Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sunet ambreiaj - Opel meriva z17dth

C-BooL - Magic Symphony ft. Giang...

Pret instalator

Fire lipite cu banda sub scaunul ...
 RCA mai ieftin online - unde?

Configurare PC AMD Ryzen 9 7950x3d

Sony Oled

[python] dependențe clase
 Curatare piese de calcar

Mediabox Vodafone TV fara cablu c...

Intrebari laptop Panasonic (Secon...

Tractor Case 4210 fum in radiator
 Recomandare ciclocomputer cu GPS

Pensiune linistita la 2-2.5h de B...

recomandare acumulator auto >...

RCCB +RCBO
 

Prestashop in limba romana

- - - - -
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
d1a2n3

d1a2n3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 266
  • Înscris: 07.07.2010
Buna ziua!
Care sunt modificarile Prestashop 1.5.6.2 pentru limba romana? In momentul de fata am doar limba engleza la optiuni.
Cu stima,
DF

#2
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,817
  • Înscris: 10.12.2006
Observi ceva lipsa? Daca nu atunci poti sari peste ele. Versiunea 1.5.6.2 a iesit probabil sa repare niste bug-uri, nu cred ca are functionalitati in plus.

#3
d1a2n3

d1a2n3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 266
  • Înscris: 07.07.2010

 SfPetru, on 23 februarie 2014 - 13:23, said:

Observi ceva lipsa? Daca nu atunci poti sari peste ele. Versiunea 1.5.6.2 a iesit probabil sa repare niste bug-uri, nu cred ca are functionalitati in plus.

Am instalat pentru prima oara Prestashop, iar versiunea asta se instaleaza pe serverul de unde am cumparat domeniul. Nu gasesc limba romana, doar un fisier xml care se refera la ro!

#4
Rasq

Rasq

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 23.06.2013
Trebuie sa adaugi limba romana si apoi sa o setezi ca prima limba.
Localizare -> Limbi si introduci lima romana
Apoi Localizare -> Localizare si setezi in ambele locuri limba romana
Save si trebuie sa se schimbe

#5
d1a2n3

d1a2n3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 266
  • Înscris: 07.07.2010

 Rasq, on 23 februarie 2014 - 20:10, said:

Trebuie sa adaugi limba romana si apoi sa o setezi ca prima limba.
Localizare -> Limbi si introduci lima romana
Apoi Localizare -> Localizare si setezi in ambele locuri limba romana
Save si trebuie sa se schimbe

Asa am facut. Imi apar doar selectorul cu limba romana/engleza si pretul in lei/dolar dar restul este scris in engleza!

Edited by d1a2n3, 23 February 2014 - 21:00.


#6
Rasq

Rasq

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 23.06.2013
Intra acum in Parametrii avansati -> Performanta si alege Golire cache Smarty & Autoincarcare cache
Apoi da-i Save
Ar trebui sa intre limba romana ca prestabilita

#7
d1a2n3

d1a2n3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 266
  • Înscris: 07.07.2010

 Rasq, on 23 februarie 2014 - 21:10, said:

Intra acum in Parametrii avansati -> Performanta si alege Golire cache Smarty & Autoincarcare cache
Apoi da-i Save
Ar trebui sa intre limba romana ca prestabilita

Asa am facut! Nu vrea... Trec pe OpenCart :)

#8
Rasq

Rasq

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 23.06.2013
Din 2011 folosesc Prestashop si nu am avut vreo problema in schimbarea in limba romana.
Spor cu OpenCart.

#9
d1a2n3

d1a2n3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 266
  • Înscris: 07.07.2010

 Rasq, on 23 februarie 2014 - 21:54, said:

Din 2011 folosesc Prestashop si nu am avut vreo problema in schimbarea in limba romana.
Spor cu OpenCart.

Am rezolvat cu traducerea!

Alta problema aparuta este:
Parametrii optionali: Te rugăm să corectezi următoarele erori
    magicquotes
Nu gasesc php ini sa fac setarile! Este ascuns sau unde as putea sa-l localizez (nu este vizibil in directorul Prestashop) ?

Cum pot seta limba romana fara diacritice?

#10
Rasq

Rasq

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 23.06.2013
Pentru magicquotes trebui sa vorbesti cu providerul pentru ca tine de server.
Pentru diacritice ar treui sa fie activat modul UTF-8

#11
d1a2n3

d1a2n3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 266
  • Înscris: 07.07.2010
Am facut o comanda pentru testare dar la ultimul pas a aparut "No payment modules have been installed."
Am instalat modulele Bank Wire si Cash on Delivery... ar trebui sa ma lase sa finalizez comanda!!!
Unde gresesc?
Cu stima,
DF

#12
Rasq

Rasq

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 23.06.2013
trebuie inainte de a-ti aparea modalitatea de plata sa fii de acord cu termenii de utilizare, este o bifa care trebuie .... bifata

#13
d1a2n3

d1a2n3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 266
  • Înscris: 07.07.2010

 Rasq, on 25 februarie 2014 - 20:40, said:

trebuie inainte de a-ti aparea modalitatea de plata sa fii de acord cu termenii de utilizare, este o bifa care trebuie .... bifata

Am bifat optiunea cu termenii de utilizare!
Ce metoda de plata ar trebui sa aleg ca sa functioneze? Vreau doar ca un client sa primeasca un email in care sa se specifice produsele pe care le-a comandat...

Edited by d1a2n3, 25 February 2014 - 21:02.


#14
Rasq

Rasq

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 23.06.2013
Intra in Parametrii avansati -> Performanta si alege Golire cache Smarty & Autoincarcare cache
Apoi da-i Save
Apoi Logout si Login din nou in contul de client si incearca o alta comanda

#15
d1a2n3

d1a2n3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 266
  • Înscris: 07.07.2010

 Rasq, on 25 februarie 2014 - 21:03, said:

Intra in Parametrii avansati -> Performanta si alege Golire cache Smarty & Autoincarcare cache
Apoi da-i Save
Apoi Logout si Login din nou in contul de client si incearca o alta comanda

Nu vrea, se comporta identic...

#16
Rasq

Rasq

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 23.06.2013
Imi poti trimite link catre site?

#17
d1a2n3

d1a2n3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 266
  • Înscris: 07.07.2010

 Rasq, on 25 februarie 2014 - 21:14, said:

Imi poti trimite link catre site?

Vezi PM

#18
Rasq

Rasq

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 23.06.2013
nu functioneaza link-ul

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate