![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Strict Standards: Non-static method PEAR
Last Updated: Feb 12 2014 18:41, Started by
cmedia
, Feb 12 2014 17:53
·
0

Posted 12 February 2014 - 17:53

Am incercat sa imi instalez OpenX si pe wamp si pe XAMPP si primesc aceeasi eroare..
Strict Standards: Non-static method PEAR::setErrorHandling() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\openx\lib\Max.php on line 222 Am incercat la fel cu mai multe versiuni si tot aceeasi eroare primesc. Ce pot sa fac? Multumesc anticipat! P.S. Nu am modificat fisierele deloc. Am atasat un print screen si fisierul Max.php: Attached Files |
Posted 12 February 2014 - 18:23

Nu e eroare, e avertisment de strict standards. Dacă nu te interesează îl ignori şi/sau dezactivezi din PHP avertismentul.
Cu ce te afectează de fapt avertismentul ăsta? Strică ceva? |
Posted 12 February 2014 - 18:39

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users