Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfat pentru aprinderea automata a...

Masina de copt paine - pareri

Cum reactivez Google Maps?

Conectare tableta X220la Tv
 Femeile tinere nu mai vor sa munc...

La mulți ani @un_dac!

La multi ani de Sfantul Gheorghe&...

Job - Facultate sau certificare
 Deadpool & Wolverine (2023)

sistem hibrid eoliana + panouri +...

Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.
 Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...

Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...
 

RDS-RCS ip static ?

- - - - -
  • Please log in to reply
144 replies to this topic

#109
adolfhauer

adolfhauer

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 13.11.2013

View Postinternetmax, on 24 aprilie 2015 - 19:55, said:

P.S: Și când te gândești că nu dau drumul la funcții pe ONT motivând că nu se pricep clienții și afectează securitatea... Posted Image
Eu nu cred ca ei cunosc in totalitate functiile ONT-ului. Sau cel putin cei care m-au vizitat pe mine...
Erau doi baieti laudarosi care mi-au impuiat capul cu minunile lor de "vitejie" de pe vremea cand lucrau la o firma de montaj sisteme de securitate,dar pana la urma mi-au "demonstrat" ca nu pot rezolva singuri problema.Dupa o conversatie destul de lunga la telefon cu un fel de sef al lor, au oftat prelung, s-au dus la masina si au adus alt ZTE. Asta vad ca functioneaza si acum, asa ca sunt multumit si nu vreau sa-i mai critic sa nu li se "deoache" mediaconverterul, nu?Posted Image

#110
internetmax

internetmax

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,138
  • Înscris: 10.02.2015
Nu se „deoache”. Posted Image  Să-l exploatezi sănătos și mulțumit.

#111
adolfhauer

adolfhauer

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 13.11.2013

View Postinternetmax, on 24 aprilie 2015 - 21:17, said:

Nu se „deoache”. Posted Image  Să-l exploatezi sănătos și mulțumit.

Multumesc mult de urare si, culmea, inca mai merge!

#112
flp014

flp014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,830
  • Înscris: 22.01.2010
Buna ziua,
Am citit toate paginile topicului si constat ca exista rezolvare pentru problema mea !! :)
Pe scurt, cine ma ajuta si pe mine cu un sfat cum pot seta sistemul de supraveghere video sa poata fi vazut fara IP static?
Trebuie sa creez in digicare un  .go.ro ?
Si apoi ce setari trebuie sa dau DVR-ului si /sau routerului WIFI?

Multumesc anticipat si scuze de intrebarile de "noob".

Zi faina!

#113
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013

View Postflp014, on 02 septembrie 2015 - 09:08, said:

Buna ziua,
Am citit toate paginile topicului si constat ca exista rezolvare pentru problema mea !! Posted Image
Pe scurt, cine ma ajuta si pe mine cu un sfat cum pot seta sistemul de supraveghere video sa poata fi vazut fara IP static?
Trebuie sa creez in digicare un  .go.ro ?
Si apoi ce setari trebuie sa dau DVR-ului si /sau routerului WIFI?

Multumesc anticipat si scuze de intrebarile de "noob".

Zi faina!

din digi care ai serviciul de DNS setezi un dns nume.go.ro: portul de al dvr
dupa care astepti putin si dai retsrat la router+ont
la dvr trebe pusa adresa ip port si nr retea.

#114
flp014

flp014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,830
  • Înscris: 22.01.2010

View PostVladutzU2013, on 02 septembrie 2015 - 09:22, said:


din digi care ai serviciul de DNS setezi un dns nume.go.ro: portul de al dvr
dupa care astepti putin si dai retsrat la router+ont
la dvr trebe pusa adresa ip port si nr retea.
multumesc.
cum (in ce setari) gasesc portul dvr-ului , ip port si nr retea?

#115
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Te ajut eu cu acest mic tutorial.

1. DVR-ul este conectat la internet printr-un router Digi
În birouri sau locaţii în care accesul la internet se face prin Ethernet sau cablu TV, configurarea redirecţionării se face pe routerul ce deţine adresa IP publică şi la care este conectat echipamentul DVR.
2.Se configureaza routerul in functie de model se face port fowarding si dmz.
3.După configurarea routerului se trece la configurarea DVR-ului
Parametri ce trebuie schimbaţi sunt:
Adresa IP,
Subnet Mask,
Default Gateway (un parametru foarte important - acesta trebuie să fie adresa IP locală a routerului la care este conectat DVR-ul),
Portul client (8000) şi portul HTTP (80). (se poate pune in loc de portul 80 si altceva gen 85/86/87 si bineinteles in loc de 8000 8500 8600 8700) etc.
In acest moment se foloseste pc-ul pentru a obtine informatii despre reteaua locala. Ulterior, aceste date vor fi folosite pentru a seta DVR-ul. Asadar, daca folositi Windows, intrati in Start si tastati cmd in campul de cautare sau pur si simplu cautati in grila de programe command prompt.
Dupa ce s-a deschis fereastra, tastati ipconfig si apasati enter. Vor fi afisate informatii asemanatoare cu cele din imaginea 1. Notati in acest moment ip-urile din subnet mask (255.255.255.0) si default gateway (192.168.1.1) deoarece va trebui sa le setati si in meniul din DVR (main menu->setting->network).
[ http://supraveghere-camere.net/blog/wp-content/uploads/2013/10/Retea_1.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Aveti grija ca primele trei campuri ale ip-ului din DVR sa fie identice cu cele default gateway (in cazul de fata 192.168.1.250 <- 250 este un numar preferential. Se poate pune 222 daca va place mai mult). Nu uitati sa setati subnet mask in digital video recorder (care trebuie sa fie 255.255.255.0). Acum salvati modificarile si faceti testul din imaginea 2 (ping 192.168.1.250). Daca va apar aceleasi date, pana in acest moment totul este corect iar DVR-ul are ip-ul local 192.168.1.250
[ http://supraveghere-camere.net/blog/wp-content/uploads/2013/10/Retea_2.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Ulterior trebuie sa faceti cateva modificari in Internet Explorer inainte de va conecta la DVR. Recomandam Internet Explorer deoarece unele browser-e nu functioneaza corect cu DVR-ul. Deschideti asadar Internet Explorer, mergeti la tools->internet options->security tab->custom level. Aici cautati optiunea Active X si puneti totul pe enable (sau prompt) apoi dati save. Deschideti din nou IE si tastati ip-ul alocat dvr-ului 192.168.1.250. O sa va apara o fereastra asemanatoare cu imaginea 3.[ http://supraveghere-camere.net/blog/wp-content/uploads/2013/10/Retea_3.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Daca ati ajuns pana la acest punct, pe plan local am terminat cu setarile. Tot ce trebuie sa facem in continuare pentru accesul din alta locatie este sa lasam porturile TCP/UDP libere. Vom lucra mai departe doar cu routerul din locatia respectiva. Porturile care se lasa libere se gasesc in ramura network a dvr-ului achizitionat. Se cauta apoi in meniul router-ului, sectiunea port forwarding (sau virtual server) si se creeaza regulile aferente.

Dupa ce ai facut setarile descrise mai sus poti activa DNS de la RCS&RDS in formatul ales ex camerelive.go.ro:85 (:85) reprezinta portul ales de tine.

Edited by VladutzU2013, 02 September 2015 - 11:03.


#116
flp014

flp014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,830
  • Înscris: 22.01.2010
Mersi mult. Am de lucru azi...:))
Revin cu rezultatul mai tarziu un pic!

#117
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Vezi ca daca cauti pe google gasesti tutoriale si video pe yotube sau din alte surse.
Eu din acel mic tutorial mi-am configurat dvr-ul meu cu succes.
Important este sa treci toate setarile corect.
Daca ne spui si ce model de router ai te ajut si acolo cu tutorial sa aplici setarile de port fow... si dmz.

#118
flp014

flp014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,830
  • Înscris: 22.01.2010
Routerul wifi este TP
link a
Rcher C8

#119
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Se acceseaza pagina de administrare rapida a routerului TP-LINK tplinklogin.net (ATENTIE IMAGINILE SUNT din interfata TP-LINK dar modelul TP-LINK TL-WR70N procedura e la fel si la tine doar ca poate diferi doar culoarea meniului TP LINk dar optiunile sunt aceleasi dpar culoarea poate fi din verde in albastru in functie de firmware)
Primul pas este logarea în interfaţa de administrare a routerului (IP-ul standard este: http://192.168.1.1, user name: admin, parolă: admin), al doilea pas este accesarea meniului Forwarding/Virtual Servers şi selectarea Add new.
[ http://static.dipol.com.pl/images/images/info/00010111101135.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Meniul Forwarding/Virtual Servers
Introducem numărul portului ce trebuie redirecţionat (în cazul nostru, 80), adresa IP (192.168.1.100), protocol (ALL) şi se activează setările (Enabled). La final, apăsăm Save:[ http://static.dipol.com.pl/images/images/info/00010111101134.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Meniul "Add or Modify a Virtual Server Entry" (port 80)
Repetăm procedura pentru portul 8000:
[ http://static.dipol.com.pl/images/images/info/00010111101133.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Meniul "Add or Modify a Virtual Server Entry" (port 8000)
După adăugarea celor două porturi, meniul Forwarding/Virtual Servers va arăta astfel:
[ http://static.dipol.com.pl/images/images/info/00010111101132.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Pentru a redirecţiona toate porturile către un echipament se poate folosi funcţia DMZ, mai trebuie adăugată doar adresa IP a echipamentului (în acest caz: 192.168.1.100) şi se apasă butonul Enabled:
[ http://static.dipol.com.pl/images/images/info/00010111101131.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
După configurarea routerului se trece la configurarea DVR-ului ai mai sus detaliile.

#120
flp014

flp014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,830
  • Înscris: 22.01.2010
am incercat dar ceva nu imi iese...
La DVR , cand intru in Network Settings imi apar urmatoarele oprtiuni:
Tip: -- DHCP/PPOE/Static.
daca las pe DHCP  imi apar urmatoarele:
Port media--08000 si Port WEB -- 00080
mai jos apare DNS: 192.168.001.001
mai jos: setari DNS -- UPNP : inchis.

ca sa pot seta cele 3 rubrici la IP trebuie sa setez la TIP: Static.
Abia apoi pot seta cele 3 date la IP cum le iau din cmd .

unde gresesc?

Edited by flp014, 02 September 2015 - 13:16.


#121
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Pai alegi IP static normal.
Sau daca nu poti alege Automatic DHP daca ai.

#122
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,373
  • Înscris: 08.12.2008
vezi ca portul 80 e folosit de interfata de administrare a routerului tplink si nu poate fi folosit in paralel. si de catre dvr. unul din ele trebuie modificat..

#123
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Sa puna la DVR alt port ex 85/82/83 etc.

#124
flp014

flp014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,830
  • Înscris: 22.01.2010
Nu am reusit sa il configurez, deocamdata ma las pagubas...
Va multumesc mult pentru timpul acordat si pentru sfaturile utile, am sa incerc din nou cand imi fac ceva timp.

#125
gogu21

gogu21

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 08.08.2007

View Postmaistoru, on 22 februarie 2014 - 19:46, said:

daca nu ma insel minim 30 iepuroi

Salut,
Cat este un ieporoi in roni?
Am cautat si nu am gasit https://www.google.r... iepuroi to ron

Multumesc

#126
maistoru

maistoru

    ex

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,752
  • Înscris: 10.05.2008
este moneda din belgravistan. trebuie sa cauti local.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate