![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Caut web developer
Last Updated: May 07 2015 21:44, Started by
xMsT
, Feb 20 2014 15:34
·
0

Posted 20 February 2014 - 15:34

Buna ziua !
Caut web developer care sa prezinte cunostinte medii ( avansate ar fi ideal) in : - HMTL/5 , CSS - PHP - Baze de date - Javascript/jQuery De ce? ------------------- Raspunsul poate fi mai lung, dar am sa va explic pe scurt. Ideea mi-a venit de pe forumurile de design unde se tin batalii intre designeri..deci va fi un script/platforma/cms ..nici nu stiu cum sa-i zic..in care vizitatorii se vor inregistra, isi vor incarca lucrarea pe site intr-o categorie anume (ex. Web layout,Logo etc) si i se va atribui random un adversar , in pagina de inceput aflandu-se un slider cu rivalii. Sistemul functioneaza in felul urmator : Vizitatorii nu vor putea vota , deci utilizatorii acorda 1 like (THUMB UP) lucrarii favorite dintre cei 2 , iar castigatorul va primi un numar specific de puncte cand va ajunge la 5 sau 10 Cu punctele, utilizatorii vor putea face multe lucruri, practic totul se invarte in jurul acestor puncte..pot chiar cumpara facilitati precum VIP si multe altele. --------------------- Mai sunt cateva detalii de spus dar n-am sa ma lungesc aici sa scriu romane. La partea de design ma ocup eu de la 0. ---------------------- Toate acestea fiind spuse, vreau sa contina : - un sistem de puncte - sistemul de plasare random - login/register - un sistem de insigne ( badge , oferite automat la atingerea unor valori de puncte,referali,win-uri s.a.m.d) - un sistem de plata a unor pachete VIP si nu numaI Pentru panoul administratorului m-am gandit la : - Posibilitatea adaugarii anunturilor + unui utilizator nou - Posibilitatea de a adauga puncte unui utilizator sau mai multora simultan - Functia de a bana un utilizator sau mai multi simultan - Functia de cautare a unui utilizator si afisarea informatiilor respectivului (nume,email,puncte,data inregistrarii etc + posibilitatea editarii lor) - Posibilitatea de a schimba rangul cuiva - Posibilitatea de editare a valorii de like-uri care trebuie acumulate. Dupa cum am mai zis, am explicat oarecum pe scurt acum sa va faceti o idee despre ce va fi, cine este interesat, sa ma contacteze prin PM sau cu mesaj aici sa vorbim si sa discutam pretul si restul detaliilor. Daca detineti si un portofoliu a ceea ce ati realizat pana acum , ar insemna un avantaj. Rog seriozitate si respect, de asemenea caut persoane de incredere si cu experienta. Vreau sa iasa ceva foarte frumos. Edited by xMsT, 20 February 2014 - 15:39. |
Posted 20 February 2014 - 16:10

Mi se pare o idee prea exagerata totusi, cine ar vrea sa vina la tine pentru niste puncte pe care nu le explici prea bine cel putin aici cand ar putea sa il arunce pe freelancer pentru bani in mana si sunt si acolo evaluati
Nu stiu dece cauti persoane cu cunostinte medii sau avansate, la ce vrei tu sa faci e de ajuns un incepator. Imi place initiativa insa nu vad profitul |
Posted 20 February 2014 - 16:23

Nici nu am timp acum sa explic totul aici, de asta am zis ca mai am de explicat dar in privat mai multe pentru cine vrea sa ma ajute.
Am explicat pe scurt (chiar daca pare mult) si nu este chiar exagerat avand in vedere ca nu gasesti un astfel de site pe internet, sau daca gasesti, sunt cateva. Nu cred ca un incepator face treaba buna avand in vedere cate am spus acolo...totusi, am specificat ca vreau sa realizeze ceva frumos si bine pus la punct, nu cu multe greseli sau bug-uri. Sa zicem ca nu fac lucrul asta pentru profit, nu la inceput cel putin ; vreau sa il fac cunoscut si va veni si profitul cu timpul. Edited by xMsT, 20 February 2014 - 16:35. |
Posted 07 May 2015 - 21:44

mai este valabila oferta?
as putea fi interesat de ea daca primesc mai multe detalii |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users