Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Unde gasesc ingredientul ?
Last Updated: Mar 25 2017 03:52, Started by
opop
, Feb 12 2014 21:54
·
0
#19
Posted 13 February 2014 - 11:59
Cum ti-au spus si colegii, se gasesc mai prin toate supermarketurile mari, magazine naturiste sau in magazine online (gasesti absolut orice..bio, nebio).
Turmeric eu folosesc constant pentru ca e sanatos dar sa sti ca nu influenteaza gustul mancarii, eu nici nu-l simt |
#20
Posted 13 February 2014 - 12:57
balauru69, on 13 februarie 2014 - 10:21, said: Nu-i acelasi lucru, vezi te rog cele 2 link-uri. http://www.carrefour...pere_100g_abido http://www.carrefour..._pui_100g_abido Eu am folosit mereu 7 pipere in combinatie cu altele pe principiul daca vreau sa fac muraturi nu iau mix pentru muraturi. opop, on 13 februarie 2014 - 11:38, said:
Bai tu esti ORB ? CHIOR ? Ai probleme de concentrare ? [ http://veggies.co.uk/wp-content/uploads/2013/06/kania_lidl_onions.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] asta e de la lidl ASTA E IN POZA CU INGREDIENTELE nu mai scrieti doar ca sa va aflati in treaba, ca debitati prostii Confirm, am luat si eu si arata exact la fel. |
#21
Posted 13 February 2014 - 23:17
O sa caut la Lidl, pare foarte ok, doar ca nu stiu cand si cu ce se mananca saptamanile americane. Dar sigur ma voi duce sa intreb.
Danke schanKe |
#22
Posted 13 February 2014 - 23:32
opop, on 12 februarie 2014 - 21:54, said:
Propun un topic pentru cei care cauta specialitati sau nu, si pe care nu le gasesc (sau nu le sar in ochi) Unde as putea gasi la hypermarketurile comune (nu suntem toti din bucuresti!!) praf de ceapa si tumernic ? dupa ce marca sa ma uit ? p.s cantitati de consum personale, nu galeti Turmeric gasesti la piata Big din Berceni (BU) - este un chiosc de mici tineri intreprinzatori pe platoul din piata care vand zeci tipuri de condimente vrac la preturi mai mici decat cele ambalate in plicuri. Turmericul costa 5 lei/100gr. Chiar astazi am facut un pilaf si cu un varf de cutit de turmenic am obtinut un gust deosebit + culoarea galbuie. Tinerii din piata vand si un amestec de soiuri de boabe de piper care arata frumos in recipientele noastre de condimente din bucatarie. De la un canal TV de stiinta am inteles ca boabele rosii din amestecul de piper nu este de fapt un soi de piper ci doar semintele unei plante decorative. Am luat o boaba rosie din amestecul de piper din bucatarie si am constatat ca nu are nici un gust picant ci un gust "neutru"...Vanzatorii din piata nu stiau asta dar mi-au dat dreptate dupa ce mi-au enumerat variantele de piper cunoscute de ei.. Merita vizitati la Big Berceni (BU)....ghimbirul este intotdeuna proaspat si aromat. Edited by gabicen, 13 February 2014 - 23:57. |
#23
Posted 14 February 2014 - 10:06
gabicen, on 13 februarie 2014 - 23:32, said:
De la un canal TV de stiinta am inteles ca boabele rosii din amestecul de piper nu este de fapt un soi de piper ci doar semintele unei plante decorative. Ala este piperul roz. Si are rol decorativ in sine, nu planta. Piperul rosu este chiar mai iute si mai aromat decat cel negru. ritz, on 13 februarie 2014 - 23:17, said:
O sa caut la Lidl, pare foarte ok, doar ca nu stiu cand si cu ce se mananca saptamanile americane. Dar sigur ma voi duce sa intreb. Danke schanKe Cand am luat eu nu era saptamana americana, nu cred ca sunt legate. Saptamana americana a fost la sfarsitul lui ianuarie si parca nu am vazut. |
#24
Posted 18 February 2014 - 14:41
Nu am gasit ceapa in Timișoara, dar ce nu face omul cand are pofte. Asadar am gasit in Brașov, ultimele 4 buc. din care am cumparat si eu cateva �
Attached Files |
#25
Posted 18 February 2014 - 15:18
Aoleo, da ai luat ceva, vezi ca nu e usoara la burta ceapa prajita
|
#26
Posted 18 February 2014 - 16:40
ritz, on 12 februarie 2014 - 22:32, said:
Foarte bun topicul asta Caut si eu un ingredient pe care probabil multi l-ati vazut sau chiar gustat pe la standurile astea cu hot dogs. Mai exact, ceapa crocanta. Le-am intrebat odata pe doamnele de acolo unde as gasi si eu ceapa aia crocanta, dar au zis ca ele nu stiu, ca doar sefa/seful stie, de undeva din Ungaria, etc. Am gasit un blog unde cineva pomeneste si ceapa asta, cica de la Lidl ar fi cumparat-o, dar eu n-am vazut, cel putin in Timisoara nu. Nici nu stiu cand a scris acele cuvinte, pun un link ca sa vedeti despre care ceapa e vorba, sper sa nu fie impotriva regulamentului: http://mybisque.com/...ceapa-crocanta/ |
#28
Posted 19 February 2014 - 17:47
@gabicen @destrug
Da, ce e la noi (Schinus terebinthifolius) nu este piper roșu. Cel adevărat e, practic, piperul copt la fix. E greu de păstrat în forma respectivă mult timp. Încercați și piper Sichuan, e interesant. |
|
#29
Posted 30 March 2014 - 09:27
#32
Posted 30 March 2014 - 19:37
opop, on 12 februarie 2014 - 21:54, said:
Propun un topic pentru cei care cauta specialitati sau nu, si pe care nu le gasesc (sau nu le sar in ochi) Unde as putea gasi la hypermarketurile comune (nu suntem toti din bucuresti!!) praf de ceapa si tumernic ? dupa ce marca sa ma uit ? p.s cantitati de consum personale, nu galeti Edited by Clovis, 30 March 2014 - 19:37. |
#33
Posted 30 March 2014 - 20:03
ceapa deshidratata se conserva mai bine... nu se strica
|
|
#34
Posted 30 March 2014 - 21:03
Clovis, on 30 martie 2014 - 19:37, said:
De ce se foloseste praful de ceapa si nu ceapa? Bine inteleg ca saracii folosesc pastile de pui ( alea Magi parca) ca nu au bani de pui dar ceapa nu costa o avere. din acelasi motiv pentru care se foloseste praf de usturoi, boia de ardei si alte uscaciuni, daca faci un mix de condimente (gen KFC ) e mai facil sa le amesteci iar in industrie se folosesc pentru a standardiza produsul, pentru ca nu poti sa musti din fiecare ardei iute pe care il pui in ciorba s.a.m.d |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users