduri clinice Romania
 Credit - persoane cu dizabilitati...

Diferente dioptrii intre ochi

cod CAEN magazin online cu aproba...

Vocuher eMag peste pret comanda a...
 Punct alb pe gingie

Schema scaner Lexmark X215

Descarcare poze raw de pe card mi...

Frigiderele in 1960
 

Decodor cablu Kaon 1600 H.D.

- - - - -
  • Please log in to reply
818 replies to this topic

#757
zagado26

zagado26

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 22.01.2007
Am un verbatim de 64 GB si merge foarte bine.

#758
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,364
  • Înscris: 29.04.2010
Stie cineva daca dupa update-ul de soft la acest model, poate fi conectat la internet, prin cablu UTP?

Edited by dincadan78, 05 July 2016 - 21:17.


#759
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,969
  • Înscris: 01.02.2010
Te pomenesti ca vrei sa-ti mearga aplicatiile din meniu? Posted Image

#760
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,332
  • Înscris: 16.04.2014
@dincadan78 - Doar pe modelul Kaon 1410 functioneaza.

#761
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,364
  • Înscris: 29.04.2010

View Posturaganel, on 06 iulie 2016 - 13:54, said:

Te pomenesti ca vrei sa-ti mearga aplicatiile din meniu? Posted Image
Speranta moare ultima 😤😤😤😤😤🚮🚮🚮🚮

#762
nicu131

nicu131

    Bad Motherfucker

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,615
  • Înscris: 12.02.2008
Am un Humax 1. Sa il schimb cu un Kaon, sau sa-mi vad de treaba?

#763
florinp3

florinp3

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 26.09.2002
Am o problemă cu acest decodor, ultimul firmware (.16). Am conectat un HDD extern (USB 3.0, fără alimentare separată) la el pentru înregistrare. Merge, totul ok, dar dacă șterg una-două înregistrări de pe HDD decodorul mai funcționează ok cât rămâne pornit. La următoarea pornire (a doua zi la mine) decodorul se blochează dupa 2-3 secunde de funcționare: imaginea îngheață, sunetul merge în continuare (ieșirea coaxială, pe HDMI n-am verificat), dar decodorul nu mai răspunde la nicio comandă, trebuie să scot alimentarea. După reconectarea la curent ciclul se reia. Dacă deconectez HDD-ul, decodorul funcționează fără probleme. HDD-ul l-am verificat, n-are nicio problemă, iar dacă-l formatez legat la calculator decodorul îl vede apoi și pornește bine-merci cu el atașat, problema e că pierd înregistrările.

#764
CTU99

CTU99

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,410
  • Înscris: 31.01.2007
Intrebari (pentru Kaon NA1600HD):

1. In EPG pot vedea ce se va difuza in ziua curenta si in ziua urmatoare. Exista posibilitatea sa setez sa imi afiseze in EPG de la ziua curenta pana la peste 5 zile ?

2. Exista posibilitatea de a programa manual o inregistrare cu 5 zile inainte ? Adica nu din EPG, ci manual, specificand ziua, ora la care sa inceapa inregistrarea, si ora la care sa opreasca inregistrarea ? De exemplu, daca azi e 20 iulie, e posibil sa programez sa inregistreze pe 25 iulie, de la ora 13:25 pana la ora 14:35 ?

3. O inregistrare care ocupa 11 GB, imi afiseaza ca ocupa 3 GB. Trebuie sa fac vreo setare ca sa imi afiseze corect cati GB ocupa o inregistrare ? Sau e un bug, si se va rezolva intr-o versiune viitoare de firmware ?

4. Acest decodor are o interfata web care poate fi accesata de la distanta, prin internet ? Daca da, atunci se poate programa o inregistrare din interfata web ?

5. Exista posibilitatea ca, intr-o versiune viitoare de firmware, sa nu mai trebuiasca activat si dezactivat manual ora de vara, si sa se ajusteze automat cu o ora inainte si o ora inapoi ?

Edited by CTU99, 18 July 2016 - 23:22.


#765
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,019
  • Înscris: 12.01.2004
1. EPG-ul, asa cum este transmis de RCS, cuprinde programul pe urmatoarele 2 zile, deci nu.
3. De unde stii ca ocupa 11,1GB, daca zici ca iti afiseaza  ca ocupa 3GB?
4. Nu are.
5. Nu, acest model probabil nu va mai primi vreun update de firmware. Acest model cred ca poate fi considerat EOL. Nici macar cel mai nou model de decodor HD, DCD 4414 iRR, nu a primit update de firmware, iar acesta chiar ar avea nevoie de unul.

#766
CTU99

CTU99

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,410
  • Înscris: 31.01.2007

View Postmhanor, on 18 iulie 2016 - 23:33, said:

3. De unde stii ca ocupa 11,1GB, daca zici ca iti afiseaza  ca ocupa 3GB?
Fiindcă acolo unde afișează câți GB spațiu liber e pe stick-u de memorie (de 32 GB conectat la decodor), și câți GB de spațiu ocupat e pe stick, atunci când stick-ul nu are nici o înregistrare stocată pe el, la spațiu liber afișează 27 [virgulă numai știu câți] GB, iar după ce am făcut o înregistrare, afișează că e 11,1 GB spațiu ocupat, și 16 GB spațiu liber, dar acolo în lista de înregistrări de unde se pornește redarea înregistrării, în loc să afișeze 11,1 GB, afișează 3 [virgulă numai știu câți] GB.

Edited by CTU99, 20 July 2016 - 02:23.


#767
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,019
  • Înscris: 12.01.2004
Se poate calcula cam ce dimensiune ar trebui sa aiba inregistrarea, in functie de postul pe care s-a facut inregistrarea, plus durata inregistrarii.

#768
zagado26

zagado26

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 22.01.2007
Cred ca decodorul meu tocmai a crapat. Adica led-ul rosu e aprins, in cel doua nunte, stand-by scurt si lung parca, dar efectiv nu mai porneste. L-am scos din priza, l-am lasat asa cam un sfert de ora, dupa care cand l-am repus in priza led-ul a avut cele doua nuante dar a incremenit asa. Se mai poate incerca asa sau trebuie dus in service si daca-l duc trebuie sa iau ceva documente dupa mine? Multumesc.

#769
zagado26

zagado26

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 22.01.2007
L.E. - Si-a revenit singur, ca boxerul din pumni Posted Image !

#770
in10se_l1fe

in10se_l1fe

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,010
  • Înscris: 26.01.2011
La voi se reseteaza ora si data fara motiv? In ultimele zile mi se tot intampla asta, mai exact se reseteaza la 1 ianuarie, ora 00:00. Prima data s-a rezolvat cu o oprire si repornire, de data asta a ramas asa, si e cam enervant... Aveti idee ce as putea sa ii fac, in afara de resetare? Daca ii dau resetare trebuie sa aranjez iar canalele, iar asta dureaza ceva.

#771
gigijorj

gigijorj

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 17.05.2009
Acelasi lucru si la mine, I-am dat reset din fabrica, setat ora pe automat, oprit, pornit, setat pe manual + 3 h, degeaba, este enervant, n-ai EPG, nimic.

#772
in10se_l1fe

in10se_l1fe

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,010
  • Înscris: 26.01.2011
La mine s-a rezolvat din nou de la sine intre timp. N-am mai avut probleme de atunci.

#773
o_p_2005

o_p_2005

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,779
  • Înscris: 08.03.2010
Salut,
A folosit cineva (la acest decodor KAON 1600 HD)
HDD extern cu capacitate mare? (de exemplu, 500 GB)
Cu alimentare prin USB-ul KAON?
Care sa functioneze bine, evident :)

Multe multumiri!

Edited by o_p_2005, 15 September 2016 - 13:51.


#774
florinp3

florinp3

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 26.09.2002
Eu am HDD de 1 TB, din acela mic de 2,5", alimentare prin USB și funcționează. Problema cu pierderea înregistrărilor nu știu dacă e rezolvată, am revenit la setările din fabrică (deci pierdut tot, soluția propusă de RCS) și acum nu mai șterg nimic de pe el momentan, am o bănuiala că asta a declanșat blocarea. Când termin de văzut înregistrările o să încerc să șterg, să văd dacă se mai blochează.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate