Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Achizitie camera video auto (II)

Baza de date cu imagini pe bani

Robotul martian european, revigor...

Geoana: „Sistemul de vot es...
 Imprimare mai multe pagini intr-o...

trebuie sa depun declaratie unica...

Ruse vs Rusesti

Le mai putem da pe brazda? tipsuri
 Recomandari gips carton tavane. (...

ce fel de activitate intretinere ...

Se poate imbunatati o poza sa se ...

Folosește cineva syncthing? ...
 Închidere fereastra dupa deschidere.

Kit AC contine brate Unitatea ext...

Smart Switch fara neutru

Ierbicid pentru parul porcului.
 

deblocare modem huawei e3131 , cu 0 incercari ramase

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
72 replies to this topic

#1
rodycor

rodycor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 29.01.2007
Salut, am achzitionat de curand un modem huawei e3131 codat, si cred ca cel de unde l-am cumparat a incercat sa-l deblocheze, a introdus gresit codul de 10 ori, si acum e blocat permanent.
Exista alta posibilitate sa il mai deblochez acum?
Mersi.

#2
Bingo

Bingo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,460
  • Înscris: 13.04.2006
Si eu sunt interesat ; al meu mai are cateva incercari ramase .
Multumesc anticipat .

#3
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,878
  • Înscris: 06.01.2008
In astfel de cazuri cam nu mai ai sanse sa-l decodezi. Precis de asta l-a si vandut respectivul.

#4
Modemuri3G

Modemuri3G

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,549
  • Înscris: 08.03.2011
se poate debloca, imi trebuie modemul fizic ! Cine are nevoie PM !

#5
rodycor

rodycor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 29.01.2007

View PostBingo, on 11 februarie 2014 - 11:48, said:

Si eu sunt interesat ; al meu mai are cateva incercari ramase .
Multumesc anticipat .

cu asta merge sigur, daca mai ai incercari, am avut eu unul de digi, huawei e3131 care a mers.

http://huaweicodecal...-algo/index.php

Edited by rodycor, 11 February 2014 - 12:37.


#6
Bingo

Bingo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,460
  • Înscris: 13.04.2006
Multumesc  "rodycor" . A mers si la mine .
Dar mai am o mica problema ;
Acum folosesc Mobile partner , ultima versiune .
Imi place pt ca pot efectua apeluri de pe calculator .
Ma deranjaza , programul vechi de pe stick care vrea sa se instaleze la
fiecare introducere a modemului in portul usb .
Vreau sa sterg acel program din stick sau macar " Autorun.exe"
Daca ma poate ajuta cineva ..........
Multumesc anticipat .

#7
rodycor

rodycor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 29.01.2007
Trimite-mi imaginea iso , cu mobile partener care il folosesti, si iti fac eu o aplicatie care schimba continutu de pe stick.

#8
Modemuri3G

Modemuri3G

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,549
  • Înscris: 08.03.2011
modemul lui rodycor ajuns astazi la mine :

Found modem   : E3131
Model   : Huawei E3131
IMEI     : 866539017284910
Serial NR.     : G8J7SA12A2317266
Firmware     : 21.158.00.00.1020
Compile date / time : Sep 19 2012 17:50:31
Hardware ver.   : CH2E303SM
Dashboard version   : UTPS21.005.22.04.141_MAC21.005.22.06.141_LNX21.005.22.04.141
Chipset   : HiSilicon
Voice feature   : enabled
SIM Lock status  : Locked (CardLock)
Wrong codes entered : 10 (unlock attempts left : 0)

Dupa decodare :

Found modem : E3131
Model    : Huawei E3131
IMEI     : 866539017284910
Serial NR.   : G8J7SA12A2317266
Firmware     : 21.158.00.00.1020
Compile date / time : Sep 19 2012 17:50:31
Hardware ver.    : CH2E303SM
Dashboard version   : UTPS23.009.09.00.983
Chipset : HiSilicon
Voice feature    : enabled
SIM Lock status : unlocked
Wrong codes entered : 0 (unlock attempts left : 10)

#9
rodycor

rodycor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 29.01.2007
multumesc.

#10
nathann05

nathann05

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 01.12.2010
Buna!
Am si eu un modem Huawei E 1752 Cu, blocat in retea si fara posibilitate de introducere cod de deblocare (introdus eronat de 10 ori).
Pot sa il Deblochez?
IMEI:353220040599893
Thk!

Edited by nathann05, 23 March 2014 - 17:59.


#11
calinlazar

calinlazar

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 19.03.2009
Tocmai am reusit sa deblochez un Huawei E3131 de la RCS&RDS, ca sa bag si o cartela de internet de la Vodafone. Dupa deblocare, cartela Vodafone, in stickul Digi Net Mobile, a mers struna, la viteza HSDPA+ dar dupa vreun minut a trecut, definitiv, pe viteza si mod GPRS. Cred ca l-a "dibuit" sistemul Vodafone ca nu-i modemul lor si mi-a trecut cartela pe viteza redusa.

Dezamagit de rezultat, am introdus, din nou, cartela de la Digi in modemul deblocat si, surpriza! Modemul de la Digi, cu cartela SIM originala, nu isi mai recunoaste propria retea, dupa deblocare. Asa ca am tras concluzia ca toata chestia asta cu deblocatul este o mare tzeapa, sustinuta de toti operatorii: Vodafone limiteaza viteza modemului de la Digi iar Digi il face inoperabil, definitiv, dupa ce il deblochezi.

Inca sper sa ma fi inselat dar, deocamdata sunt doar pe viteza GPRS, de la Vodafone, in mijlocul orasului (Oradea), folosind un modem deblocat de la RCS&RDS, care nu isi mai recunoaste reteaua daca reintroduc SIM-ul original de la DIgi.

#12
calinlazar

calinlazar

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 19.03.2009
M-am grabit cu postarea de mai sus. Am bifat, in programul modemului Digi, la "Optiuni-Retea", "WDCMA preferred" si acum merg ambele cartele SIM, si cea de la Digi, si cea de la Vodafone.

#13
romeotantaru

romeotantaru

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 28.11.2010

View Postrodycor, on 11 februarie 2014 - 12:36, said:

cu asta merge sigur, daca mai ai incercari, am avut eu unul de digi, huawei e3131 care a mers.

http://huaweicodecal...-algo/index.php

salut! asta merge cu plata

#14
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
@romeotantaru

Ai vreunul de deblocat?

#15
Dares

Dares

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,920
  • Înscris: 04.07.2010
Exista un program gratuit pentru deblocare stick Huawei E 3131 ?

Edited by Dares, 23 November 2014 - 19:46.


#16
crissty

crissty

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,334
  • Înscris: 25.01.2007
E3131 se face doar contra cost

#17
Dares

Dares

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,920
  • Înscris: 04.07.2010

View Postcrissty, on 23 noiembrie 2014 - 20:47, said:

E3131 se face doar contra cost
N-as prea crede... dupa o cautare intensa pe net am deblocat modemul cu ajutorul unui site care genereaza 3 coduri.
Primul cod mi-l generasera si alte site-uri, dar nu era bun. Cu al doilea cod modemul s-a deblocat imediat.
Aici e site-ul respectiv: http://gousb.net/en
Introduceti IMEI-ul modemului, bagati captcha, apoi apasati butonul calculate si se vor genera codurile.

Atasez captura cu un test de viteza efectuat pe o cartela Vodafone si setarile necesare (parola e vodafone).

Attached Files

  • Attached File  spt.png   31.21K   176 downloads
  • Attached File  MNT.jpg   89.31K   173 downloads

Edited by Dares, 23 November 2014 - 21:25.


#18
Badazz

Badazz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 336
  • Înscris: 18.05.2009
salutare!

vad ca n-a mai scris nimeni pe aici :)
am un stick HUAWEI E3131, de la rcs.
functioneaza f bine, doar ca eu circul mult prin zone in care nu este semnal digi.
as vrea sa-l decodez, ma intereseaza daca:
- din moment ce este decodat, va functiona cu orice cartela cu net de pe planeta? :D
- decodarea se pierde in vreun fel? ..update firmware, etc
- pentru a-l folosi cu cartele din retele diferite, se poate pune pe stick un soft original huawei, care sa permita conectarea la net din orice retea?
(ma gandesc ca daca as baga o cartela telekom, nu trebuie sa fie alt soft decat digi mobile connect)?
- se poate pune alta ''imagine'' pe stick, sa porneasca in autorun cu un soft general/stickul fiind decodat
- e vreun ''risc'' daca-l decodezi?
- cu ce program/ unde poti vedea un log cu statusul lui,daca e blocat sau nu,cate incercari mai ai?

multzam!

Edited by Badazz, 17 February 2015 - 10:11.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate