Afisare subiecte fara raspuns
Last Updated: Feb 17 2014 13:35, Started by
iiluzii
, Feb 15 2014 19:21
·
0

Posted 15 February 2014 - 19:21

Deci am asa 2 tabele mysql intrebari si intrebari-comentarii
in intrebari se afla informatiile id auto incremenare nume - de cine e postat categorie - se intelege de la sine intrebare - se intelege de la sine adresa - adresa intrebarii data - data postariiiar in intrebari-comentarii id- auto incrementare dela - comentariu de la xxxxxx pentru - id-ul intrebarii comentariu - data -Ceea ce nu reusesc sa fac este: Sa aflu care din intrebari nu au raspuns si sa le afisez + paginare ! Ceva indicatii ca sa revin si cu un cod |
Posted 15 February 2014 - 19:29

SELECT * FROM intrebari WHERE id NOT IN (SELECT pentru FROM intrebari-comentarii)
|
Posted 15 February 2014 - 19:51

Ms, dar ar mai fi o problema cu paginarea
![]() Eu din toate cererile am doua intrebari iar paginarea e sa afiseze 10 pe pagina, iar jos la paginare apar 1 2 si ultima Am doua rezultate la cererea facuta. daca am peste 2 rezultate nu imi mai apare la paginare 1 2 ultima ... apare normal cum trebuie <?php $intrebari = "SET NAMES 'utf8'"; mysql_query($intrebari, $connect); $intrebari = "SELECT * FROM `intrebari` WHERE `id` NOT IN (SELECT `pentru` FROM `intrebari-comentarii`)"; $result = mysql_query($intrebari, $connect) or trigger_error(E_USER_ERROR); $r = mysql_fetch_row($result); $numrows = $r[0]; $rowsperpage = 10; $totalpages = ceil($numrows / $rowsperpage); if (isset($_GET['pagina']) && is_numeric($_GET['pagina'])) { $pagina = (int) $_GET['pagina']; } else { $pagina = 1; } if ($pagina > $totalpages) { $pagina = $totalpages; } if ($pagina < 1) { $pagina = 1; } $offset = ($pagina - 1) * $rowsperpage; $intrebari = "SELECT * FROM `intrebari` WHERE `id` NOT IN (SELECT `pentru` FROM `intrebari-comentarii`) ORDER BY `id` DESC LIMIT $offset, $rowsperpage"; $result = mysql_query($intrebari, $connect) or trigger_error(E_USER_ERROR); while ($list = mysql_fetch_assoc($result)) { ?> Aici cum arata continutul .... html <?php } $range = 6; if ( $pagina > 1) { echo ' <span class="prima"><a href="/intrebari.php"><b>Prima</b></a></span> '; $prevpage = $pagina - 1; } for ($x = ($pagina - $range); $x < (($pagina + $range) + 1); $x++) { if (($x > 0) && ($x <= $totalpages)) { if ($x == $pagina) { echo '<span class="curent"> <b>'.$x.'</b> </span>'; } else { echo ' <span class="prima"><a href="/intrebari-'.$x.'.php"><b>'.$x.'</b></a></span> '; } } } if ($pagina != $totalpages) { $nextpage = $pagina + 1; if($numrows > 0) { echo ' <span class="ultima"><a href="/intrebari-'.$totalpages.'.php"><b>Ultima</b></a></span> '; } } ; ?> Edited by iiluzii, 15 February 2014 - 20:09. |
Posted 15 February 2014 - 20:22

Ms, dar ar mai fi o problema cu paginarea
![]() Eu din toate cererile am doua intrebari iar paginarea e sa afiseze 10 pe pagina, iar jos la paginare apar 1 2 si ultima Am doua rezultate la cererea facuta. daca am una si doua rezultate imi mai apare la paginare 1 2 ultima ... daca am peste 2 apare normal cum trebuie paginarea, daca am peste 10 iar nu afiseaza corect numelere de la paginare |
Posted 17 February 2014 - 13:35

Ms la toti pentru ajutor, am descoperit problema. era din prima cerere
In loc de $intrebari = "SELECT * FROM `intrebari` WHERE `id` NOT IN (SELECT `pentru` FROM `intrebari-comentarii`)"; trebuia $intrebari = "SELECT COUNT(*) FROM `intrebari` WHERE `id` NOT IN (SELECT `pentru` FROM `intrebari-comentarii`)"; |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users