Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Reparat difuzor membrana hartie, ...

Restaurantele cu stele Michelin

Best cooler

Program vizibilitate intre puncte
 Sfat achizitie casti gaming 300-3...

Dimensiune optima teava scurgere ...

Sfat achizitie telefon cu camera/...

Nu se poate completa declaratia 2...
 Caut firma pentru lucrare bucatar...

Dimensionare țevi incalzire

Cum va merge sistemul dupa upgrad...

Cuvantul "ciunet"
 Alternativa la Oppo Find X5 in ac...

Perioada de proba fara contract

Idee articol stiintific Cisco/ret...

Setare/reglare AC pentru confort ...
 

viteza de operare

- - - - -
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#1
adisicami

adisicami

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 17.01.2014
Salutare. Poate sa-mi spuna si mie cineva ce pot face sa se miste laptopul mai repede. Stau de multe ori si astept cateva secunde sa se incarce paginile pe facebook si aici pe forum. Am un samsung, home premium,intel core i3,windows7, asa scrie pe el.

#2
cephalophodes

cephalophodes

    .★☆ ★☆ ★☆ ★☆.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,493
  • Înscris: 22.09.2011
un ssd + net prin cablu si nu prin w-lan...

#3
mihalexmihalex

mihalexmihalex

    Classified

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,423
  • Înscris: 29.12.2007
Curatare/ defragmentare/ stergere fisiere temporare / verificare viteza net.
Da' laptopul se incalzeste? Il tii in pat pe patura?

#4
trident

trident

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,185
  • Înscris: 15.01.2006
Linux, o sa il ai pe viata

#5
adisicami

adisicami

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 17.01.2014
Mai il tin si pe patura, dar si pe birou cand il tin tot asa e. Cateodata merge bine dar nu totdeauna. Ce este ssd? Folosesc wireles.

#6
WindyZ

WindyZ

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,451
  • Înscris: 15.08.2013
Daca folosesti google chrome, dai acolo sus in dreapta unde sunt 3 linii albe (una sub alta ) , o sa se deschida o lista.. dai pe instrumente dupa dai pe extensii. O sa se deschida o alta pagina , bifezi cam tot ce e acolo ( daca ai ceva pe acolo ) si apesi pe cosul ala de gunoi...
Daca nu ai fost atent cand ai instalat ceva e posibil sa iti fi instalat ceva extensii.. Daca ai multe poti fi sigur ca din cauza asta se misca greu..
( La explorer si la mozilla nu stiu cum e , tot ceva de genu.. )

Poate sa fie si asta o posibilitate...
Mai verifica si sa nu ai memoria plina..
Totusi, la i3 sa mearga greu...

P.S Cat e viteza pe wireless ? RDS ?

#7
adisicami

adisicami

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 17.01.2014
Da rds. Ruoterul e de 300. Abonamentul e de 100.

#8
WindyZ

WindyZ

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,451
  • Înscris: 15.08.2013
Atunci nu cred ca e de la internet...
Am si un i5 si un pentium si paginile ( timpul ) e acelasi...
Si am net tot de la rds... 100 mbs. Router de 150 .

Ai facut ce am spus mai sus ?
Cauta si de virusi, verifica si cu Malwarebytes. Ia versiunea free de la ei de pe site si dai un scan. E posibil ca si niste virusi sa blocheze viteza...

Edited by WindyZ, 12 February 2014 - 21:17.


#9
d-rive

d-rive

    zic tir

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,673
  • Înscris: 21.02.2009

View Postadisicami, on 12 februarie 2014 - 20:27, said:

Salutare. Poate sa-mi spuna si mie cineva ce pot face sa se miste laptopul mai repede. Stau de multe ori si astept cateva secunde sa se incarce paginile pe facebook si aici pe forum. Am un samsung, home premium,intel core i3,windows7, asa scrie pe el.
Daca ai scris pe aria MAC, cred ca vrei un MAC :D

In cazul in care grila de aspirare a aerului pentru racire e dedesubt, evita sa-l asezi direct pe patura. Dincolo de faptul ca nu se ventileaza corect, mai trage si scame, praf, etc.
Daca-i pui un ssd o sa zici ca ti-ai luat racheta :D

#10
adisicami

adisicami

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 17.01.2014
Am "disable" extensiile. Se pot adauga piese la laptop?(ssd?) Urmeaza sa mai testez.

#11
WindyZ

WindyZ

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,451
  • Înscris: 15.08.2013
Adi, undeva e o problema...
La un i3 e imposibil ca totul sa fie perfect dar totusi paginile de net sa se incarce greu , avand in vedere si ca ai net bun e cam imposibil sa fie de la laptop...
Am mai spus , am si un i5 si un pentium , sunt foarte incantat cum merge pentiumul cand e mai gol si la memorie si sunt sigur ca nu are virusi etc.. ca tot e curat.. Si totusi nu mi-se deschid paginile asa de greu...
Poate vorbesc prostii.. poate se deschid in 3 secunde dar tie ti-se par prea mult.. asta nu ai spus cat astepti...

#12
d-rive

d-rive

    zic tir

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,673
  • Înscris: 21.02.2009

View Postadisicami, on 12 februarie 2014 - 21:33, said:

.... Se pot adauga piese la laptop?(ssd?)...
Da, inlocuiesti hdd-ul cu un ssd.
Ajuta ssd-ul, inclusiv la navigarea pe net. Stiu, vor sari unii sa spuna ca nu e asa :D

#13
adisicami

adisicami

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 17.01.2014
Poate fi si de la faptul ca de multe ori  folosesc laptopul in punctul cel mai indepartat de router. Routerul e in intrun capat al casei si eu stau in celalalt capat. Sunt momente mai rare cand dureaza si peste 5 sec.

Edited by adisicami, 12 February 2014 - 21:56.


#14
WindyZ

WindyZ

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,451
  • Înscris: 15.08.2013

View Postadisicami, on 12 februarie 2014 - 21:53, said:

Poate fi si de la faptul ca de multe ori  folosesc laptopul in punctul cel mai indepartat de router. Routerul e in intrun capat al casei si eu stau in celalalt capat.

Poate sa fie si asta.. ce model de router ai ?

Acuma serios ?
Ce rost are sa puna un ssd ? NU zic ca nu merge mai bine , dar nu e cazul lui...

#15
adisicami

adisicami

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 17.01.2014
ZTE  ZXHN H218N, de la rds

#16
WindyZ

WindyZ

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,451
  • Înscris: 15.08.2013
E clar... e de la router .. :)) E semnal slab.. stai langa el..

#17
adisicami

adisicami

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 17.01.2014
Net prin cablu sau prin wireles e diferenta...asa mare?

#18
WindyZ

WindyZ

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,451
  • Înscris: 15.08.2013
Da.. Pe wireless se pierde semnal.. pe cablu e pe cablu.. e altceva...
Mai e posibilitatea cu placa de la net in laptop (nu ma pricep ) am mai auzit ca sunt probleme , nu stiu.. e slaba , habar n-am.. Mai cauta pe aici...

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate