Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pareri avizate UBER!

Durata procesare plati

Probleme pompa irigat de suprafata

Amplificator
 Telecomanda Combina Philips FW-C2...

Splenectomie

Regulament cromatic cladiri

Cantar de bucatarie fara temporiz...
 Eliminarea cuvintelor din slavona

Sfat vanzare auto

Saltea veche vs. saltea noua

Calitate semnal slab la un tv led...
 Adaptor compresor valva Presa

La mulți ani @nicu131!

Efecte adverse Rivotril

Sugestie mobilare bucatarie+camara
 

deblocare modem huawei e3131 , cu 0 incercari ramase

- - - - -
  • Please log in to reply
72 replies to this topic

#55
DeuxEx

DeuxEx

    Dark Matter

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,181
  • Înscris: 11.11.2007
Nu, nu apare semnalul. Cum deosebesc variantele? Scrie pe dongle doar E3131.

#56
crissty

crissty

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,334
  • Înscris: 25.01.2007
Cel simplu are soft de conectare,hi-link are o interfata web pentru setari.
daca nu apare semnalul verifica daca sunt instalate driverele corect,daca simul e bun.

#57
DeuxEx

DeuxEx

    Dark Matter

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,181
  • Înscris: 11.11.2007
Este varianta cu soft de conectare. Il am introdus intr-un minirouter cu port USB, iar setarile le fac din router.

http://i57.tinypic.com/21n4lk9.jpg

[ http://i57.tinypic.com/21n4lk9.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by DeuxEx, 29 May 2015 - 16:39.


#58
crissty

crissty

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,334
  • Înscris: 25.01.2007
Ideea e ca la Telekom e posibil sa ai nevoie sa activezi o optiune de conectare chiar si in roaming,vezi daca ai pe undeva pe la router treaba asta.Din imagine pare ca simul este recunoscut,semnal ok,dar nu se conecteaza la net,probabil din cauza la treaba cu roamingul.

#59
DeuxEx

DeuxEx

    Dark Matter

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,181
  • Înscris: 11.11.2007
Dupa cum vezi, optiunile sunt destul de limitate in router:

http://i58.tinypic.com/205w16p.jpg
[ http://i58.tinypic.com/205w16p.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#60
djasu82

djasu82

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 335
  • Înscris: 03.01.2007
salut la mine a mers versiunea 3 la decodare modem huawei E3131 h2 de la rds verificare si versiunile 1 si 2 care nu s-a decoadat. Decodarea a constat in punerea unei cartele de oarange in modem si introducerea codului respectiv !

#61
wolfynwo

wolfynwo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,646
  • Înscris: 31.10.2013
L-am scos din sertar dupa 6 ani si i-am tras o decodare sa fie acolo de rezerva. A mers cu V2, model E3131.

#62
paulspp

paulspp

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 484
  • Înscris: 08.12.2008
salut , la mine a mers decodare e3131 h2 cu versiunea 3 cu v1 si v2 nu merge

#63
alexzsky2

alexzsky2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 515
  • Înscris: 29.11.2014
baieti,am nevoie de un utilitar de deblocare modem huwaei E3131 orange
sau macar de a-l resofta pe softul original ca am incercat cu un utilitar si cred ca nu mai recunoaste nici o cartela,va rog ajutati,ma chiar si in PM,multumesc

Edited by alexzsky2, 29 April 2016 - 10:10.


#64
alexoriginalu

alexoriginalu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 22.09.2013

View Postrodycor, on 11 februarie 2014 - 11:38, said:

Salut, am achzitionat de curand un modem huawei e3131 codat, si cred ca cel de unde l-am cumparat a incercat sa-l deblocheze, a introdus gresit codul de 10 ori, si acum e blocat permanent.
Exista alta posibilitate sa il mai deblochez acum?
Mersi.
Cu aceeasi problema ma confrunt si eu... Posted Image Mai exact este luat de la Digi (rds) , vreau sa-l decodez sa-l pot folosi in ORANGE .. Cine m-ar putea ajuta si pe mine ? Da, sunt greu de cap.. am cautat toate forumurile de pe google pe tema asta, dar nu reusesc.. :|

Denumirea dispozitivului: E3131
Portul de aplicare: COM5
Serie: J5DDW15522016371
IMEI: 862570025950840
Versiune Hardware: CH1E3531SM
Versiune soft integrat: 21.318.25.00.623
Versiune software: 23.015.05.00.623


#65
Modemuri3G

Modemuri3G

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,521
  • Înscris: 08.03.2011
daca esti din Buc. sau ajungi in Buc. ti-l fac eu contracost

#66
rds

rds

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 122
  • Înscris: 06.01.2007
Salut. Cat costa o deblocare de modem E3131 de la Huawei? (codat in Orange)

Edited by rds, 02 April 2017 - 00:14.


#67
Kurinkita

Kurinkita

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 208
  • Înscris: 28.01.2012
Intrebare: Stie careva care este ultima versiune de firmware pentru un E3131?
Am gasit niste firmwares aici dar primul si ultimul link pare sa fie aceasi versiune si nush daca cel din mijloc e mai nou sau mai vechi.
Mersi anticipat.

#68
rex

rex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,619
  • Înscris: 16.06.2004
o sa pun si eu un site cu care mi-am deblocat un modem Huawei E3131:
https://www.fastunlo...lator-free.html
la mine a mers cu al 2-lea cod "Huawei V2 Unlock Code", nu cu primul "Huawei V1 Unlock Code"

#69
luci_flash

luci_flash

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,978
  • Înscris: 17.09.2010
@rex multumesc!
Cu site-ul pus de tine, cu V2 a mers. Cu cifrele generate de alte site-uri n-a vrut.

Am bagat modemul de orange (Huawei E3131), cu cartela de digi in el.
Am instalat softul de la Orange. La prima rulare mi-a cerut unlock code. Am bagat codul de la V2, s-a deblocat si initializat.
Mi-a aparut profilul "Orange Internet" si am dat connect.
In stanga jos apare Digi.Mobil.

Edited by luci_flash, 30 March 2018 - 15:53.


#70
to8utes

to8utes

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 07.02.2008
http://calc.gmss.ru/

v3 a mer pt mine

#71
tmihai20

tmihai20

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,043
  • Înscris: 11.12.2007
Salutare. După ani în care am folosit SIM-ul într-un router am ajuns să folosesc stick-ul. Știe cineva dacă se găsește firmware sau dacă se poate face ceva să meargă 4G?

#72
sandu_radu

sandu_radu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 30.12.2006
Salutare!

Sper sa mai citeasca cineva postarile de pe aici...
Am citit toate paginile legate de acest subiect, dar eu tot nu reusesc...
Am modemul de la Digi.
Am introdus o cartela de la Orange (functionala).
Am reusit sa generez si coduri de deblocare.
Problema este ca indiferent ce am facut, mie nu-mi apare fereastra de deblocare, nici inainte nici dupa instalarea aplicatiei...
Poate sa fie de la faptul ca am pe laptop WIn10-64biti?
Multumesc,

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate