Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Izolatie intre OSB si placa de be...

instalatie incalzire apartament 2...

HEV D Segment - intrebari/pareri ...

Hyperos consum excesiv baterie?
 Contractul pentru Salubrizare est...

Elicopterul care-l transporta pe ...

Sfaturi achizitionare apartament ...

Permis de conducere nou
 Packet Loss la Digi

Masurare parametri CATV prin Conn...

Youtube a inceput sa aiba lag!?

Internet Archive - adauga item la...
 Electrica Furnizare + Poșta ...

Probleme cu scurgerea de ulei pe ...

Blocuri cu apartamente de 5+ camere

Casa noua finisata, teava incalzi...
 

Decodor cablu Kaon 1600 H.D.

- - - - -
  • Please log in to reply
818 replies to this topic

#19
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 35,558
  • Înscris: 19.04.2009
USB, functional? La UPC, cand eram flacau, era doar pentru service..

Internet Apps, Pause Live TV..suna bine

#20
opop

opop

    bolnav cronic :(

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,570
  • Înscris: 06.01.2007

Quote

- discount 100% pe chirie daca este primul echipament digital (sau abonatul nu are alt SD in custodie, CAM in custodie sau alte dec HD cu 3 Lei)

daca am decodor SD, il pot schimba cu asta fara sa platesc chirie ?

#21
carceanu

carceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,440
  • Înscris: 10.07.2009
Foto....

Attached Files


Edited by carceanu, 25 February 2014 - 06:48.


#22
maistoru

maistoru

    ex

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,752
  • Înscris: 10.05.2008
fotografiile au fost postate in deschidere.  puteai sa mai pui daca faceai tu altele.

#23
khristy36

khristy36

    Sunt bestii care se plimba prea mult pe pamant

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,598
  • Înscris: 02.10.2010
Are vreo functie in plus fata de hd 2 ? .Se merita schimbat hd2 cu acesta ?

Edited by megafanro, 14 June 2015 - 16:44.


#24
prison

prison

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,629
  • Înscris: 06.10.2009
avand abonamentul popular pe cablu in zona rurala in ce conditii pot achizitiona receptorul dvb-c
trebuie schimbat abonamentul popular cu digital sau se poate lua si avand abo.popular?

#25
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,074
  • Înscris: 20.06.2009
Cu siguranţă va trebui să treci la abonamentul digital.

#26
maistoru

maistoru

    ex

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,752
  • Înscris: 10.05.2008

View Postprison, on 25 februarie 2014 - 10:52, said:

avand abonamentul popular pe cablu in zona rurala in ce conditii pot achizitiona receptorul dvb-c
trebuie schimbat abonamentul popular cu digital sau se poate lua si avand abo.popular?

View Postcrislacor, on 25 februarie 2014 - 10:56, said:

Cu siguranță va trebui să treci la abonamentul digital.

digital popular 25lei sau special 26lei


#27
innesat

innesat

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 8,045
  • Înscris: 26.09.2010
bun, eu daca am achizitionat decodorul sd, pentru asta voi plati 5ron pe luna, right?

#28
maistoru

maistoru

    ex

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,752
  • Înscris: 10.05.2008
exact

#29
zeus1

zeus1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,572
  • Înscris: 03.05.2008

View Postkhristy36, on 25 februarie 2014 - 10:48, said:

Are vre-o functie in plus fata de hd 2 ? .Se merita schimbat hd2 cu acesta ?
Da. Posibilitatea de a inregistra programul tv, Posted Image
Este un decodor mic si foarte usor. Cartela se introduce in spate. Este identic cu cel din pozele de mai sus.

Edited by zeus1, 28 February 2014 - 18:30.


#30
Herman01

Herman01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 900
  • Înscris: 12.11.2011
Din ce data se va putea face comanda prin Digicare?

#31
carceanu

carceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,440
  • Înscris: 10.07.2009

View PostHerman01, on 01 martie 2014 - 09:50, said:

Din ce data se va putea face comanda prin Digicare?
Oricand ai tu chef....Cand va ajunge in casierie, si apoi la tine este marea "problema"....Posted Image

#32
Herman01

Herman01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 900
  • Înscris: 12.11.2011

View Postcarceanu, on 01 martie 2014 - 12:36, said:

Oricand ai tu chef....Cand va ajunge in casierie, si apoi la tine este marea "problema"....Posted Image

Prin Digicare nu se poate momentan. Fii mai explicit. Mersi!

#33
carceanu

carceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,440
  • Înscris: 10.07.2009

Herman01, on 01 martie 2014 - 20:17, said:

Prin Digicare nu se poate momentan. Fii mai explicit. Mersi!
Comanda Humax HD, si cand te anunta ca este disponibil in casierie verifici ce tip de decodoare au adus, in mod normal acesta este Kaon, daca nu ai ghinion si au fost predate Humaxuri " rearanjate " de tehnicienii rcs.
Nu ne poate spune cineva ( poate Catalinman ) se poate aranja grila, sau este acelasi soft ca la Humax?

#34
nikuniku

nikuniku

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,256
  • Înscris: 04.06.2009

View Postcarceanu, on 02 martie 2014 - 08:38, said:


Comanda Humax HD, si cand te anunta ca este disponibil in casierie verifici ce tip de decodoare au adus, in mod normal acesta este Kaon, daca nu ai ghinion si au fost predate Humaxuri " rearanjate " de tehnicienii rcs.
Nu ne poate spune cineva ( poate Catalinman ) se poate aranja grila, sau este acelasi soft ca la Humax?
Ai dreptate,logic ar trebui sa fie kaon,doar sa aiba ghinionul ca nu cumva sa aiba si humax de la vreun client care a primit ci+ si a predat decodorul . Problema e ca si daca primeste omul Kaon de unde stie ca nu e deja "aranjat" de marii softisti de la rcs?, si daca nu e, cat crezi ca mai dureaza pana sa o faca?. Pana la urma tot mai buna e solutia pe care am discutato pe alt topic ,si anume cea cu cartele ci+ si un alt decodor unde nu mai au sanse downgrade-isti de la rcs. Astia numa strica, nu fac nimic bun. Deci fiti fara griji, nici decodoarele Kaon nu vor scapa de un resoft marca rcs.

Edited by nikuniku, 02 March 2014 - 11:17.


#35
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015
Are cumva Composite Video? Că așa îmi pare din Poze. :)

#36
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,059
  • Înscris: 31.05.2010
Asa reiese din pozele mesterului...

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate