![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Sony Xperia Z2
Last Updated: Apr 23 2019 08:08, Started by
HLG
, Feb 24 2014 12:54
·
0

Posted 07 March 2014 - 09:29

Vreau sa fac o rectificare mesajului de mai sus si anume, in loc de
Quote Diferente se simte in casti, unde, plecand de la Z1, normal ca sunt nemultumit. Diferenta se simte in casti, unde, plecand de la One, normal ca sunt nemultumit. |
Posted 07 March 2014 - 18:32

Posted 07 March 2014 - 18:34

Deocamdata One dispune de cel mai bun sunet din lume pentru un smartphone. Dar Sony poate lucra și aici. Calitatea sunetului este buna și la ei, numai volumul, nu. Deci, ceva 40% în plus la volum și se rezolva și asta. Daca nu cumva cei 40% se obțin cam greu. |
Posted 07 March 2014 - 18:42

Cred ca Sony limiteaza uneori sunetul telefoanelor lor, fiindca din cate am observat la Xperia Z dupa ce am trecut pe un ROM Custom parca avea si difuzorul voce, nu vorbea in soapta.
|
Posted 07 March 2014 - 18:45

Absolut! Dar Sony poate lucra și aici. Calitatea sunetului este buna și la ei, numai volumul, nu. Deci, ceva 40% în plus la volum și se rezolva și asta. Daca nu cumva cei 40% se obțin cam greu. |
Posted 07 March 2014 - 18:49

Poți trece peste limitare debifand o căsuță. One are, in opinia mea, sunet de calitate. Mie îmi place sa sune în primul rând bine, apoi tare. Apoi, poti oricand ezactiva Beats si alege un set de setari care ti se potrivesc. Ideea e ca daca vrei sa-ti sara basca, poti face si asta. Sony se aude bine, dar....nu sare basca
![]() |
Posted 07 March 2014 - 18:58

Poți trece peste limitare debifand o căsuță. One are, in opinia mea, sunet de calitate. Mie îmi place sa sune în primul rând bine, apoi tare. Apoi, poti oricand ezactiva Beats si alege un set de setari care ti se potrivesc. Ideea e ca daca vrei sa-ti sara basca, poti face si asta. Sony se aude bine, dar....nu sare basca ![]() http://www.phonearen...hind-it_id53626 |
Posted 07 March 2014 - 18:59

Dar ce ne facem de controale?! Si ca idee, pune castile acelea pe One si o sa intelegi despre ce vorbesc.
|
Posted 07 March 2014 - 21:40

Dar ce ne facem de controale?! Si ca idee, pune castile acelea pe One si o sa intelegi despre ce vorbesc. |
Posted 07 March 2014 - 22:10

Voi comparati sunetul redat de difuzoarele telefonului?
Numai cu casti performante poti sa-ti dai seama ce inseamna un sunet de calitate, iar daca telefonul nu are un DAC pe 24 bit/192kHz nu mai are rost comparatia. Ps HTC ONE audio DAC 16-bit/48kHz Edited by kiario, 07 March 2014 - 22:24. |
|
Posted 08 March 2014 - 00:23

Poate stim si noi ce vorbim. Care-i treaba cu DAC-ul pe jack? In fine, One se aude Extraordinar de bine si Z1
se aude...bine. |
Posted 08 March 2014 - 06:46

Eu m-am referit la procesorul DAC al telefonului. Orice aparat audio care reda format digital si are iesire analogica are un procesor DAC, adica si telefoanele noastre au.
Ca sa asculti la calitate maxima o piesa in format necomprimat sau flac iti trebuie ca "scula" sa aiba un DAC pe 24 bit/192kHz, Ps. Nu este valabil pentru cine asculta manele sau mp3-uri, sa nu mai zic de aia care asculta muzica la "boxele" telefonului. |
Posted 08 March 2014 - 10:23

Se pare ca niste diferente tot sunt. http://pocketnow.com...medium=facebook
|
Posted 10 March 2014 - 16:21

Eu m-am referit la procesorul DAC al telefonului. Orice aparat audio care reda format digital si are iesire analogica are un procesor DAC, adica si telefoanele noastre au. Ca sa asculti la calitate maxima o piesa in format necomprimat sau flac iti trebuie ca "scula" sa aiba un DAC pe 24 bit/192kHz, Ps. Nu este valabil pentru cine asculta manele sau mp3-uri, sa nu mai zic de aia care asculta muzica la "boxele" telefonului. http://www.xperiablo...st-the-htc-one/ |
Posted 11 March 2014 - 01:00

design misto , tot timpul mi au placut sony...
insa niciodata nu o sa cumpar unul. dispretuiesc marginile alea groase si dispretuiesc faptul ca partile de sus si de jos sunt plastic in loc de ecran. e un telefon foarte mare comparativ cu ecranul ala. marginile laterale nu ar trebuii sa depaseasca 2mm iar cele de sus maxim 5 mm. pe langa asta , cred ca cea mai proasta decizie a mea cand vine vorba de un telefon e sa iau unul cu butoane pe ecran. nu cred ca exista ceva mai ilogic si irational decat taste pe ecran. STRICT din aceste 2 motive nu am cumparat niciodata sony. desi imi place softul , imi place camera , imi place ca au buton de camera , imi place designul sobru si super rafinat... insa exact dupa ce au facut tortul perfect au scris pe el "rahat" in loc de "happy birthday" |
Posted 12 March 2014 - 09:49

A aparut si la noi:
http://www.it-shirt....lack-86045.html Nu stiu cat de seriosi sunt cei de la it-shirt. |
|
Posted 12 March 2014 - 09:58

La ce descriere au la telefon, sunt foarte buni
![]() Quote Fa cunostinta cu Xperia Z2. Un telefon Android care iti permite sa faci fotografii si sa realizezi video-uri ca niciodata inainte, pentru acele momente in care vrei sa rememorezi experientele trecute. Quote Xperia Z2 vine in culori extraordinare si are un ecran uluitor. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users