![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
deblocare modem huawei e3131 , cu 0 incercari ramase
Last Updated: Dec 14 2021 16:09, Started by
rodycor
, Feb 11 2014 11:38
·
0

Posted 14 December 2021 - 16:09

Salutare! Sper sa mai citeasca cineva postarile de pe aici... Am citit toate paginile legate de acest subiect, dar eu tot nu reusesc... Am modemul de la Digi. Am introdus o cartela de la Orange (functionala). Am reusit sa generez si coduri de deblocare. Problema este ca indiferent ce am facut, mie nu-mi apare fereastra de deblocare, nici inainte nici dupa instalarea aplicatiei... Poate sa fie de la faptul ca am pe laptop WIn10-64biti? Multumesc, M-am uitat de două ori, am uitat că-s abonat la topic. N-am mai încercat deblocarea, am renunțat la astfel de modem-uri gen stick. E foarte posibil să fie din cauza Windows 10. Ai posibilitatea de a folosi un Windows 7? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users